Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Ika74 napisa³:
i mogę sobie w końcu pozwolić na bycie egzaltowaną mimo skończonej trzydziestki ...
I o to chodzi, jak najbardziej To jest nasza "wyszalnia"!
Aine, co sprzedalas? I co to za nowy Avatarek? Na "rozowym" forum macie zwyczaj zmieniania avatarkow wg jakiegos kryterium? Na mangowym tak robia, chociaz ja zmienilam tylko jak byla konwencja "avatarek z ryba" .
Aine, ekstra, miodzio, super avatarek!!!
Jamesik rulez!!
Boska Loan, w avatarkiu jest James Wspaniały
Ja nie mam reguły przy zmianach - ot mam jakąś faze - ujednolicam avatarki, tapetki, wygaszacze... Czasem mnie jakis avatarek po prostu urzeknie. A czasem - ot tak dla ślinotoku
Na różowym też nie ma reguły. Zmiana oznacza jakąś faze konkretną. A w urodziny forum umieściłyśmy nasze realne zdjęcia I to chyba była jedyna taka akcja.
A kiedy były urodziny różowego? Bom chyba przeoczyła....
Czyli na zjeździe? Nie ja naprawdę muszę zacząć sobie wszystko zapisywać. Choć nie wiem, czy przy mojej ostatnio "wprost oślepiającej" intelyygencji, powkładam to w odpowiednie "szufladki"
no czesciowo swietrowalysmy roczek ...
rocznica byla zaraz posniej (cos kole 20 ktoregos)
Zdecydowanie moje "kuleczki" zderzajÄ… siÄ™ trochÄ™ za rzadko
może już było, ale tak sobie oglądam i oglądam i oglą .....
http://pl.youtube.com/watch?v=8LIjptht2P0
Tak sobie ogladnęłam i podtrzymam swoje herezyje. Jamesik przystojny owszem , nie powiem że nie, ale... Taki troszeczkę mało męski, raczej chłopięcy. Owszem obdarzony ogromnym wdziękiem, ale chłopięcym a nie męskim. A ja ... nie ma co ukrywać, wolę więcej samca w samcu
Wiesz Dione, siostro, ja tez tak zawsze mowilam. I dlatego sama sie sobie dziwie i w ogole...
I właśnie dlatego wolę Colina, z tymi jego krzywymi nóżkami, miną a'la nadęty ogórek i dołeczkami w policzkach. Albo Harrisona Forda z trochę kartoflowatym nosem i uśmiechem, który kruszy ściany. A Jamesik... chłopak z którym można się zakumplować, iść na piwo i powygłupiać na imprezie. Ale żeby się w nim zadurzyć...?
Mhm... To mamy nowego kolegÄ™ - Jamesika
to jak już którejś z Was uda się namówić Go na to piwo to dajcie znać - gdzie by nie było dotrę, choćby nie wiem co
Jak nie przepadam za piwem, to z Dżemsikiem wypiję - żebym miała paść!!!
Tak, tak. Niech pije będzie łatwiejszy
Jaki latwiejszy?!?? Po piwie? Do czego latwiejszy? Bo na pewno juz mu nic po tym alkoholu nie stanie...siÄ™ ;P.
Loano to zalezy od ilosci i jakosci piffka. Ze o wkladkach nie wspomne
Dzieeeeeewczynyyyyy........
Matko jedyna, ażem zczerwieniała...