Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
To jest właściwie pytanie do administratora: czy na tej stronie nie może znajdować się jakić maleńki bodajże czat? Czasami rozmowy na forum bardzo wydłużają się w czasie, a często chciałabym porozmawiać z innymi uzależnionymi od twórczości J.A. teraz zaraz natychmiast. Czy to jest możliwe? Pozdrawiam!
W Pogaduchowni jest wątek o chacie, który można znaleźć pod adresem http://www.polchat.pl/chat/?room=Jane+Austen+CHAT. Na razie nie zamierzam robić konkurencji.
Niestety, nie mogę znaleźć takiego pokoju na tym czacie. A ten link, który podałeś, nie wchodzi. No, trudno. Będę musiała obejść się bez rozmów "na żywo" :-(
Mnie wchodzi Julianno. Sprawdź czy masz w komputerze zainstalowaną Javę i czy włączoną w przeglądarce.
ja też wchodzę bez trudu, tyle że zazwyczaj bywam sama
bede wpadac na ten czat, a nuz kiedys ktos bedzie juz sie ladnie zarejestrowalam
Mam problem z chatem - jak przewijam sobie wpisy, żeby zobaczyć te starsze to za sekund kilka chat przeskakuje z powrotem na najświeższe. Nawet nie zdążę wszystkiego przeczytać... Tak miało być?
peri napisa³:
Mam problem z chatem - jak przewijam sobie wpisy, żeby zobaczyć te starsze to za sekund kilka chat przeskakuje z powrotem na najświeższe. Nawet nie zdążę wszystkiego przeczytać... Tak miało być?
Ach.... nie jestem zbyt bystra Wyłączyłam po prostu auto scrolla i jest OK
Mam propozycję, może ustalmy jakiś dzień w tygodniu, w którym będziemy się spotykać na czacie? Ja jestem otwarty na wszelkie propozycje co do terminu. Wyłączyłbym piątek i sobotę wieczorem. Może niedziela albo poniedziałek np. ok. 20?
Skoro już to czytam, to pozwolę sobię odrzucić poniedziałek Pomysł jest dobry, bo często nikogo nie ma i czat staje się namiastką forum, przenoszą się tam różne dyskusje
niedziela? Dobry pomysł
Oj, mnie zwylke w niedziele nie ma... Z reguły wtedy jestem w drodze z domku mamusi, lub od przyjaciół.
PostulujÄ™ wtorki lub czwartki.
A może trochę później niż 20? Jeśli w tygodniu, to może bardziej po 21?
No bo wczoraj to nikogo po 20 nie było. Prawie nikogo
Ja się dostosuje, poza tym może też to być w terminie zupełnie mi nie pasującym
hani, ja jak juz bede miec kompa i jakos sie podrasuje zdrowotnie, to jestem do dysopzycji o dowolnej porze dnia (z małymi ograniczeniami...)
czyli poprzedni termin odpowiada? To była niedziela wieczór.
U mnie to jedynie czas sie zmienia (bo w niedziele Ranczo oglÄ…dam )