Ogród Jane Austen

Strona poświecona Jane Austen

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#51 2006-05-08 11:59:07

Reghina
Użytkownik

Re: Bollywood

Ten aktor jest PI?KNY!!! lol

#52 2006-05-08 12:06:47

Trzykrotka
Użytkownik

Zaraz nam Alison wygarnie o m?skiej urodzie!
big_smile
Mnie si? podoba w tych aktorach i aktorkach, ?e niezale?nie od walorów urody, s? jeszcze ?wietnie "utrzymani" - wida?, ?e dbaja o swoje cia?a jako o warsztaty pracy. Przek?ada sie to potem na efekt ko?cowy.

#53 2006-05-08 12:09:33

Reghina
Użytkownik

Musz? o siebie dba?, przecie? wystarczy obejrze? ich taniec... Ach, marzenie. Chcia?abym obejrze? film "Yadein..." z tym aktorem, szkoda ?e nie ma jak go dosta? sad
Mam podobny typ urody. Brunet, jasne oczy... No i u mnie koniecznie d?ugie w?osy big_smile

#54 2006-05-08 12:12:00

Kaziuta
Użytkownik

Juz to pisa?am, ale powtórz?. Panowie-ciasteczka.

#55 2006-05-08 12:16:41

Reghina
Użytkownik

Oj tak... Mog? mu darowa? to ?e nie ma jasnych oczu. Chocia? by?am pewna ?e ma zielone 8O

#56 2006-05-08 12:21:24

Trzykrotka
Użytkownik

Ma jasne! Ogl?da?am wczoraj K3G, wi?c wiem na pewno: br?zowe, ale takie jak orzechy laskowe - jasne i bardzo roz?wietlone od ?rodka. Mo?na si? w nich zatopi?, jak si? juz raz zacznie wpatrywa?.

#57 2006-05-08 12:23:22

Reghina
Użytkownik

No to co, bierzemy si? za niego? wink

#58 2006-05-08 12:24:16

Trzykrotka
Użytkownik

Za du?a konkurencja! 30.000 walentynek!!

#59 2006-05-08 12:27:08

Reghina
Użytkownik

No nie no, nie wierz?! Niech b?dzie i 100.000, bo przecie? nie w?tpi? ?e jeste?my pi?kniejsze/wspanialsze/m?drzejsze od ca?ej reszty wink

#60 2006-05-08 12:28:11

Reghina
Użytkownik

Mi SRK jako? nie za bardzo si? podoba... Aktorem jest naprawd? dobrym, ale co do urody... Ma jako? zbyt grube rysy twarzy 8O

#61 2006-05-08 12:29:51

Trzykrotka
Użytkownik

SRK to mój typ.
Mo?e nie taki pi?kny,ale za to ma taki u?miech, na który ja si? zawsze ?api?: taki a la Linda Bogus?aw, z k?cikami ust w dól. Poza tym ma poczucie humoru, na swój temat tez.

#62 2006-05-08 12:41:56

Kaziuta
Użytkownik

A ja mam koleg? bardzo, bardzo do niego podobnego.
Niestety ju? zaj?ty, albo stety bo troch? ma?o komunikatywny.

#63 2006-05-08 12:44:47

Trzykrotka
Użytkownik

No wi?c mówi?am, to tylko w Indiach potrafi? to wszystko po?aczyc w jedno. Ale mieszanka wysz?a piorunuj?ca, uprzedzam!

#64 2006-05-08 12:47:44

Reghina
Użytkownik

No faktycznie, mieszanka ciekawa...

#65 2006-05-08 12:52:12

Trzykrotka
Użytkownik

A propos konfliktów, to film, który kr?cono m.in na Kasprowym, tez o nich mówi?. Fanaa oznacza podobno "unicestwienie". nasze Tatry udawa?y Kaszmir
http://www.filmweb.pl/Film?id=266331

Kajol biedna ta?czy?a w sari przy tych naszych trzaskaj?cych mrozach.

#66 2006-05-08 12:56:33

Reghina
Użytkownik

Wczoraj w radiu BIS by?a ca?a audycja o Bollywood. Ciekawie by?o jej pos?ucha?, mówili w?a?nie o tym filmie "Fanaa", i tych starszych produkcjach. I dodatkowo by?o oczywi?cie du?o muzyki smile

#67 2006-05-08 13:12:38

Caitriona
Użytkownik

Nie no Migotka, tyle Hrithik Roshana na jeden raz? Przecie ja tu zaraz z wra?enia padn? wink tongue
Kaziuta, pewnie ?e to takie ciasteczka, ale jak ka?de ciasteczko s? tacy s?odccy... Mniam!!
Musze zobaczyc te dwa filmy: "Jestem przy tobie" i "Gdyby juta nie by?o". Koniecznie!

Mój pzyjaciel by? w Indiach przez prawie rok i "troch?" pozwiedza? ten kraj. Opowiada? ?e jak do jakiego? malusie?kiego miasteczka przyje?d?a kino raz na d?ugi czas to przez kilka dni wszystko w okolicy jest zamkni?te, ludzie praktycznie nie pracuj? tylko siedz? w wielkim namiocie i ogl?daj? filmy. Taki kilkudniowy maraton wink

The person, be it gentlemen or lady, who has not pleasure in a good novel, must be intolerably stupid - Northanger Abbey

#68 2006-05-08 13:13:59

Reghina
Użytkownik

Tam w?a?nie podobno kino jest najwi?ksz? rozrywk?, a aktorzy traktowani jak bóstwa... smile

#69 2006-05-08 13:39:25

Trzykrotka
Użytkownik

Bilety sa bardzo tanie, ot i tajemnica sukcesu. Mo?na zapomnie? o nie najweselszej rzeczywisto?ci id?c do kina, a nie kupuj?c puszk? piwa. I to mi si? bardzo podoba. No i mo?na popatrzec na pi?kne kobiety, którym od czasu do czasu mocz? sari.
By? kiedys w naszej TV fantastyczny dokument "Kiniarz z Kalkuty" o takim w?a?nie obazdowym kinie. Ogl?da?am wtedy po raz pierwszy to, o czym piszecie: Ekran z przescierad?a wywieszony pomi?dzy drzewami i ca?a wie? przed tym ekranem, wpatrzona bez tchu. Nie do uwierzenia.

#70 2006-05-08 13:48:12

Reghina
Użytkownik

U nas te? by cos takiego sie przyda?o... Bo niestety u nas puszka piwa wygrywa z kinem. Pewnie tak jak piszesz Trzykrotko, du?y wp?yw na to ma cena. Niestety bilety do kina nie nale?? u nas do najta?szych sad

#71 2006-05-08 13:52:34

Trzykrotka
Użytkownik

Podobno swój sukces kino bollywoodzkie zawdzi?cza tez temu, ?e w warunkach hinduskich jest ono niebywale erotyczne. big_smile A my wychwalamy te filmy za to, ?e obywaja si? bez scen ?ó?kowych i nawet bez poca?unków!
Erotyzm ten manifestuje si? w scenach tanecznych, zw?aszcza oczywi?cie w duetach mi?osnych. Substytutem najazdów na kominek s? takie obrazki jak ten pod piramidami w Czasem s?o?ce: Kajol w zwiewnym sari, SRK w przezroczystej, rozpi?tej koszuli przytulaj? si?, ocieraja o siebie, g?aszcz?, przeginaj?, rzucaj? sobie pow?óczyste spojrzenia. Oczywi?cie dla nas to komicznie wygl?da - to wyginanie partnerki w ?uk na przyk?ad, ale co? w tym jest, w tych "tematach zast?pczych". Pami?tacie scen? z bransoletkami na targu w Czase s?o?ce...? T?, w której Sharuk, trzymaj?c Kajol za r?k? nak?ada bransoletki, mówi i uczuciach i pyta po ka?dym zdaniu - bola?o? No, motyle, stado motyli! lol

#72 2006-05-08 13:57:13

Reghina
Użytkownik

Tak, tu te? masz racj? smile Mi sie to w?a?nie bardzo podoba, w produkcjach do których jeste?my przyzwyczajeni "wszystko jest na wierzchu". Jak wyznaj? sobie mi?o??, to od razu zaczynaj? si? ca?owa? (a nawet nie musz? by? w sobie zakochani ?eby si? ca?owa?), potem obowi?zkowo id? do ?o?ka, i tyle wink Zero subtelno?ci.

#73 2006-05-08 14:11:57

Trzykrotka
Użytkownik

W dodatku na Bollywood zach?caj?, ?eby?my g?osowali nogami na te filmy - czyli chodzili do kina, bo tylko pod tym warunkiem b?d? je sprowadza?!

#74 2006-05-08 14:23:30

Admete
Użytkownik

Niestety nie ma jak gosowa? nogami, bo te filmy graj? tylko w du?ych miastach. U mnie grali tylko Czasem s?o?ce, czasem deszcz....

“What makes us human is that we care--and because we care, we never stop trying,"

Commander Jeffrey Sinclair / Babylon 5

#75 2006-05-08 14:26:31

Reghina
Użytkownik

W Krakowie "Gdyby jutra nie by?o" graj? tylko w jednym, niedu?ym kinie. Tak?e z ta promocj? to chyba troche nie za bardzo jest...

Stopka forum