Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Alez dokladnie to samo A coz innego moglam miec na mysli?
Choć faktem jest, że materiał gatek układa się... nietypowo :twisted: :twisted:
Faktycznie dość yhm.......dziwnie..... :twisted:
Jak na męskie porcięta to raczej jednak...uważam, że zgodnie z rozkładem jazdy... A jaką Keira ma ładną bluzeczkę nieprawdaż?
Czyli zmieniamy temat na mniej perwersyjny
Ogólnie rzecz biorąc to ładnie razem wyglądają, serio.
Ale istny z niej szkieletor nie sÄ…dzicie? Keira, czas na babcinÄ… dietÄ™!!!
Troche wieksza wersja:
http://s2.supload.com/free/211-20060227113806.jpg/view/
Serio, serio. A on tak na niej jakoś dziwnie rączkę trzyma. W brukowcu to już by napisali, że ona pewnie jest w ciąży, a on sie właśnie o tym dowiedział i...się trochę wzruszył 8)
A po co nam to powiekszyłaś? Myslisz, że nie starcza nam naszej własnej wyobraźni?
Masz racjÄ™ Alison. Ale tu jest porzÄ…dne forum, bez plotkarstwa.....
Miało być mniej perwersyjnie, a co tam się w dolnym prawym rogu dzieje???
Nie chcialam, zebyscie, kochane, wzrok tracily, nadmiernie go wytezajac
Gitka, dzięki za troskę :*
Choć w powiększeniu te gatki wyglądają jeszcze bardziej podejrzanie :twisted: :twisted: (No nie! Zróbcie coś ze mną... *tłucze się po głowie*)
A w ogóle to Keira nie ma patykowatych ud, więc z tym szkieletem to nie przesadzajmy
Na tym zdjeciu to jej nogi wyszly nawet tak jakby byly kragłe.
W ogole to zdjecie jakies takie oszukane
W ogóle to on do Keiry nie pasuje i tyle.... Ale Gosiu masz rację, uda całkiem okrągłe....co się stało???
Przepraszam, ale nie wiedziałam, że wtedy uda się zaokrąglają. Myślałam że coś innego. Ot, brak doświadczenia.
Acha to ja jestem w ustawicznej ciąży. Słoń przy mnie to mały pikuś (i nie myślę o grubości ud, ale o długości ciąży)
Kaziuta Ty mnie nie strasz...bo moje uda też są spore.... :?
No, wiecie, ciąża --> zatrzymują się płyny w ogranizmie --> obrzęki A poza tym to miałam chwilę słabości
Aha, brukowce i tak pewnie wymyślą lepsze rewelacje na temat Keiry niż my tutaj ;P
Tutaj na osłodę (brak Oscara) więcej zdjęć.
http://www.keira.fanfilled.com/gallery/ … ?album=614
W ciązy jest! W ciąży *lol* (magiel mode on)
Obstawiam,że ojcem jest Boski_Mateuszek ;p
Byłyby ładne dzieci..... 8)
Takie rudawe, owłosione, z dużymi zębami i oczami?
Keira Knightley była zrozpaczona brakiem zainteresowania ze strony Jacka Nicholsona, obok którego siedziała podczas niedzielnej ceremonii rozdania Oscarów.
Znany z licznych romansów Nicholson siedział w Kodak Theater obok 20-letniej aktorki, która zwracała powszechną uwagę w swojej efektownej sukni Very Wang, jednak nie zdołała przyciągnąć wzroku swojego sąsiada.
Brytyjska piękność nie ukrywa, że brak zainteresowania hollywoodzkiego kobieciarza, bardzo ją zaniepokoił.
- Wszyscy pytali, czy Jack już próbował mnie poderwać, a on w ogóle nie zwrócił na mnie uwagi i zaczynam się martwić. Dlaczego on nie próbował mnie poderwać? - stwierdziła zaintrygowała gwiazda podczas przyjęcia magazynu "Vanity Fair", które odbyło się po zakończeniu uroczystości.
więcej
http://film.onet.pl/0,0,1273715,plotki.html
Buahahahahhaha :twisted: "A nie! KtoÅ› mnie nie lubi! *oderza w ryk*"
No bidusieÅ„cia nasza kochana. Jack Nicholson jej nie poderwaÅ‚, oojeju mój jeju, trzeba bÄ™dzie siÄ™ zabić chyba. Taki Jack co to „przefrunÄ…Å‚” już wszystko co siÄ™ w Hollywood rusza na niÄ… nie spojrzaÅ‚, a to ci szkandaÅ‚!! A może już nie może po prostu, w koÅ„cu swoje lata ma, i wzrok nie pierwszej Å›wieżoÅ›ci, a może go tym biżutem przecudnej urody oÅ›lepiÅ‚a. Matko, jak ja bym chciaÅ‚a mieć takie problemy, że Jack Nicholson mnie nie....przyuważyÅ‚ ;-)