Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
ja niestety spadam i to z bardzo wysoka, ale zawsze kiedy mam już rąbnąć w ziemie budze się
A mnie się nigdy nic nie śni. Nie wiem, czy to dobrze czy źle...
Nie przejmowałabym się brakiem snów!
No i jeszcze przypomniałam sobie, że śniła mi się tańcząca Kasia Zeta- Jones, oczywiście w "Chicago". Od tego momentu uwielbiam tę aktorkę.
Kasia Zeta- Jones...., Mateuszek, co wy z tymi imionami?!
I nie zapominaj o Szymonie Fasolce
A co sobie będziemy odmawiać? Spolszczamy!!! A jak!!!
Kasia Zeta- Jones...., Mateuszek, co wy z tymi imionami?!
I nie zapominaj o Szymonie Fasolce
A co sobie będziemy odmawiać? Spolszczamy!!! A jak!!!
No tak. Ja jestem odpowiedzialna za Mateusza, za Szymona. Siła złego na jednego :-( Jak zwykle wszystko na mnie...
No tak. Ja jestem odpowiedzialna za Mateusza, za Szymona. Siła złego na jednego :-( Jak zwykle wszystko na mnie...
Dlaczego złego, dlaczego wszystko i dlaczego na Ciebie?
ale to takie swojsko miłe te Mateuszki i Szymony... po prostu folklor tego forum
Dlaczego złego, dlaczego wszystko i dlaczego na Ciebie?
No właśnie nie wiem dlaczego... ale mniejsza z tym.
Dziś śnił mi się Dżordżyk ;-) Clooney. Baaardzo przyjemnie, mimo, że była to jakaś stara opustoszała hala fabryczna, spod której ukradli mi samochód jak z nim gadałam, ale był tak miły, ze zaraz zadzwonił po policję (nie pamiętam czy śniło mi się po angielsku czy po polsku, bo czasem to śni mi się w obcych językach) i w ogóle bardzo miły sen :-)
Gosiak, a co to znaczy jak ukradną ci we śnie samochód?
No właśnie nie wiem dlaczego...
W końcu się chyba pokapowałam o co chodzi!!!
Alison, Ty wymyśliłaś Fasolke, Szymona dorobiłam ja.
A podałam to tutaj jako przykład kooperacji forumowej. Długo nie mogłam zrozumieć o co chodziło z tym stwierdzeniem, że wszystko jest na Ciebie. Bo w intencji nie było.
To się już lepiej nad tym nie zastanawiaj
sama kradzież - znajdziesz cenny przedmiot
samochód - długo oczekiwany awans, jeśli jechałaś nim - wystrzegaj się zgromadzeń,
To się już lepiej nad tym nie zastanawiaj
Sie robi, szefie
sama kradzież - znajdziesz cenny przedmiot
samochód - długo oczekiwany awans, jeśli jechałaś nim - wystrzegaj się zgromadzeń,
Ojej to całkiem przyjemne :-)
Nie jechałam nim, bo stał zaparkowany pod tą halą, ja przecież gadałam z Georgem :-)
Dzięki :-)
Alison,
Samochód symbolizuje Twój rozwój duchowy
A jesli oddajesz kierownicę w inne ręce to tracisz kontrolę nad własnym życiem na rzecz drugiej osoby
Nikomu nie oddałam kierownicy. Sami ją sobie wzięli!
A że się nieustająco rozwijam duchowo. Co tam będę przeczyć...
Boże jaka ja jestem piękna na tym zdjęciu obok. Ciągle nie mogę się napatrzeć 8)
Boże jaka ja jestem piękna na tym zdjęciu obok. Ciągle nie mogę się napatrzeć 8)
Nie tylko Ty
Gosieńko, nie tylko Alison jest piekna, czy nie tylko ona nie może się na siebie napatrzeć?
Gosieńko, nie tylko Alison jest piekna, czy nie tylko ona nie może się na siebie napatrzeć?
A właśnie, że ja jestem najpiękniejsza!!! :evil:
Szczególnie z tą brodą ... :twisted:
Szczególnie z tą brodą ... :twisted:
WSZYSTKO mam piękne! Więc brodę też. Kropka und keine diskussion.
Czyż nie to napisałam?
Czyż nie to napisałam?
Co napisałaś to napisałaś. Ważne jest to, że ja wiem, co ty myślałaś kiedy to pisałaś...
Co napisałaś to napisałaś. Ważne jest to, że ja wiem, co ty myślałaś kiedy to pisałaś...
nooo.... szczególnie o brodzie Bo się rzuca do oczu.
nooo.... szczególnie o brodzie Bo się rzuca do oczu.
Ciesz się, że nie do gardła