Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
A z jakiej konkretnie jesteś miejscowości, fryciu?
a konkretnie to jestem z Purdy. to jest pk 20 km od Olsztyna
Oj, to nie znam. Myślałam, że może jesteś z jakiegoś znanego mi miejsca np. Olsztynka lub Naterek. ![]()
A może któraś z Was jest z Opolszczyzny???
Oj, to nie znam. Myślałam, że może jesteś z jakiegoś znanego mi miejsca np. Olsztynka lub Naterek.
no niestety ale to chyba ta sama Gmina jeśli sie nie mylę ![]()
Ale na szczęście 20 km to jeszcze nie tak źle! ![]()
dojeżdżałam do szkoły i przeżyłam więc nie jest żle wkońcu z buta nie musze iśc
![]()
A może któraś z Was jest z Opolszczyzny???
ja Dolny śląsk, ale słyszałam, a raczej czytałam, że czasem przyjeżdżasz do Pszczyny odwiedzić zamek. Wybieram się tam ( o ile nic mi nie pokrzyżuje planów) w weekend majowy
czytałam, że czasem przyjeżdżasz do Pszczyny odwiedzić zamek. Wybieram się tam ( o ile nic mi nie pokrzyżuje planów) w weekend majowy
czy wybierasz sie do tego zamku w ramach akcji noce zamków czy cos takiego ze caly zamek bedzie otwart do zwiedzania w nocy
??
czy wybierasz sie do tego zamku w ramach akcji noce zamków czy cos takiego ze caly zamek bedzie otwart do zwiedzania w nocy??
oj, nie słyszałam o tej akcji...miłam jechać z pospacerować i pozwiedzać, ale jeśli tylko jest taka okazja i będe miała z kim spędzić tę noc to bardzo poważnie to rozważę
no właśnie nie wiem jak w Pszczynie ale Olsztyn w tym roku przyłączył sie do tej akcji i ponoć cały zamek (nwet piwnice) będą otwarte dla odiwedzających wszystko odbywa sie w nocy tlyko trzeba mieć z sobą latarkę. cała akcja odbywa sie własnie w maju. Juz sie nie mogę doczekac
![]()
oj tylko pozazdrościć...mam nadzieje, że u nas też coś takiego będzie...eh aż się rozmarzyłam
zawsze zamiast do Pszczyny możesz przyjechać do Olsztyna. Zameczek też mamy niczego sobie ![]()
A co... Olsztyn... bliziutko
, a tak szczerze to mam chyba nawet rodzinę w Olsztynie, ale , której wieki nie widziałam
no to pora odświeżyć więzy rodzinne ![]()
no to pora odświeżyć więzy rodzinne
![]()
Jakm widze skonczył sie temat zlotu. Na bieżąco sprawdzam gdzie się w końcu spotkamy. Ja osobiscie wolała bym Kraków albo Wrocław bo jwstem z okolic Gliwic wiec czekam może cos sie wyklaruje. Pozdrawiam Marzanna
Temat sie skonczył do czerwca. Jako, że 80-90% z nas to albo nauczyciele, albo uczennice i studentki, wakacje to chyba najodpowiedniejsza pora dla nas wszystkich ![]()
Hmmm, Aine, za to możemy pomyśleć o tym, o czym rozmawiałyśmy w jednym z wątków, że mogłabyś podjechać do Katowic na spotkanie z nami. Wtorek może być albo weekend, ja się dostosuję. Tylko musze wiedzieć trochę wcześniej, bo w maju są wycieczki i różne takie... :-)
Ja też bym chciała się załapać ![]()
Oki to sie umowmy mailowo-gadatkowo.
Ja we wtorek koncze po 2 lekcjach, wiec moge podjechac nawet na 11 ![]()
alez wam dobrze!
ja moge doskoczyc ewentualnie do warszawy, bo tam bywam praktycznie co tydzień na zjazdach
Mozesz? To moze jakis malz zlocik, he? Co ty na to? ![]()
Mozesz? To moze jakis malz zlocik, he? Co ty na to?jestem za;)!
Świetnie! To może resztę dogramy w mailach? ![]()
Oki to sie umowmy mailowo-gadatkowo.
Ja we wtorek koncze po 2 lekcjach, wiec moge podjechac nawet na 11
no ja takowego szczęścia nie posiadam i we wtorki mam 7 lekcji, a o 18.00 dodatkowy angielski :?
...ale dziewczyny długi weekend się zbliża, może któraś nie ma planów?
no ja takowego szczęścia nie posiadam i we wtorki mam 7 lekcji, a o 18.00 dodatkowy angielski :?
...ale dziewczyny długi weekend się zbliża, może któraś nie ma planów?
Ja we wtorek tez póżniej kończę, ale mogę do Was dołączyć trochę póżniej - zresztą możemy się umówić tak bardziej po południu w jakiejś fajnej knajpce :-) Długi weekend mam już zajęty :-)