Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
A ja w d?ugi weekend znajde troche czasu, wiec przesle czastke i przetlumacze swoje - ambitne plany
czy mog? nie?mia?o zapyta? co s?ycha? w sprawie naszego t?umaczenia??
bo dawno nikt nie dawa? znaku zycia, czy co? w tej sprawie sie dzieje?
Czekam na cz??? Aine :-) Jak dostan? - z?o?? do kupy i voila!
Pami?tajcie o mnie te? - jestem ch?tna na gotow? 1940.
Pozdrawiam musia
Czekam na cz??? Aine :-) Jak dostan? - z?o?? do kupy i voila!
Dziewczyny, bo ja jestem dupa wolowa. Przet?umaczy?am wszystko jak leci i dopiero teraz dosz?am do swojej czesci!!!
Blondynka!!!
Nawet sztuczna inteligencja mi nie pomaga!!!
brakuje tutaj takiej ikony chlopka walacego sie po glowie drewnianym mlotkiem - to ja!!!
wiesz, to mo?e nie jest takie z?e bo ja nie jestem pewna cz??ci kwestii w moim t?umaczeniu i moniczek dzi?ki temu mo?e to sprawdzi?(czytaj poprawi? na twoje), ja si? nie obra??
cho? oczywi?cie szkoda ?e sie tyle narobi?as
Dziewczyny, jest jeszcze jedna kwestia - raczej nigdzie tego nie opublikujemy, bo strony z napisami zostaj? zamykane
Wi?c b?dziemy tak cichaczem, mi?dzy sob? kombinowa?
Biedna Aine, ?e? si? napracowa?a...
z tym opublikowaniem napisów nie b?dzie problemu, poniewa? serwis www.napisy.org dzia?a ca?y czas a z tego co s?ysza?am to www.napisy.info te? chyba powróc? do stanu u?ywalno?ci, mo?liwe ?e ju? w przysz?ym tygodniu
a zreszt?, wa?ne ?e my si? powumieniamy a reszta swiata jak zechce to nas tutaj znajdzie
dziewczyny, dawno tu nie zagl?da?am, ale nagle przy czyszczeniu kompa wpad? mi w r?ce film z 1940 roku i przypomnia?o mi si? ?e napisy kiedys tworzy?y?my.
czy w tej sprawie co? si? ruszy?o, bo bardzo nie na bie??co jestem
I tak i nie.
Poczta do dorotki wraca?a mi z demonkami, ale napisy powstaly, zrobione niezaleznie i samodzielnie przez Alison. Chwala jej za to!!!
czy w zwi?zku z tym mo?na je w jaki? sposób otrzyma????
mój mail to jokr@autograf.pl
z góry dzi?ki
JA TE? PROSZ?!!! Bardzo prosz? o napisy!!! Plisss!!
B?d? bardzo wdzi?czna!!!
I dzi?ki stokrotne osobie, która przet?umaczy?a napisy - jako maniakalna fanka b?d? bi? pok?ony takiej wspania?ej osobie .
Pozdrawiam!
(mój email joanna.loana*gmail.com, zamiast gwiazdki ma?pka oczywi?cie )