Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Tylko musze aparat roz?adowa?
Ale nie s? dobrej jakosci - z gory uprzedzam
Ach dziewczyny tak opowiadacie o tym wyst?pie "Gaelforce Dance", ?e normalnie Wam zazdroszcz?.
Oj Alison ma racj? naczeka?am si? na Was ale warto by?o. Podesz?y do mnie dwie urocze damy, u?ciska?y, ca?owa?y ca?e w skowronach. Ale po chwili zaraz przesz?y do sedna i wiecie czego szuka?y?
Na pewno ju? wiecie .... :arrow: kibelka.
AineNiRigani to prawda spotkanie trwalo wybitnie za krótko.
Alison i AineNiRigani dziekuj? za uroczy wieczór w Waszym towarzystwie.
Tak opowiadacie, ze tez Wam normalnie zazdroszcze ...
Fotki dawac ze spotkania plissssss
Ach dziewczyny tak opowiadacie o tym wyst?pie "Gaelforce Dance", ?e normalnie Wam zazdroszcz?.
![]()
Oj Alison ma racj? naczeka?am si? na Was ale warto by?o. Podesz?y do mnie dwie urocze damy, u?ciska?y, ca?owa?y ca?e w skowronach. Ale po chwili zaraz przesz?y do sedna i wiecie czego szuka?y?
Na pewno ju? wiecie .... :arrow: kibelka.]
No niestety, ma?o to wytworne by?o, ale tam gdzie by? koncert to?my juz nie chcia?y czasu traci?, a przed koncertem jeszcze?my co? tam mokrego w siebie wla?y bo przyjecha?y?my z jakies pó? godziny przed koncertem, no i jeszcze te wszystkie emocje...Ja si? wprawdzie odrobinke odwodni?em, bo siem fsruszy?em historiom mi?osnom wyta?czon? prze?licznie, ale to by?o za ma?o i bez tualetki for ladies, ani rusz ;-
Alison i AineNiRigani dziekuj? za uroczy wieczór w Waszym towarzystwie.
Ja te? wam obu bardzo dzi?kuj?, mimo, ?e nie mam takich cudnych kwiatów na podor?dziu ;-)
Aine dzi?ki za te niespodziewajki "Dla Mamci" - wywiad z Colinem SUPER!!!
Ja tylko przypomn?, ?e z domciu wysz?am o godz. 7:35, a wróci?am ok 22. Jedna wizyta w tym przybytku rozkoszy to i tak niewiele (zwa?ywszy na to, ?e pijam czesto i w du?ych ilo?ciach )
Giteczko, dzi?kuj? bardzo za kwiaty. I realne i wirtualne. Rózyczka si? suszy, a ja dzisiaj siadam do zgrywania.
P.S. Ali, a nie pisa?am, ?e Ci pere?ki przywioz?? I co o?wiadcza Ci sie na okr?g?o?
Zazdro?? cz?owieka z?era z powodu koncertu i spotkania, ech :twisted:
Fajnie, ?e si? wreszcie jaki? zjazd zorganizowa?. Zdj?tka prosimy!!!
Dla tych co nie byli, nie wiem, czy to ten zespó?, raczej nie, ale tupi? fajnie:
http://www.filmiki.jeja.pl/tupajaca,ekipa.php
(Trzeba klikn?? "play")
To jest chyba Riverdance.
Tylko dlaczego ja nie mog? sobie tego zapisa??
Jakie? chytruski zak?ada?y stronk?, nie chc? si? dzieli?
Ten zjazdzik daje duzo nadziei, ?e i do innych dojdzie. Gratuluj? mi?ego spotkania i tak?e czekam na zdj?cia!
P.S. Uroczy?cie o?wiadczam, ?e wbrew zapewnieniom Alison rudej brody nie posiada (chocia? musz? si? przyzna?, ?e tak utkwi? mi ten jej avatar, ?e autentycznie szuka?am czego? rudego z brod?). Za to ma rudy szaliczek, który omakulony wokó? szyi nadaje jej i?cie Colinowski wygl?d
No masz....M?ski mózg, Colinowski wygl?d...Chyba si? zoperuj? i zmieni? p?e?. B?d? si? mog?a wtedy z któr?? z was o?eni?. Która ch?tna? ;-)
Znam sporo wierszy na pami??, mog? recytowa? na zawo?anie jak szafa graj?ca
Alison, mi?o , ?e wspomnia?a? o ich wyst?pie w Spodku sprzed kilku laty.
S? perfekcyjni, co?
By?am o tym ?wi?cie przekonana. Wyciagn??am kole?ank? z ma??onkiem i mojego Andrzeja na koncert.
Do dzi? mój m?? na ich wspomnienie si? u?miecha, bo to by? jedyny raz w polskich wyst?pach , gdy solista - blondyn na pocz?tku spektaklu potkn?? si? i wyr?n?? o deski. 8O
Oczywi?cie szybko si? pozbiera? , ale jednak.
Wtedy to widowisko porywa?o publiczno??. Siedzieli?my na widoni u góry a p?yta tupta?a.
Dzi? jak mi si? na satelicie trafi, to wszyscy z zapa?em ogladamy.
Szkoda , ?e zorientowa?am si? za pó?no.
Do dzi? mój m?? na ich wspomnienie si? u?miecha, bo to by? jedyny raz w polskich wyst?pach , gdy solista - blondyn na pocz?tku spektaklu potkn?? si? i wyr?n?? o deski. 8O
![]()
![]()
Oczywi?cie szybko si? pozbiera? , ale jednak.
Wtedy to widowisko porywa?o publiczno??. Siedzieli?my na widoni u góry a p?yta tupta?a.
By?am na p?ycie i tupta?am ;-) ale kompletnie nie przypominam sobie, ?eby solista si? wy?o?y?. Nie wiem czy wtedy te? by?o wi?cej ni? jeden koncert? Natomiast by?am pora?ona jego solowym wyst?pem z tymi mikrofonikami na ?ydkach, wydawa? nieludzk? wprost cz?stotliwo?? d?wi?ku jak dzi?cio? nie przymierzaj?c. Teraz tego nie by?o, by?y takie krótkie solówki, ale takiego popisu jak tamten ju? nie :-(
Ja slyszalam, ze jest takie zainteresowanie, ze maja byc na przelomie marca i kwietnia dwa dodatkowe koncerty w Warszawie.
Tyle, ?e w Warszawie bilety by?y podobno za jakie? nieludzkie pieni?dze od 300-500z?, bo w Kongresowej...
Paranoja!
Aine, a wiesz, ?e oni po tym drugim koncercie wyszli do foyer i gadali z lud?mi i rozdawali autografy. Moja kole?anka za?apa?a si? na p?yt? i par? zasadniczych ;-) autografów :-( ale bisów ju? tyle nie by?o, bo?my ich wyko?czy?y :-)
No niestety, tutaj czesto sa takie ceny, dlatego rzadko chodze na koncerty ...
Tajemnica Gaelforce Dance
Po Polsce niczym walec przetacza si? irlandzkie show taneczne Gaelforce Dance.
Porównanie do walca jest jak najbardziej na rzeczy. Gdziekolwiek pojawi si? spektakl, odnosi sukcesy spektakularne jak maszyna drogowa w walce z nierówno?ciami terenu.
Nie ma publiczno?ci, która by?aby w stanie si? mu oprze?. Show zawita?o do nas przesz?o tydzie? temu. Przyjmowane jest entuzjastycznie. "Osobi?cie nigdy czego? takiego nie prze?y?em. Bydgoszcz by?a zdumiona i chce ich u siebie jeszcze raz" - napisa? jaki? internauta. - "Dom Muzyki i Ta?ca w Zabrzu omal nie rozpad? si? od owacji" - dodaje inny. - "W Krakowie wyst?p te? super. Wra?enia niesamowite" - wtóruje jeszcze jeden fan. Zdarzaj? si? te? narzekania, ale gin? jednak w zalewie entuzjastycznych recenzji.
Dalej tutaj
http://serwisy.gazeta.pl/kultura/1,3416 … 3-27-03-05
Dziewcz?ta, a gdzie obiecane fotki?
Dzisiaj w Chorzowie na Polach Marsowych ?wietny koncert. Bardzo podoba? mi si? wyst? polskiej kapeli Beltaine(graj? muzyk? irlandzk?)...tylko moje nogi gorzej to znios?y(grali jeszcze T.Love i Myslovitz.). Która? by?a dziewczyny