Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Alez dokladnie to samo A coz innego moglam miec na mysli?
Cho? faktem jest, ?e materia? gatek uk?ada si?... nietypowo :twisted: :twisted:
Faktycznie do?? yhm.......dziwnie..... :twisted:
Jak na m?skie porci?ta to raczej jednak...uwa?am, ?e zgodnie z rozk?adem jazdy... A jak? Keira ma ?adn? bluzeczk? nieprawda??
Czyli zmieniamy temat na mniej perwersyjny
Ogólnie rzecz bior?c to ?adnie razem wygl?daj?, serio.
Ale istny z niej szkieletor nie s?dzicie? Keira, czas na babcin? diet?!!!
Troche wieksza wersja:
http://s2.supload.com/free/211-20060227113806.jpg/view/
Serio, serio. A on tak na niej jako? dziwnie r?czk? trzyma. W brukowcu to ju? by napisali, ?e ona pewnie jest w ci??y, a on sie w?a?nie o tym dowiedzia? i...si? troch? wzruszy? 8)
A po co nam to powiekszy?a?? Myslisz, ?e nie starcza nam naszej w?asnej wyobra?ni?
Masz racj? Alison. Ale tu jest porz?dne forum, bez plotkarstwa.....
Mia?o by? mniej perwersyjnie, a co tam si? w dolnym prawym rogu dzieje???
Nie chcialam, zebyscie, kochane, wzrok tracily, nadmiernie go wytezajac
Gitka, dzi?ki za trosk? :*
Cho? w powi?kszeniu te gatki wygl?daj? jeszcze bardziej podejrzanie :twisted: :twisted: (No nie! Zróbcie co? ze mn?... *t?ucze si? po g?owie*)
A w ogóle to Keira nie ma patykowatych ud, wi?c z tym szkieletem to nie przesadzajmy
Na tym zdjeciu to jej nogi wyszly nawet tak jakby byly krag?e.
W ogole to zdjecie jakies takie oszukane
W ogóle to on do Keiry nie pasuje i tyle.... Ale Gosiu masz racj?, uda ca?kiem okr?g?e....co si? sta?o???
Przepraszam, ale nie wiedzia?am, ?e wtedy uda si? zaokr?glaj?. My?la?am ?e co? innego. Ot, brak do?wiadczenia.
Acha to ja jestem w ustawicznej ci??y. S?o? przy mnie to ma?y piku? (i nie my?l? o grubo?ci ud, ale o d?ugo?ci ci??y)
Kaziuta Ty mnie nie strasz...bo moje uda te? s? spore.... :?
No, wiecie, ci??a --> zatrzymuj? si? p?yny w ogranizmie --> obrz?ki A poza tym to mia?am chwil? s?abo?ci
Aha, brukowce i tak pewnie wymy?l? lepsze rewelacje na temat Keiry ni? my tutaj ;P
Tutaj na os?od? (brak Oscara) wi?cej zdj??.
http://www.keira.fanfilled.com/gallery/ … ?album=614
W ci?zy jest! W ci??y *lol* (magiel mode on)
Obstawiam,?e ojcem jest Boski_Mateuszek ;p
By?yby ?adne dzieci..... 8)
Takie rudawe, ow?osione, z du?ymi z?bami i oczami?
Keira Knightley by?a zrozpaczona brakiem zainteresowania ze strony Jacka Nicholsona, obok którego siedzia?a podczas niedzielnej ceremonii rozdania Oscarów.
Znany z licznych romansów Nicholson siedzia? w Kodak Theater obok 20-letniej aktorki, która zwraca?a powszechn? uwag? w swojej efektownej sukni Very Wang, jednak nie zdo?a?a przyci?gn?? wzroku swojego s?siada.
Brytyjska pi?kno?? nie ukrywa, ?e brak zainteresowania hollywoodzkiego kobieciarza, bardzo j? zaniepokoi?.
- Wszyscy pytali, czy Jack ju? próbowa? mnie poderwa?, a on w ogóle nie zwróci? na mnie uwagi i zaczynam si? martwi?. Dlaczego on nie próbowa? mnie poderwa?? - stwierdzi?a zaintrygowa?a gwiazda podczas przyj?cia magazynu "Vanity Fair", które odby?o si? po zako?czeniu uroczysto?ci.
wi?cej
http://film.onet.pl/0,0,1273715,plotki.html
Buahahahahhaha :twisted: "A nie! Kto? mnie nie lubi! *oderza w ryk*"
No bidusie?cia nasza kochana. Jack Nicholson jej nie poderwa?, oojeju mój jeju, trzeba b?dzie si? zabi? chyba. Taki Jack co to „przefrun??” ju? wszystko co si? w Hollywood rusza na ni? nie spojrza?, a to ci szkanda?!! A mo?e ju? nie mo?e po prostu, w ko?cu swoje lata ma, i wzrok nie pierwszej ?wie?o?ci, a mo?e go tym bi?utem przecudnej urody o?lepi?a. Matko, jak ja bym chcia?a mie? takie problemy, ?e Jack Nicholson mnie nie....przyuwa?y? ;-)