Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Jestem przy tobie tez przeleciało przez kina jak meteor - krótko i szybko.
Sanjana, skąd masz piosenkę z Fanaa? Jakiś namiar, prosimy ładnie? Bo my mamy tylko Chaiyya (z Planu doskonałego )
Jestem przy tobie tez przeleciało przez kina jak meteor - krótko i szybko.
Sanjana, skąd masz piosenkę z Fanaa? Jakiś namiar, prosimy ładnie? Bo my mamy tylko Chaiyya (z Planu doskonałego)
Trzykrotko droga,
mnie się jeszcze do niedawna otwierał link z Chaiyya, a teraz nie chce działać :-( Czy masz to tylko z jednego źródła, czy można jakoś ewentualnie przesłać?
Help
m.
Moniczko, przypomnij mi Twojego maila, wyślę Ci po prostu pliczek.
Trzykrotko, bądź tak miła i wyślij jeszcze jednego, co? ładnie proszę!
O matko.......
Az mi się gorąco zrobiło....
Caitriona, poszło!
Moje kochane, dla Pań z Krakowa i okolic:
http://www.ananday.pl/lipiec.htm
Może sie spotkamy?
Poćwiczyłabym...
Migotko, na pewno dojdzie. Puściłam piosenkę w pracy i wszyscy się mimowolnie kołyszemy, jak kobry w koszykach zaklinaczy
wielbicielki bollywood
"Za jednego z bogów - uważają go niewykształceni Hindusi. Za symbol obciachu - wykształceni. Jego imię oznacza: królewskie oblicze. Shah Rukh Khan to największa gwiazda bombajskiej fabryki snów"
ja sorry - nie będę całego wątku przeszukiwać, ale to onże jest??
Trzykrotko, dzięki Ci wielkie. Już doszło i teraz sobi esłucham
A muzyka z ""Kabhi Khushi Kabhie Gham" jest niezwykle zaraźliwa i wciągająca. Jak ją sobie puszczę to potem chodzę i nucę przez dłuugi czas
july.29@gazeta.pl
dzięki z góry
m.
„Veer Zaara” (2004) w reżyserii Yasha Chopra ma ktoÅ›??
Migotko, ładne fotki, Shahrukh w nieśmiertelnej przezroczystej koszuli to je to ;-)
"Veer-Zaara" widziałam, niestety, nie mam. Maksymalnie romantyczny, szczypatielny i do płakania :-)
Pryznaję sie bez bicia, że przy Jestem przy tobie płakałam ze śmiechu. Zestawienie powżnych tematów politycznych (konflikt indyjsko-pakistański, terroryzm itd.) ze scenami "wet sari" dawało porażający efekt. Do tego były matrixowe sceny (takie sceny z mostkiem do tyłu, w zwolnionym tempie, tylko SRK uchylał się w ten sposób przed... całkiem czymś innym niz kule z broni palnej
), pościgi rikszą za zamachowcami - koniec świata.
Bo w "Jestem przy tobie" jest kupa scen zabawnych - matriksowych i nie tylko :-) Pościg rikszą za autem - a czym się to różni od Bonda, który spada w dół i dopędza samolot? :-)
Rewelacyjnie zrealizowana jest scena walki - i oczywiście kompletnie nierealistycznie (dwusekundowe zatrzymania się w powietrzu SRK).
Pomieszanie tematów - pamiętam, że za pierwszym razem trochę mnie dziwiło i drażniło, za drugim "łyknęłam konwencję" i nic już mnie w Bollywood nie zszokuje :-)
Ten aktor jest PIĘKNY!!!
Hehe, ach ten Hrithik :-)
[URL=http://img297.imageshack.us/my.php?image=hr59br.jpg][/URL]
Ale to sie chyba aż tak bardzo nie rzuca w oczy, bo ja na przykład nigdy nie zauważyłam... Albo może taka mało spostrzegawcza jestem? :?
Pamiętacie scenę z bransoletkami na targu w Czase słońce...? Tę, w której Sharuk, trzymając Kajol za rękę nakłada bransoletki, mówi i uczuciach i pyta po każdym zdaniu - bolało? No, motyle, stado motyli!
Pamiętam, świetna scena, baaaardzo erotyczna! :-)
A tam, tematy zastępcze! Przecież nas kręcą faceci wyłażący w koszulinach ze stawu albo zdejmujący krawaty :-)
Do poczytania o SRK:
http://serwisy.gazeta.pl/film/1,72976,3311322.html
Do pooglÄ…dania o Hrithiku (masa tapet :-)):
http://www.hrithiks-angels.com/
a tu jeszcze jeden cacy:
Facet jak facet. Ale ta maszyna obok niego!!! Miodzio!!!
a co z tym kciukiem??? nie moge znależć zdjęcia potwierdzajacego
Ja chyba go gdzieś widziałam, ale nie znajdę teraz. Na zdjęciach zazwyczaj nie pokazuje całej ręki, jakoś tam to maskuje.
Właśnie widzę, że ta strona hritiks-angels.com nie działa :-( łeee, a taka fajna była.
Właśnie obejrzałam po raz pierwszy "Jestem przy tobie". I przyznam - zatkało mnie
obejrzałam "czasem słonce czasem deszcz" (dzięki Caitri). Film pociąga i przez 4 godziny tkwiłam przed tele zafascynowana
![]()
Nie ma za co!
Prawda że świetny? Muzyka, taniec, aktorzy![]()
Niestety ja nie mam już innych produkcji bollywodzkich...
Caitriono, a "Jestem przy tobie" widziałaś? Albo "Bride and prejudice"? Bo jakby co, to mam 8)
Caitriono, a "Jestem przy tobie" widziałaś? Albo "Bride and prejudice"? Bo jakby co, to mam 8)
O, jak ja lubie to forum!
"Bride..." widziałam, ale "Jestem przy tobie" nie, więc może wymiana maili?
"Jestem przy tobie" widziałam dzis po raz pierwszy. Bardzo ciekawe... Cos zupełnie innego niz się spodziewałam, ale zdecydowanie warte obejrzenia
Caitriona, te oczy z nowego avatarka.... Im więcej kurzych łapek tym piękniejsze
Caitriona, te oczy z nowego avatarka.... Im więcej kurzych łapek tym piękniejsze
Zgadzam sie z Tobą w pełni, Trzykrotko! Nie ma jak kurze łapki
Tak Wczoraj poszłam do wypożyczalni i wypożyczyłam, bo nie mogłam się powstrzymać. Podobał mi się, szczególnie te nawiązania do Matrixa
I chyba nie zapomnę sceny jak główny bohater ścigał tych terrorystów na rikszy (?) i jeszcze ich doganiał!
Ja przy Matrixie już prawie płakałam ze śmiechu, a potem sobie uświadomiłam, że jak na szeregowy musical z Bollywood to zadziwiająco dużo mogą i potrafią realizacyjnie.
Czy ja dobrze pamiętam, że tam się pojawiał jakiś band za każdym razem, kiedy SRK ptrzył na piękną nauczycielkę?
I ten kołnierzyk z blezerkiem w serek - dzięki takim smaczkom lubię ten film. Lubię kiedy ludzie potrafią kpić z samych siebie.