Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
A z jakiej konkretnie jesteś miejscowości, fryciu?
a konkretnie to jestem z Purdy. to jest pk 20 km od Olsztyna
Oj, to nie znam. Myślałam, że może jesteś z jakiegoś znanego mi miejsca np. Olsztynka lub Naterek.
A może któraś z Was jest z Opolszczyzny???
Oj, to nie znam. Myślałam, że może jesteś z jakiegoś znanego mi miejsca np. Olsztynka lub Naterek.
no niestety ale to chyba ta sama Gmina jeśli sie nie mylę
Ale na szczęście 20 km to jeszcze nie tak źle!
dojeżdżałam do szkoły i przeżyłam więc nie jest żle wkońcu z buta nie musze iśc
A może któraś z Was jest z Opolszczyzny???
ja Dolny śląsk, ale słyszałam, a raczej czytałam, że czasem przyjeżdżasz do Pszczyny odwiedzić zamek. Wybieram się tam ( o ile nic mi nie pokrzyżuje planów) w weekend majowy
czytałam, że czasem przyjeżdżasz do Pszczyny odwiedzić zamek. Wybieram się tam ( o ile nic mi nie pokrzyżuje planów) w weekend majowy
czy wybierasz sie do tego zamku w ramach akcji noce zamków czy cos takiego ze caly zamek bedzie otwart do zwiedzania w nocy ??
czy wybierasz sie do tego zamku w ramach akcji noce zamków czy cos takiego ze caly zamek bedzie otwart do zwiedzania w nocy ??
oj, nie słyszałam o tej akcji...miłam jechać z pospacerować i pozwiedzać, ale jeśli tylko jest taka okazja i będe miała z kim spędzić tę noc to bardzo poważnie to rozważę
no właśnie nie wiem jak w Pszczynie ale Olsztyn w tym roku przyłączył sie do tej akcji i ponoć cały zamek (nwet piwnice) będą otwarte dla odiwedzających wszystko odbywa sie w nocy tlyko trzeba mieć z sobą latarkę. cała akcja odbywa sie własnie w maju. Juz sie nie mogę doczekac
oj tylko pozazdrościć...mam nadzieje, że u nas też coś takiego będzie...eh aż się rozmarzyłam
zawsze zamiast do Pszczyny możesz przyjechać do Olsztyna. Zameczek też mamy niczego sobie
A co... Olsztyn... bliziutko , a tak szczerze to mam chyba nawet rodzinę w Olsztynie, ale , której wieki nie widziałam
no to pora odświeżyć więzy rodzinne
no to pora odświeżyć więzy rodzinne
Jakm widze skonczył sie temat zlotu. Na bieżąco sprawdzam gdzie się w końcu spotkamy. Ja osobiscie wolała bym Kraków albo Wrocław bo jwstem z okolic Gliwic wiec czekam może cos sie wyklaruje. Pozdrawiam Marzanna
Temat sie skonczył do czerwca. Jako, że 80-90% z nas to albo nauczyciele, albo uczennice i studentki, wakacje to chyba najodpowiedniejsza pora dla nas wszystkich
Hmmm, Aine, za to możemy pomyśleć o tym, o czym rozmawiałyśmy w jednym z wątków, że mogłabyś podjechać do Katowic na spotkanie z nami. Wtorek może być albo weekend, ja się dostosuję. Tylko musze wiedzieć trochę wcześniej, bo w maju są wycieczki i różne takie... :-)
Ja też bym chciała się załapać
Oki to sie umowmy mailowo-gadatkowo.
Ja we wtorek koncze po 2 lekcjach, wiec moge podjechac nawet na 11
alez wam dobrze!
ja moge doskoczyc ewentualnie do warszawy, bo tam bywam praktycznie co tydzień na zjazdach
Mozesz? To moze jakis malz zlocik, he? Co ty na to?
Mozesz? To moze jakis malz zlocik, he? Co ty na to?jestem za;)!
Świetnie! To może resztę dogramy w mailach?
Oki to sie umowmy mailowo-gadatkowo.
Ja we wtorek koncze po 2 lekcjach, wiec moge podjechac nawet na 11
no ja takowego szczęścia nie posiadam i we wtorki mam 7 lekcji, a o 18.00 dodatkowy angielski :?
...ale dziewczyny długi weekend się zbliża, może któraś nie ma planów?
no ja takowego szczęścia nie posiadam i we wtorki mam 7 lekcji, a o 18.00 dodatkowy angielski :?
...ale dziewczyny długi weekend się zbliża, może któraś nie ma planów?
Ja we wtorek tez póżniej kończę, ale mogę do Was dołączyć trochę póżniej - zresztą możemy się umówić tak bardziej po południu w jakiejś fajnej knajpce :-) Długi weekend mam już zajęty :-)