Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Jestem przy tobie tez przelecia?o przez kina jak meteor - krótko i szybko.
Sanjana, sk?d masz piosenk? z Fanaa? Jaki? namiar, prosimy ?adnie? Bo my mamy tylko Chaiyya (z Planu doskona?ego )
Jestem przy tobie tez przelecia?o przez kina jak meteor - krótko i szybko.
Sanjana, sk?d masz piosenk? z Fanaa? Jaki? namiar, prosimy ?adnie? Bo my mamy tylko Chaiyya (z Planu doskona?ego)
Trzykrotko droga,
mnie si? jeszcze do niedawna otwiera? link z Chaiyya, a teraz nie chce dzia?a? :-( Czy masz to tylko z jednego ?ród?a, czy mo?na jako? ewentualnie przes?a??
Help
m.
Moniczko, przypomnij mi Twojego maila, wy?l? Ci po prostu pliczek.
Trzykrotko, b?d? tak mi?a i wy?lij jeszcze jednego, co? ?adnie prosz?!
O matko.......
Az mi si? gor?co zrobi?o....
Caitriona, posz?o!
Moje kochane, dla Pa? z Krakowa i okolic:
http://www.ananday.pl/lipiec.htm
Mo?e sie spotkamy?
Po?wiczy?abym...
Migotko, na pewno dojdzie. Pu?ci?am piosenk? w pracy i wszyscy si? mimowolnie ko?yszemy, jak kobry w koszykach zaklinaczy
wielbicielki bollywood
"Za jednego z bogów - uwa?aj? go niewykszta?ceni Hindusi. Za symbol obciachu - wykszta?ceni. Jego imi? oznacza: królewskie oblicze. Shah Rukh Khan to najwi?ksza gwiazda bombajskiej fabryki snów"
ja sorry - nie b?d? ca?ego w?tku przeszukiwa?, ale to on?e jest??
Trzykrotko, dzi?ki Ci wielkie. Ju? dosz?o i teraz sobi es?ucham
A muzyka z ""Kabhi Khushi Kabhie Gham" jest niezwykle zara?liwa i wci?gaj?ca. Jak j? sobie puszcz? to potem chodz? i nuc? przez d?uugi czas
july.29@gazeta.pl
dzi?ki z góry
m.
„Veer Zaara” (2004) w re?yserii Yasha Chopra ma kto???
Migotko, ?adne fotki, Shahrukh w nie?miertelnej przezroczystej koszuli to je to ;-)
"Veer-Zaara" widzia?am, niestety, nie mam. Maksymalnie romantyczny, szczypatielny i do p?akania :-)
Pryznaj? sie bez bicia, ?e przy Jestem przy tobie p?aka?am ze ?miechu. Zestawienie pow?nych tematów politycznych (konflikt indyjsko-pakista?ski, terroryzm itd.) ze scenami "wet sari" dawa?o pora?aj?cy efekt. Do tego by?y matrixowe sceny (takie sceny z mostkiem do ty?u, w zwolnionym tempie, tylko SRK uchyla? si? w ten sposób przed... ca?kiem czym? innym niz kule z broni palnej
), po?cigi riksz? za zamachowcami - koniec ?wiata.
Bo w "Jestem przy tobie" jest kupa scen zabawnych - matriksowych i nie tylko :-) Po?cig riksz? za autem - a czym si? to ró?ni od Bonda, który spada w dó? i dop?dza samolot? :-)
Rewelacyjnie zrealizowana jest scena walki - i oczywi?cie kompletnie nierealistycznie (dwusekundowe zatrzymania si? w powietrzu SRK).
Pomieszanie tematów - pami?tam, ?e za pierwszym razem troch? mnie dziwi?o i dra?ni?o, za drugim "?ykn??am konwencj?" i nic ju? mnie w Bollywood nie zszokuje :-)
Ten aktor jest PI?KNY!!!
Hehe, ach ten Hrithik :-)
[URL=http://img297.imageshack.us/my.php?image=hr59br.jpg][/URL]
Ale to sie chyba a? tak bardzo nie rzuca w oczy, bo ja na przyk?ad nigdy nie zauwa?y?am... Albo mo?e taka ma?o spostrzegawcza jestem? :?
Pami?tacie scen? z bransoletkami na targu w Czase s?o?ce...? T?, w której Sharuk, trzymaj?c Kajol za r?k? nak?ada bransoletki, mówi i uczuciach i pyta po ka?dym zdaniu - bola?o? No, motyle, stado motyli!
Pami?tam, ?wietna scena, baaaardzo erotyczna! :-)
A tam, tematy zast?pcze! Przecie? nas kr?c? faceci wy?a??cy w koszulinach ze stawu albo zdejmuj?cy krawaty :-)
Do poczytania o SRK:
http://serwisy.gazeta.pl/film/1,72976,3311322.html
Do poogl?dania o Hrithiku (masa tapet :-)):
http://www.hrithiks-angels.com/
a tu jeszcze jeden cacy:
Facet jak facet. Ale ta maszyna obok niego!!! Miodzio!!!
a co z tym kciukiem??? nie moge znale?? zdj?cia potwierdzajacego
Ja chyba go gdzie? widzia?am, ale nie znajd? teraz. Na zdj?ciach zazwyczaj nie pokazuje ca?ej r?ki, jako? tam to maskuje.
W?a?nie widz?, ?e ta strona hritiks-angels.com nie dzia?a :-( ?eee, a taka fajna by?a.
W?a?nie obejrza?am po raz pierwszy "Jestem przy tobie". I przyznam - zatka?o mnie
obejrza?am "czasem s?once czasem deszcz" (dzi?ki Caitri). Film poci?ga i przez 4 godziny tkwi?am przed tele zafascynowana
![]()
Nie ma za co!
Prawda ?e ?wietny? Muzyka, taniec, aktorzy![]()
Niestety ja nie mam ju? innych produkcji bollywodzkich...
Caitriono, a "Jestem przy tobie" widzia?a?? Albo "Bride and prejudice"? Bo jakby co, to mam 8)
Caitriono, a "Jestem przy tobie" widzia?a?? Albo "Bride and prejudice"? Bo jakby co, to mam 8)
O, jak ja lubie to forum!
"Bride..." widzia?am, ale "Jestem przy tobie" nie, wi?c mo?e wymiana maili?
"Jestem przy tobie" widzia?am dzis po raz pierwszy. Bardzo ciekawe... Cos zupe?nie innego niz si? spodziewa?am, ale zdecydowanie warte obejrzenia
Caitriona, te oczy z nowego avatarka.... Im wi?cej kurzych ?apek tym pi?kniejsze
Caitriona, te oczy z nowego avatarka.... Im wi?cej kurzych ?apek tym pi?kniejsze
Zgadzam sie z Tob? w pe?ni, Trzykrotko! Nie ma jak kurze ?apki
Tak Wczoraj posz?am do wypo?yczalni i wypo?yczy?am, bo nie mog?am si? powstrzyma?. Podoba? mi si?, szczególnie te nawi?zania do Matrixa
I chyba nie zapomn? sceny jak g?ówny bohater ?ciga? tych terrorystów na rikszy (?) i jeszcze ich dogania?!
Ja przy Matrixie ju? prawie p?aka?am ze ?miechu, a potem sobie u?wiadomi?am, ?e jak na szeregowy musical z Bollywood to zadziwiaj?co du?o mog? i potrafi? realizacyjnie.
Czy ja dobrze pami?tam, ?e tam si? pojawia? jaki? band za ka?dym razem, kiedy SRK ptrzy? na pi?kn? nauczycielk??
I ten ko?nierzyk z blezerkiem w serek - dzi?ki takim smaczkom lubi? ten film. Lubi? kiedy ludzie potrafi? kpi? z samych siebie.