Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Poszukuję osoby, która posiada P&P na DVD oraz ma możliwość, czas i ochotę na przegranie jej.Dysponuję różnymi filmami na wymianę (na DVD i VCD). Proszę o kontakt na: marymadeline@vp.pl
Ja jeszcze nie mam, ale podobno będę miała Moja szwagierka wraca z Anglii 16 stycznia i ma mi kupić na prezent (miała to być niespodzianka, ale mój mąż się wygadał ). Na razie się jednak nie napalam... Poczekam cierpliwie... i odezwę się jak już będę miała... I hope!
A tak przy okazji - Marianno - gratuluję przejścia na kolejny "szczebel" (a tak nie mogłaś się doczekać, żeby wieść prym na salonach ) :!:
Jak już będziesz miała, to spróbuj przesłać mi dodatki, bo są chyba na DVD! Bardzo by mi na tym zależało. Zazdroszczę kuzynki w Anglii, ja tam nie mam rodziny, a na Kanadę chyba nie ma co liczyć, nie słyszałam ,żeby tam był szczególnie popularny...
Zmartwię Was dziewczyny - przegranie tego DVD nie będzie takie proste, ponieważ oryginalne DVD jest dwuwarstwowe (jeśli ktoś się zna na DVD to będzie wiedział, o co chodzi). Ale jeśli uda Wam się znaleźć kogoś, kto nagrywa dwuwarstwowe DVD to będę bardzo wdzięczna, jeśli można stanąć w kolejce do niego .
A wiem, że DVD jest dwuwarstwowe, bo sama się z nim męczyłam. Tzn. ja się akurat nie znam na DVD, ale mój kolega ma w domu na dysku przegrany film z pożyczonych płyt i chwilowo nie wiemy, co z tym zrobić. Będę go męczyła, żeby przegrał dodatki na płytę jako zwykłe avi. Bo nie umie nagrywać płyt dwuwarstwowych. Zobaczy się, co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam!
Loanko, to napisz na forum jak ci się uda z tymi dodatkami Byłoby naprawdę super, gdyby wam się udało
Właśnie, tesh myślę, że byłoby super. To taka delikatna aluzja...