Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Dorotko,a nie ma nikt z Twoich przyjació? aparatu cyfrowego? A moze w telefonie,no ale kabel wtedy potrzebny.Nie martw sie zanim taka galeria powstanie to cos wymyslisz.Zawsze mozna z tym isc tez do fotografa i zamowi? przegranie zwyklych zdiec na p?ytke. Tylko na to tez potrzeba kilku groszy,ale nie duzo.
Galeri? Waszych zdj??? Prosz? bardzo, mo?emy za?o?y?. O ile odwa?ycie si? przys?a? swoje zdj?cia Mo?na ewentualnie ustawi? j? tak ?eby mogli ogl?da? j? tylko zarejestrowani (i zalogowani) u?ytkowicy. Wi?c je?li rzeczywi?cie chcecie takiej galerii - nadsy?ajcie swoje zdj?cia, najlepiej mailem, a gdy zbierze si? powiedzmy 8-10 zdj?? utworz? galeri?.
Jestem za . Za galeria oraz za dostepem tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow
. Jak tylko znajde wysle jakies zdjecia
. Pozdrawiam!!!
No to ja si? bior? do maltretowania kogo? z aparatem cyfrowym
Pod warunkiem, ?e zdj?cie b?dzie normalne, nie nale?? niestety do zbyt fotogenicznych ludzi, a teraz jeszcze chyba mnie grypa bierze - dzi? na 30 osób w klasie by?o nas 14 W Szczecinie epidemia - trzymajcie si? z dala!
Koniecznie dla naszych zalogowanych uzytkowników.Zeby tylko potem po sieci nie kr?zyly jezeli jest to mo?liwe. Nasi urzytkownicy s? na stronie z czystej sympatii do Jane i wzajemnej jako fani wiec nikomu by to do g?owy nie przysz?o,a takim obcym to wszystko moze przyjsc.
Ups! To ja tez, jako pmys?odawca, musz? zacz?? szuka? jakiego? zno?nego zdj?cia, skoro wszyscy juz nad tym pracuj?...
Mam nadzieje ze ka?da z nas jest pomys?em zainteresowana i ze chociaz po jednym zdi?ciu wysle.
O jeny, nie by?o mnie tu par? dni i ju? nie wiem o co chodzi..... jakie zdj?cia?? moje zdj?cia?? o jejku jejku... znaczy si?, ?eby?my mog?y siebie nawzajem ogl?da???
Postanowi?y?my, za zgod? Kazika, za?o?y? galeri? naszych zdj??, dost?pn? tylko dla zarejestrowanych. Mo?esz wi?c wys?a? te? i swoje zdj?cie, ?eby?my wszystkie (wszyscy!) mogli si? "lepiej pozna?"
no tak... ale to mo?e troch? potrwa?, bo mam tylko niektaualne zdj?cia, ostatnio mocno schud?am... tak wi?c postaram si? co? pstrykn?? i wy?l? Kazikowi jakie? fotki
fajnie b?dzie Was wszystkie zobaczy?
Ja juz nie mog? si? doczeka? naszej galerii. Sama jeszcze nie wys?a?am zdi?cia,ale mo?e ju? dzisiaj to zrobi?.
Jest post?p - znalaz?am jedno zdj?cie, na którym wida? mnie w pe?nej okaza?o?ci (bez podtekstów ) Co prawda musz? je przyci??, bo po co macie ogl?da? jaki? go?ci weselnych. Ech, gdybym tak by?a fotogeniczna... ale pocieszam si? tym, ?e wygl?d zewn?trzny nie jest najwa?niejszy
To kiedy niby mamy wysy?a??
Strona po prostu rewelacyjna!!! A ile "pokrewnych" dusz. Tak samo zakr?conych na punkcie JA.
Ja juz sie od niej uzale?ni?am!!! :oops:
Aga
Hej
Dopiero dzisiaj znalaz?am ten temat i od razu wys?a?am zdj?cie, to pewnie dlatego ze nie przegl?da?am nigdy galerii, bo dosz?abym do waszych zdj?c
Demi ju? "wisi", a AineNiRigani jeszcze my?li
A bo ja do tych niezdecydowanych nale??
Tak si? zastanawiam, czy my nie naginamy prawa przekopiowuj?c ca?e teksty do naszych artyku?ów. Niby podajemy ?ród?o, autorów itd. Kazik, dziewczyny jak my?licie?
Tak si? zastanawiam, czy my nie naginamy prawa przekopiowuj?c ca?e teksty do naszych artyku?ów. Niby podajemy ?ród?o, autorów itd. Kazik, dziewczyny jak my?licie?
Hmm. W momencie kiedy nie czerpiemy zyskow z publikacji tych materialow i podajemy dokladnie ich autorow i zrodlo - prawo nie jest lamane.
W momencie gdy strona zacznie byc nastawiona na jakikolwiek zysk, trzeba dopelnic jakichstam formalnosci. Ca?kowitym ?amaniem prawa jest natomiast kopiowanie bez podawania autora i ?ród?a, co sugeruje, ?e to my nimi jeste?my. A to ju? jest oszustwo
Chcia?am tylko jeszcze doda?, ?e jak si? w ko?cu zdecydowa?am i wys?alam to zdj?cie - to kicha. Ni ma go
Pewnie moja wredna, z?o?liwa g?ba nie przypadla do gustu naszemu Ksi?ciuniowi
Za to avatarki masz pierwsza klasa , mo?e ten pusty kaptur sk?oni Ksi?ciunia Kazimierza do wstawienia Twojego zdj?tka :-)
A to ciekawe bo ja nic nie zauwa?y?em ani nie dosta?em. Jak wys?a?a? - jako zg?oszenie nowego zdj?cia przez galeri? na stronie czy po prostu na maila? (ten drugi sposób chyba zaleca?em).
A co do cenzury zdj?? - jak znam kobiety to same je najpierw nie?le ocenzurujecie i przesiejecie przez swoje sito Ja ju? nic w tym temacie nie musz? robi?
A z prawami autorskimi do tekstów - to nie wiem. Póki co zatwierdzam nadsy?ane teksty, zobaczymy co z tego wyniknie.