Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Mam wielką prośbę! Nie mam możliwości ściągnięcia tego filmu, a chciałabym go obejrzeć. Mogę się wymienić (mam trochę filmów, gł. kostiumowych), albo wysłać płytę do przegrania, znaczki i kopertę, albo przesłać pieniądze na konto...Czy któraś z was znalazłaby czas,zeby przegrać mi ten film???(interesują mnie też inne "stare" wersje) Bardzo bym była wdzięczna.
To ja się dołączę do prośby - mogłabym coś przegrać albo po prostu wysłać pieniądze na przesyłkę.
ja także się dołączam do prosby. Mogę coś przegrać (zwłaszcza filmy z Romy Schneider - jeśli ktoś wie o kogo chodzi ) lub moge przesłać pieniążki.
Na dzień dzisiejszy mam ściągnięte ok 50-60 %. Jeśli tylko ściągnie mi się dobra wersja (z tymi filmami, różnie bywa ). Napisy są tworzone wspólnymi siłami z dorotką i demi (tzn. na dzień dzisiejszy jestem jak to ***** które przyczepiło się do okretu i mówi płyniemy), jak już będa gotowe z przesyłką nie powinno być problemów .
JA, MAM - ALE BEZ NAPISÓW -(które są tworzone wspólnymi siłami) ZAINTERESOWANYCH proszę o maila
beatap@pop.e-wro.pl
już nieaktualne
Ostatnio edytowany przez Loana (2008-09-30 15:53:52)
Wiecie co, szukałam dzisiaj innych napisów i trafiłam na napisy.org na cos co było podpisane "Duma i uprzedzenie(1940)"
Myślę co jest, ktoś zrobił napisy i my nic nie wiemy.
A okazało się że to napisy do wersji z 2003 roku. Nie mam tam konta i nie moge wysawić kometarza, a mam wielką occhote bo w informacjach o filmie jest okłądka z opakowania rzeczywiście filmu z 19490 roku. Może któraś z was to obejrzy i zobaczy czy czegoś nei pokreciłam i ewentualnie sprostuje sprawę.
No i niecierpliwie czekam na nasze dzieło.Jak tam postepy w pracy??
czy to aktualne jest?
Można się jakoś na Dumę załapać?
Moge udostępnić jeśli ktos chce:-) kontakt justysia8@wp.pl
AineNiRigani, widzę, ze ostatni post w tym miejscu pochodzi sprzed dwóch lat, ale zapytam: jakie mam szanse na napisy do DiU z 1940 r.? Podobnie, jak Demi znalazłam fałszywkę, a jedyne napisy z napiprojektu nie dają się czytać - ktoś pojedyńcze słowa tłumaczył ze słownika i wyszło źle. Pozdrawiam!