Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
To jest w?a?ciwie pytanie do administratora: czy na tej stronie nie mo?e znajdowa? si? jaki? male?ki bodaj?e czat? Czasami rozmowy na forum bardzo wyd?u?aj? si? w czasie, a cz?sto chcia?abym porozmawia? z innymi uzale?nionymi od twórczo?ci J.A. teraz zaraz natychmiast. Czy to jest mo?liwe? Pozdrawiam!
W Pogaduchowni jest w?tek o chacie, który mo?na znale?? pod adresem http://www.polchat.pl/chat/?room=Jane+Austen+CHAT. Na razie nie zamierzam robi? konkurencji.
Niestety, nie mog? znale?? takiego pokoju na tym czacie. A ten link, który poda?e?, nie wchodzi. No, trudno. B?d? musia?a obej?? si? bez rozmów "na ?ywo" :-(
Mnie wchodzi Julianno. Sprawd? czy masz w komputerze zainstalowan? Jav? i czy w??czon? w przegl?darce.
ja te? wchodz? bez trudu, tyle ?e zazwyczaj bywam sama
bede wpadac na ten czat, a nuz kiedys ktos bedzie juz sie ladnie zarejestrowalam
Mam problem z chatem - jak przewijam sobie wpisy, ?eby zobaczy? te starsze to za sekund kilka chat przeskakuje z powrotem na naj?wie?sze. Nawet nie zd??? wszystkiego przeczyta?... Tak mia?o by??
peri napisał:
Mam problem z chatem - jak przewijam sobie wpisy, ?eby zobaczy? te starsze to za sekund kilka chat przeskakuje z powrotem na naj?wie?sze. Nawet nie zd??? wszystkiego przeczyta?... Tak mia?o by??
Ach.... nie jestem zbyt bystra Wy??czy?am po prostu auto scrolla i jest OK
Mam propozycj?, mo?e ustalmy jaki? dzie? w tygodniu, w którym b?dziemy si? spotyka? na czacie? Ja jestem otwarty na wszelkie propozycje co do terminu. Wy??czy?bym pi?tek i sobot? wieczorem. Mo?e niedziela albo poniedzia?ek np. ok. 20?
Skoro ju? to czytam, to pozwol? sobi? odrzuci? poniedzia?ek Pomys? jest dobry, bo cz?sto nikogo nie ma i czat staje si? namiastk? forum, przenosz? si? tam ró?ne dyskusje
niedziela? Dobry pomys?
Oj, mnie zwylke w niedziele nie ma... Z regu?y wtedy jestem w drodze z domku mamusi, lub od przyjació?.
Postuluj? wtorki lub czwartki.
A mo?e troch? pó?niej ni? 20? Je?li w tygodniu, to mo?e bardziej po 21?
No bo wczoraj to nikogo po 20 nie by?o. Prawie nikogo
Ja si? dostosuje, poza tym mo?e te? to by? w terminie zupe?nie mi nie pasuj?cym
hani, ja jak juz bede miec kompa i jakos sie podrasuje zdrowotnie, to jestem do dysopzycji o dowolnej porze dnia (z ma?ymi ograniczeniami...)
czyli poprzedni termin odpowiada? To by?a niedziela wieczór.
U mnie to jedynie czas sie zmienia (bo w niedziele Ranczo ogl?dam )