Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
W niedzielę o 20.05 fajny film podoba mi się rola Nicolasa Cage film jest genialny do poplakania choc ogladałam go już tyle razy że nie wiem czy też się poraz setny wzruszę. Ale polecam
uwielbiam Cage'a (napewno nie przegapie )
poza tym ten film jest naprawde przejmujÄ…cy i wzruszajÄ…cy....
I w pewnym sensie dobrze że się tak konczy bo inaczej bylby kiczowaty i nie byłoby w nim nic szczególnego
ja tam nie lubie smutnych zakończeń(nie ma to jak zakończenie dumy ) ale faktycznie coś jest w tym zakończeniu
No jak by się skonczyło Happy to to by była kiczowata historyjka nierealna bajka a tak ... :cry:
Skoro tak lubicie "Miasto aniołów", to polecę Wam stary niemiecki film, który jest jego pierwowzorem. Nosi tytuł: "Niebo nad Berlinem". Jest świetny. Trochę bardziej spokojny i poetycki niż wersja hollywoodzka.
szukałam tego filmu ale nie mogłam znaleźć
szukałam tego filmu ale nie mogłam znaleźć
Troszkę to staroć. Może w jakiejś wypożyczalni video? Na płytach chyba tego nie ma. Gdybym sama go miała, to bym Ci wysłała, ale niestety..... :?
Jaki staroć jaki staroc to mój rocznik chyba :twisted: <morrd w oczach>
Wydaje mi się, ze jednak bliżej mojego
Sprawdziłam To mój rocznik :twisted:
Jezusicku, to ja nie powiem, na jakim etapie byłam w roku wyżej wspomnianym Czuję postępujące zgrzybienie
A ja nie lubię Nikosia niestety, i jego miny jakby go wiecznie coś bolało. Jedyny film z jego udziałem który widziałam i o dziwo bardzo polubiłam to Kapitan Corelli, z piękną muzyką i piękną Pelagią 8)
Sprawdziłam To mój rocznik :twisted:
Ok masz rację: to był "dobry rocznik"
Śmiałe zalożenie
Ale roczik nie tragiczny