Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
U?ytkownikom na forum w zale?no?ci od ilo?ci postów przydzielane s? tzw. rangi. Im wi?cej umieszczonych wypowiedzi tym wy?sza ranga (czyli wi?cej gwiazdek pod imieniem). W chwili obecnej ustaniowe s? typowe rangi tzn. "nowy na forum", "bywalec","sta?y bywalec". Mo?e kto? z Was ma jakie? pomys?y na nazwy rang zwi?zane z twórczo?ci? Jane, z tamt? epok?? B?d? wdzi?czny za propozycje
Troch? si? zastanawia?am nad tymi rangami i przychodzi mi do g?owy tylko jedno - na upartego mo?na by nazwa? nowe nabytki "debiutantami" , bo tak chyba mówiono na panny wchodz?ce do towarzystwa.
No w?a?nie, jeszcze problem p?ci - w tamtych czasach wyra?nie rozró?niano okre?lenia stosowane wobec kobiet i m??czyzn. Co prawda to forum odwiedza? b?d? prawie wy??cznie kobiety, ale tych nielicznych panów, wliczaj?c siebie;) , te? nie chcia?bym dyskryminowa?
Hej! Mo?na tu prosi? o zmiany rang? Bo ja ju? nie chc? by? Bywalcem, ja chc? by? ?WIATOWCEM ;P Ale pomys? z debiutantem bardzo mi si? podoba. Mo?e dalej b?dzie "panna po debiucie", "m??atka" itd, tak jak rangowano kiedy? kobiety? na pewno by?oby to zabawne .
Pozdrawiam!
?eby wskoczy? na wy?sz? rang? trzeba zamie?ci? odpowiedni? ilo?? postów. Tak wi?c cierpliwo?ci
A rangi "m??atka" chyba nie zrobi? - jak by to wygl?da?o przy moim imieniu...