Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
Dorfi - nie przejmuj sie. ;-) Nikt nie jest doskonaly.
Mike, czy ja już kiedyś pisałam, że lubię Twoje poczucie humoru? ![]()
Nigdy. Czyli pewnie nie lubisz, i to jest taki ironiczny sposob, by mi to uswiadomic. ;-P
Miziu - witaj!!! ![]()
Aine - nikt nie jest doskonaly
. Ja po prostu jestem zbyt naiwna i szczera, zeby polubic koty, albo inaczej - koty mojej tesciowej i szwagierki nie przekonuja mnie do siebie
. Moze Twoje sa bardziej szczere, przewidywalne i kochane, ale nie mialam jeszcze przyjemnosci ich poznac, wiec nie mialam kiedy zmienic zdania
.
Wroc-Love! ![]()
Loana napisał:
Miziu - witaj!!!
Aine - nikt nie jest doskonaly. Ja po prostu jestem zbyt naiwna i szczera, zeby polubic koty, albo inaczej - koty mojej tesciowej i szwagierki nie przekonuja mnie do siebie
. Moze Twoje sa bardziej szczere, przewidywalne i kochane, ale nie mialam jeszcze przyjemnosci ich poznac, wiec nie mialam kiedy zmienic zdania
.
Wroc-Love!
koci sa miluścy, i wcale nie są kłamcami. poprostu nie miałaś okazji pobyć z nimi i poznać ich charakterów. moim zdaniem koty są bardziej ludzkie niż psy aczkolwiek i jedne i drugie lubie. jak bedziesz w krakowie, zapraszam do mojej kociarni ![]()
skrzacik
Tak się właśnie zastanawiam czy jak byłam u Ciebie to nie miałaś wtedy DWÓCH kotów?
Dziękuję za tak miłe przyjecie
. Dodam jeszcze, że ja koty UWIELBIAM
. Sama posiadam takowego sztuk jeden ![]()
Kot dopasowuje sie charakterem do wlasciciela. Bardzo chętnie będzie się godził na współpracę (z czystego lenistwa) o ile jasno mu sie wytyczy granice. Ale nigdy, przenigdy nie będzie służył. Jest doskonałym towarzyszem zabaw, psot, ale
Moja Zołza z cała pewnością nie przekonałaby Cię - jest strasznie rozpuszczona. Wszystko przez to ze jest taka śliczna
. Natomiast moj Kleks, czy dzieciuszki naszego Zołzika zawojowałyby Cie na amen - tak jak zawojowały swoich właścicieli. Tak się akurat złożyło, ze w domu do którego trafiły, była przynajmniej jedna osoba, która nie lubiła kotów i miała takie zdanie jak Ty
Po kilku miesiącach kot zawojował ich serca. Ale maluchy były niezwykle udane. Przy wyborze kociaczka mogę polecic tylko jedno - przyglądnięcie się właścicielom. Jeśli mają kota na punkcie kotów - kotki będą cudowne, szybko nawiążą kontakt z właścicielem.
Mizzia
witamy cie alleluja(choc moze troche za wczesniej:))
Hm... a na zasadzie, że 'też' się jest ze Śląska? Pewien mój znajomy coś takiego usłyszał od wrocławianina (i poprosił w odpowiedzi o powtórzenie śląskiego przekleństwa, które wypadło bardzo 'nieśląsko'
). No, ale Mizzi nie słyszę, a tylko czytam...
Ostatnio edytowany przez pak4 (2008-03-05 07:32:17)
To jesteśmy...
Miało nie być mnie tydzień, ale... no wiecie... tak się trochę mi przedłużyło ![]()
Na początek może złożę wszystkim razem i każdemu z osobna spóźnione życzenia walentynkowe, 8-smo i 9-to marcowe, świąteczne, lano-poniedziałkowe i tak zaś prima aprilisowe.
A teraz od razu zapytam:
Co nowego? Jak minęły święta? Kto tęsknił?
A dla wtajemniczonych dodam: historia się pisze.... tylko tak się mi rozrosła, że jeszcze trochę nad nią posiedzę
, ale jak będzie gotowa.... to od razu wysyłam.
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie.... (dobra Garfield, nie musisz wszystkich lizać...)
Wasza, do niedawna trochÄ™ zagubiona, Dione ![]()
Ostatnio edytowany przez Dione (2008-03-29 19:28:50)
Hej hej Dione!
Dobrze, że wróciłaś ![]()
herbatka i poświąteczne ciasto ![]()
O ile się nie mylę, to równo dwa miesiące nieobecności? ładnie to tak? ![]()
No nie wiem czy równo dwa, ale tak coś koło tego. No tak się jakoś zeszło. Najpierw nie miałam internetu (i czasu, żeby w końcu zadzwonić i zamówić - przedstawiciele handlowi to świetna sprawa, sami cię znajdą
), a potem się mi tyle zwaliło, że o zajrzeniu na forum nawet nie miałam kiedy myśleć. Ale teraz mam już trochę spokojniej, przynajmniej na razie ![]()
Witaj Dione! A tu świąteczna lasagne dla Garfielda
Tęskno było za Wami...
Ostatnio edytowany przez Tamara (2008-03-30 16:36:25)
Witajcie drogie Panie bez gorsetów
oraz Panowie (jesteście tu, prawda?). Choć żaden ze mnie romantyk zapisałem się do Was bo kobieta, którą kocham uwielbia romantyczne książki i mam nadzieję, że trochę się dokształcę ![]()
Witamy
. Panowie owszem są, ale niewielu, więc miło, że pojawił się nowy ![]()
Ostatnio edytowany przez Akaterine (2008-05-29 20:27:22)
Witaj Ederos! Gratuluję motywacji - gdyby wszyscy panowie taką mieli, byłoby ich tu więcej, niż nas
Tymczasem z tego, co mi wiadomo, jesteś chyba 6. mężczyzną, którego stopa postała na tym forum
(wliczając w to Kazika i Roberta Benneta, których juz z nami nie ma).
El, Robert siÄ™ jeszcze czasem pojawia. Rzadko, ale tak raz na trzy miesiÄ…ce coÅ› naskrobie.
Ederos, witaj w "damskim świecie" i baw się dobrze ![]()
SÄ… faceci
ufff... ulżyło mi, już myślałem, że jestem jakimś dziwakiem
Dziękuję serdecznie za miłe przyjęcie, postaram się nie zaniżać poziomu ![]()
Zaraz, nikt nie powiedział, że facet tutaj nie jest dziwakiem. ![]()