Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Chciałabym to zobaczyć!! Oj, bardzo bym chciałaMoże GosiJ uda się skądś ściągnąć ten odcinek i się z nami podzieli?
GosiuJ - jak dasz radę zdobyć ten odcinek, to ładnie proszę: podziel się z nami!
GosiuJ - jak dasz radę zdobyć ten odcinek, to ładnie proszę: podziel się z nami!
Jak tylko go zdobędę, nie omieszkam Was poinformować i podzielić się z Wami :-)
Jak tylko go zdobędę, nie omieszkam Was poinformować i podzielić się z Wami :-)
Dziękujemy!
"Caitriona
ChciaÅ‚abym to zobaczyć!! Oj, bardzo bym chciaÅ‚a.[/quote napisa³:
mam nagrane na kasetce zapytam zaprzyjaznioną osobę czy nie wypaliłaby tego na płytkę.... Ale dopiero mogę to zrobić w przyszłym tygodniu
Chyba żę ktoś to zrobi sam to mu wyślę kasetę, przegra sobie i odeśle z powrotem. :mrgreen: ktoś chętny :?:
[img]http://img113.imageshack.us/img113/9518/windelwinnie21df3bg.gif[/img]
Chyba żę ktoś to zrobi sam to mu wyślę kasetę, przegra sobie i odeśle z powrotem. ktoś chętny
No ja niestety nie mam takich możliwości... Liczymy więc na Ciebie, milosz!
Dzięki
To może trochę obrazu do tych wypowiedzi...
Kobieto, nie rób mi tego, bo zawału dostanę z wrażenia... ;-)
No to jeszcze te oczy
:-))) Piękne :-)
Trzykrotko, Caitriono, rzeczony odcinek (podwójny) idzie sobie dość wolno, ale idzie - więc na pewno niedługo dam Wam znać, że już jest i mogę się podzielić :-)
Gosia, jak się cieszę! Jesteś prawdziwym skarbem Trzymam kciuki zeby się udało.
Cudownie GosiuJ!! Jesteśmy wdzięczne
Uświadomiłam sobie właśnie ze zgrozą, że w związku ze zmianą czasu bedziemy teraz oglądać Spooks o 1.00. O rany...
Uświadomiłam sobie właśnie ze zgrozą, że w związku ze zmianą czasu bedziemy teraz oglądać Spooks o 1.00. O rany...
Eee...idę się zastrzelić...
no bez pzrzesady - ramy dadÄ™
a jutro daję kasetą do wyapalenia i będę miała trzy odcinki "Spooksów" na plytce i dam adres to chętni niech się zgłoszą (odcinek ze striptisem takoż tam jest :mrgreen: )
no bez pzrzesady - ramy dadÄ™
No dobra - skoro tak mówisz
Idzie nawet dość szybko, może będzie nawet jutro! Cieszę się jak dziecko :-))
Idzie nawet dość szybko, może będzie nawet jutro! Cieszę się jak dziecko :-))
Å‚iiii!! Fajnie!
I GosieńkoJ - zmieniłaś avatarek. Z boskiego "C" na boskiego "M". Bardzo fajny!
Dzielna jestem i obejrzałam w końcu po raz pierwszy odcinek "Spooks". Całkiem niezły serial: akcja w połączeniu z udziałem MM. Będę oglądać. Co mi tam ciężkie poranne wstawanie w poniedziałki!
{Jakie MM ma długie rzęsy!}
Taki poniedziałek po Spooksach jest bardzo przyjemny, choć mało przytomy... Wiem, że nie tylko o to chodziło w ostatnim odcinku, ale te rzęsy są niepowtarzalne Jest stronka, na której na bieżąco ktoś tam komentuje programy BBC; przy Spooksach pisał o postaci Matthew: "Tom "eyelash" Quinn".
Ha rzęsy rzęsami a agentkę proszę jak uwiódł był na kanapie
Oj, kanapa była bardzo pobudzająca wyobraźnię. :oops: No i jeszcze się dużo śmiał oraz prezentował model: jestem uroczy i pozwalam się uwodzić (na kanapie). Ale głupiej Vicky było mi naprawdę żal.
Caitriona napisa³:
[I GosieńkoJ - zmieniłaś avatarek. Z boskiego "C" na boskiego "M". Bardzo fajny!
Zdrada mości panowie!!! Zdrada!!!
No dobra, już dobra... Ja też zaczęłam od MM w roli spaniela... zwracam honor :-(
Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyną, swoja, własna, niczyja, nie znana nikomu...