Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Dorfi - nie przejmuj sie. ;-) Nikt nie jest doskonaly.
Mike, czy ja ju? kiedy? pisa?am, ?e lubi? Twoje poczucie humoru?
Nigdy. Czyli pewnie nie lubisz, i to jest taki ironiczny sposob, by mi to uswiadomic. ;-P
Miziu - witaj!!!
Aine - nikt nie jest doskonaly . Ja po prostu jestem zbyt naiwna i szczera, zeby polubic koty, albo inaczej - koty mojej tesciowej i szwagierki nie przekonuja mnie do siebie
. Moze Twoje sa bardziej szczere, przewidywalne i kochane, ale nie mialam jeszcze przyjemnosci ich poznac, wiec nie mialam kiedy zmienic zdania
.
Wroc-Love!
Loana napisał:
Miziu - witaj!!!
Aine - nikt nie jest doskonaly. Ja po prostu jestem zbyt naiwna i szczera, zeby polubic koty, albo inaczej - koty mojej tesciowej i szwagierki nie przekonuja mnie do siebie
. Moze Twoje sa bardziej szczere, przewidywalne i kochane, ale nie mialam jeszcze przyjemnosci ich poznac, wiec nie mialam kiedy zmienic zdania
.
Wroc-Love!
koci sa milu?cy, i wcale nie s? k?amcami. poprostu nie mia?a? okazji poby? z nimi i pozna? ich charakterów. moim zdaniem koty s? bardziej ludzkie ni? psy aczkolwiek i jedne i drugie lubie. jak bedziesz w krakowie, zapraszam do mojej kociarni
skrzacik
Tak si? w?a?nie zastanawiam czy jak by?am u Ciebie to nie mia?a? wtedy DWÓCH kotów?
Dzi?kuj? za tak mi?e przyjecie . Dodam jeszcze, ?e ja koty UWIELBIAM
. Sama posiadam takowego sztuk jeden
Kot dopasowuje sie charakterem do wlasciciela. Bardzo ch?tnie b?dzie si? godzi? na wspó?prac? (z czystego lenistwa) o ile jasno mu sie wytyczy granice. Ale nigdy, przenigdy nie b?dzie s?u?y?. Jest doskona?ym towarzyszem zabaw, psot, ale
Moja Zo?za z ca?a pewno?ci? nie przekona?aby Ci? - jest strasznie rozpuszczona. Wszystko przez to ze jest taka ?liczna . Natomiast moj Kleks, czy dzieciuszki naszego Zo?zika zawojowa?yby Cie na amen - tak jak zawojowa?y swoich w?a?cicieli. Tak si? akurat z?o?y?o, ze w domu do którego trafi?y, by?a przynajmniej jedna osoba, która nie lubi?a kotów i mia?a takie zdanie jak Ty
Po kilku miesi?cach kot zawojowa? ich serca. Ale maluchy by?y niezwykle udane. Przy wyborze kociaczka mog? polecic tylko jedno - przygl?dni?cie si? w?a?cicielom. Je?li maj? kota na punkcie kotów - kotki b?d? cudowne, szybko nawi??? kontakt z w?a?cicielem.
Mizzia
witamy cie alleluja(choc moze troche za wczesniej:))
Hm... a na zasadzie, ?e 'te?' si? jest ze ?l?ska? Pewien mój znajomy co? takiego us?ysza? od wroc?awianina (i poprosi? w odpowiedzi o powtórzenie ?l?skiego przekle?stwa, które wypad?o bardzo 'nie?l?sko' ). No, ale Mizzi nie s?ysz?, a tylko czytam...
Ostatnio edytowany przez pak4 (2008-03-05 07:32:17)
To jeste?my...
Mia?o nie by? mnie tydzie?, ale... no wiecie... tak si? troch? mi przed?u?y?o
Na pocz?tek mo?e z?o?? wszystkim razem i ka?demu z osobna spó?nione ?yczenia walentynkowe, 8-smo i 9-to marcowe, ?wi?teczne, lano-poniedzia?kowe i tak za? prima aprilisowe.
A teraz od razu zapytam:
Co nowego? Jak min??y ?wi?ta? Kto t?skni??
A dla wtajemniczonych dodam: historia si? pisze.... tylko tak si? mi rozros?a, ?e jeszcze troch? nad ni? posiedz? , ale jak b?dzie gotowa.... to od razu wysy?am.
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie.... (dobra Garfield, nie musisz wszystkich liza?...)
Wasza, do niedawna troch? zagubiona, Dione
Ostatnio edytowany przez Dione (2008-03-29 19:28:50)
Hej hej Dione!
Dobrze, ?e wróci?a?
herbatka i po?wi?teczne ciasto
O ile si? nie myl?, to równo dwa miesi?ce nieobecno?ci? ?adnie to tak?
No nie wiem czy równo dwa, ale tak co? ko?o tego. No tak si? jako? zesz?o. Najpierw nie mia?am internetu (i czasu, ?eby w ko?cu zadzwoni? i zamówi? - przedstawiciele handlowi to ?wietna sprawa, sami ci? znajd? ), a potem si? mi tyle zwali?o, ?e o zajrzeniu na forum nawet nie mia?am kiedy my?le?. Ale teraz mam ju? troch? spokojniej, przynajmniej na razie
Witaj Dione! A tu ?wi?teczna lasagne dla Garfielda T?skno by?o za Wami...
Ostatnio edytowany przez Tamara (2008-03-30 16:36:25)
Witajcie drogie Panie bez gorsetów oraz Panowie (jeste?cie tu, prawda?). Cho? ?aden ze mnie romantyk zapisa?em si? do Was bo kobieta, któr? kocham uwielbia romantyczne ksi??ki i mam nadziej?, ?e troch? si? dokszta?c?
Witamy . Panowie owszem s?, ale niewielu, wi?c mi?o, ?e pojawi? si? nowy
Ostatnio edytowany przez Akaterine (2008-05-29 20:27:22)
Witaj Ederos! Gratuluj? motywacji - gdyby wszyscy panowie tak? mieli, by?oby ich tu wi?cej, ni? nas Tymczasem z tego, co mi wiadomo, jeste? chyba 6. m??czyzn?, którego stopa posta?a na tym forum
(wliczaj?c w to Kazika i Roberta Benneta, których juz z nami nie ma).
El, Robert si? jeszcze czasem pojawia. Rzadko, ale tak raz na trzy miesi?ce co? naskrobie.
Ederos, witaj w "damskim ?wiecie" i baw si? dobrze
S? faceci ufff... ul?y?o mi, ju? my?la?em, ?e jestem jakim? dziwakiem
Dzi?kuj? serdecznie za mi?e przyj?cie, postaram si? nie zani?a? poziomu
Zaraz, nikt nie powiedzia?, ?e facet tutaj nie jest dziwakiem.