Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Moze te osoby najbardziej aktywne powiedz? cosik o sobie. Jestem tu ju? chyba miesiac,ciagle poruszam sie jednak nie swojo. Najwazniejsze plotki i temety rozmow, nowicjuszka prosi o pomoc. Tak nie lubie byc nie w temacie, a tutaj to taka fajna rodzinka sie tworzy:)
???
Przecie? my wci?? mówimy o sobie...
?ledz? dyskusje wystarczaj?co d?ugo, by o najbardziej aktywnych co? wiedzie?. Czasem z numerem telefonu w??cznie Za jaki? czas te? do tego dojdziesz!
Kozizm - nieee, nie lubie. Czytaj nas, a szybko nas poznasz.
Gdyby wydrukowa? to co bidulka ma przeczyta?, to by?oby par? tomów Wiem, bo te? mia?em ponad rok do nadrobienia!
ha - ale sie udalo
Najlepiej wejsc w pogaduchy
Bo?e, rok??? Oniemia?am. Ile to trzeba by?o czyta? matko jedyna...
Ja do dzisiaj nie nadrobi?am zaleg?osci z dwuletniej przerwy... za duzo tego . Co jakis czas cos podczytuje, ale duuuuzo mi jeszcze zostalo. W sumie to sie ostatnio zastanawialam, kto oprocz Aine jest jeszcze ze starej ekipy, tej z samych poczatkow zakladania forum? Wszyscy zamilkli?
Loano - ja dojszlam ciut pozniej - jesien 2005 bodaj?e (albo 2004?) Jak przyszlam, Ciebie nie bylo - a raczej bylas w starych postach. Potem nastapil gwaltowny wysyp - Matula z ferajna - cala dobrze nam znana ekipa, a wrocilas juz po rewolucji o ?ydki Lizzy Szewi?skiej.