Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Dorotko,a nie ma nikt z Twoich przyjaciół aparatu cyfrowego? A moze w telefonie,no ale kabel wtedy potrzebny.Nie martw sie zanim taka galeria powstanie to cos wymyslisz.Zawsze mozna z tym isc tez do fotografa i zamowić przegranie zwyklych zdiec na płytke. Tylko na to tez potrzeba kilku groszy,ale nie duzo.
Galerię Waszych zdjęć? Proszę bardzo, możemy założyć. O ile odważycie się przysłać swoje zdjęcia Można ewentualnie ustawić ją tak żeby mogli oglądać ją tylko zarejestrowani (i zalogowani) użytkowicy. Więc jeśli rzeczywiście chcecie takiej galerii - nadsyłajcie swoje zdjęcia, najlepiej mailem, a gdy zbierze się powiedzmy 8-10 zdjęć utworzę galerię.
Jestem za . Za galeria oraz za dostepem tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow . Jak tylko znajde wysle jakies zdjecia . Pozdrawiam!!!
No to ja siÄ™ biorÄ™ do maltretowania kogoÅ› z aparatem cyfrowym
Pod warunkiem, że zdjęcie będzie normalne, nie należę niestety do zbyt fotogenicznych ludzi, a teraz jeszcze chyba mnie grypa bierze - dziś na 30 osób w klasie było nas 14 W Szczecinie epidemia - trzymajcie się z dala!
Koniecznie dla naszych zalogowanych uzytkowników.Zeby tylko potem po sieci nie krązyly jezeli jest to możliwe. Nasi urzytkownicy są na stronie z czystej sympatii do Jane i wzajemnej jako fani wiec nikomu by to do głowy nie przyszło,a takim obcym to wszystko moze przyjsc.
Ups! To ja tez, jako pmysłodawca, muszę zacząć szukać jakiegoś znośnego zdjęcia, skoro wszyscy juz nad tym pracują...
Mam nadzieje ze każda z nas jest pomysłem zainteresowana i ze chociaz po jednym zdięciu wysle.
O jeny, nie było mnie tu parę dni i już nie wiem o co chodzi..... jakie zdjęcia?? moje zdjęcia?? o jejku jejku... znaczy się, żebyśmy mogły siebie nawzajem oglądać??
Postanowiłyśmy, za zgodą Kazika, założyć galerię naszych zdjęć, dostępną tylko dla zarejestrowanych. Możesz więc wysłać też i swoje zdjęcie, żebyśmy wszystkie (wszyscy!) mogli się "lepiej poznać"
no tak... ale to może trochę potrwać, bo mam tylko niektaualne zdjęcia, ostatnio mocno schudłam... tak więc postaram się coś pstryknąć i wyślę Kazikowi jakieś fotki
fajnie będzie Was wszystkie zobaczyć
Ja juz nie mogę się doczekać naszej galerii. Sama jeszcze nie wysłałam zdięcia,ale może już dzisiaj to zrobię.
Jest postęp - znalazłam jedno zdjęcie, na którym widać mnie w pełnej okazałości (bez podtekstów ) Co prawda muszę je przyciąć, bo po co macie oglądać jakiś gości weselnych. Ech, gdybym tak była fotogeniczna... ale pocieszam się tym, że wygląd zewnętrzny nie jest najważniejszy To kiedy niby mamy wysyłać?
Strona po prostu rewelacyjna!!! A ile "pokrewnych" dusz. Tak samo zakręconych na punkcie JA.
Ja juz sie od niej uzależniłam!!! :oops:
Aga
Hej
Dopiero dzisiaj znalazłam ten temat i od razu wysłałam zdjęcie, to pewnie dlatego ze nie przeglądałam nigdy galerii, bo doszłabym do waszych zdjęc
Demi już "wisi", a AineNiRigani jeszcze myśli
A bo ja do tych niezdecydowanych należę
Tak się zastanawiam, czy my nie naginamy prawa przekopiowując całe teksty do naszych artykułów. Niby podajemy źródło, autorów itd. Kazik, dziewczyny jak myślicie?
Tak się zastanawiam, czy my nie naginamy prawa przekopiowując całe teksty do naszych artykułów. Niby podajemy źródło, autorów itd. Kazik, dziewczyny jak myślicie?
Hmm. W momencie kiedy nie czerpiemy zyskow z publikacji tych materialow i podajemy dokladnie ich autorow i zrodlo - prawo nie jest lamane.
W momencie gdy strona zacznie byc nastawiona na jakikolwiek zysk, trzeba dopelnic jakichstam formalnosci. Całkowitym łamaniem prawa jest natomiast kopiowanie bez podawania autora i źródła, co sugeruje, że to my nimi jesteśmy. A to już jest oszustwo
Chciałam tylko jeszcze dodać, że jak się w końcu zdecydowałam i wysłalam to zdjęcie - to kicha. Ni ma go
Pewnie moja wredna, złośliwa gęba nie przypadla do gustu naszemu Księciuniowi
Za to avatarki masz pierwsza klasa , może ten pusty kaptur skłoni Księciunia Kazimierza do wstawienia Twojego zdjątka :-)
A to ciekawe bo ja nic nie zauważyłem ani nie dostałem. Jak wysłałaś - jako zgłoszenie nowego zdjęcia przez galerię na stronie czy po prostu na maila? (ten drugi sposób chyba zalecałem).
A co do cenzury zdjęć - jak znam kobiety to same je najpierw nieźle ocenzurujecie i przesiejecie przez swoje sito Ja już nic w tym temacie nie muszę robić
A z prawami autorskimi do tekstów - to nie wiem. Póki co zatwierdzam nadsyłane teksty, zobaczymy co z tego wyniknie.