Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
A z jakiej konkretnie jeste? miejscowo?ci, fryciu?
a konkretnie to jestem z Purdy. to jest pk 20 km od Olsztyna
Oj, to nie znam. My?la?am, ?e mo?e jeste? z jakiego? znanego mi miejsca np. Olsztynka lub Naterek.
Oj, to nie znam. My?la?am, ?e mo?e jeste? z jakiego? znanego mi miejsca np. Olsztynka lub Naterek.
no niestety ale to chyba ta sama Gmina je?li sie nie myl?
Ale na szcz??cie 20 km to jeszcze nie tak ?le!
doje?d?a?am do szko?y i prze?y?am wi?c nie jest ?le wko?cu z buta nie musze i?c
A mo?e która? z Was jest z Opolszczyzny???
ja Dolny ?l?sk, ale s?ysza?am, a raczej czyta?am, ?e czasem przyje?d?asz do Pszczyny odwiedzi? zamek. Wybieram si? tam ( o ile nic mi nie pokrzy?uje planów) w weekend majowy
czyta?am, ?e czasem przyje?d?asz do Pszczyny odwiedzi? zamek. Wybieram si? tam ( o ile nic mi nie pokrzy?uje planów) w weekend majowy
czy wybierasz sie do tego zamku w ramach akcji noce zamków czy cos takiego ze caly zamek bedzie otwart do zwiedzania w nocy ??
czy wybierasz sie do tego zamku w ramach akcji noce zamków czy cos takiego ze caly zamek bedzie otwart do zwiedzania w nocy??
oj, nie s?ysza?am o tej akcji...mi?am jecha? z pospacerowa? i pozwiedza?, ale je?li tylko jest taka okazja i b?de mia?a z kim sp?dzi? t? noc to bardzo powa?nie to rozwa??
no w?a?nie nie wiem jak w Pszczynie ale Olsztyn w tym roku przy??czy? sie do tej akcji i pono? ca?y zamek (nwet piwnice) b?d? otwarte dla odiwedzaj?cych wszystko odbywa sie w nocy tlyko trzeba mie? z sob? latark?. ca?a akcja odbywa sie w?asnie w maju. Juz sie nie mog? doczekac
oj tylko pozazdro?ci?...mam nadzieje, ?e u nas te? co? takiego b?dzie...eh a? si? rozmarzy?am
zawsze zamiast do Pszczyny mo?esz przyjecha? do Olsztyna. Zameczek te? mamy niczego sobie
A co... Olsztyn... bliziutko , a tak szczerze to mam chyba nawet rodzin? w Olsztynie, ale , której wieki nie widzia?am
no to pora od?wie?y? wi?zy rodzinne
no to pora od?wie?y? wi?zy rodzinne
Jakm widze skonczy? sie temat zlotu. Na bie??co sprawdzam gdzie si? w ko?cu spotkamy. Ja osobiscie wola?a bym Kraków albo Wroc?aw bo jwstem z okolic Gliwic wiec czekam mo?e cos sie wyklaruje. Pozdrawiam Marzanna
Temat sie skonczy? do czerwca. Jako, ?e 80-90% z nas to albo nauczyciele, albo uczennice i studentki, wakacje to chyba najodpowiedniejsza pora dla nas wszystkich
Hmmm, Aine, za to mo?emy pomy?le? o tym, o czym rozmawia?y?my w jednym z w?tków, ?e mog?aby? podjecha? do Katowic na spotkanie z nami. Wtorek mo?e by? albo weekend, ja si? dostosuj?. Tylko musze wiedzie? troch? wcze?niej, bo w maju s? wycieczki i ró?ne takie... :-)
Ja te? bym chcia?a si? za?apa?
Oki to sie umowmy mailowo-gadatkowo.
Ja we wtorek koncze po 2 lekcjach, wiec moge podjechac nawet na 11
alez wam dobrze!
ja moge doskoczyc ewentualnie do warszawy, bo tam bywam praktycznie co tydzie? na zjazdach
Mozesz? To moze jakis malz zlocik, he? Co ty na to?
Mozesz? To moze jakis malz zlocik, he? Co ty na to?jestem za;)!
?wietnie! To mo?e reszt? dogramy w mailach?
Oki to sie umowmy mailowo-gadatkowo.
Ja we wtorek koncze po 2 lekcjach, wiec moge podjechac nawet na 11
no ja takowego szcz??cia nie posiadam i we wtorki mam 7 lekcji, a o 18.00 dodatkowy angielski :?
...ale dziewczyny d?ugi weekend si? zbli?a, mo?e która? nie ma planów?
no ja takowego szcz??cia nie posiadam i we wtorki mam 7 lekcji, a o 18.00 dodatkowy angielski :?
...ale dziewczyny d?ugi weekend si? zbli?a, mo?e która? nie ma planów?
Ja we wtorek tez pó?niej ko?cz?, ale mog? do Was do??czy? troch? pó?niej - zreszt? mo?emy si? umówi? tak bardziej po po?udniu w jakiej? fajnej knajpce :-) D?ugi weekend mam ju? zaj?ty :-)