Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
No niestety... Ale jakby co adres jest tutaj dzieki Gitce
![]()
![]()
O tak, w "Sin City" te? mi si? podoba?, nie powiem :-) A "Gosford Park" ogl?da?am dawno i zupe?nie go nie kojarz?, nie zna?am go wtedy.
http://www.secondsight.sirfrancis.org/COS_buttons.htm
Boski jak najbardziejzw?aszcza z zarostem
...mmmmmm
A co on tutaj ma taki wytrzeszcz? Niczym wystraszony króliczek?
Aine!! Bo powiem Ci: Spójrz na lewo! Tam dopiero zobaczysz prawdziwy 'wytrzeszcz'.
O tak, w "Sin City" te? mi si? podoba?, nie powiem :-) A "Gosford Park" ogl?da?am dawno i zupe?nie go nie kojarz?, nie zna?am go wtedy.
W "Sin City" by? ?wietny i nosi? czerwone trampki
A co do "Gosford Park" - GosiuJ nie ma problemu, mam go na dvd
Aine!! Bo powiem Ci: Spójrz na lewo! Tam dopiero zobaczysz prawdziwy 'wytrzeszcz'.
:twisted: :twisted: :twisted:
Clive jest pi?kny - nawet z ewentualnym wytrzeszczem.
ale co powiecie na to?:
albo na to
ostatnio znów zaro?ni?ci wygrywaj? nad g?adko ogolonymi
Izek - czy to aby Hugh Jackman? Tak mi wygl?da, ale pami?tam go raczej mniej zaro?ni?tego i z krótszymi w?osami. Ale tak wygl?da calkiem, ca?kiem... No.....bardzo ca?kiem, ca?kiem
to ca?kiem na pewno Hugh
tutaj z krótszymi w?osami, ale dalej zaro?ni?ty
bez zarostu jako? nie wygl?da tak poci?gaj?co
kurcze nie wiedzia?am ?e si? takie du?e wy?wietli
przepraszam :oops:
to ca?kiem na pewno Hugh
tutaj z krótszymi w?osami, ale dalej zaro?ni?ty
bez zarostu jako? nie wygl?da tak poci?gaj?co
Nooo, ca?kiem, ca?kiem - ale? ma pi?kne oczy! Powinni mu wreszcie jak?? dobr? rol? da?, bo tak jako? w niczym wybitnym go nie widzia?am. Gra? w tej komedii romantycznej "Kate i Leopold", je?li dobrze my?l? - nie?le wygl?da? w kostiumie.
Chyba sobie gdzie? t? fotk? zapisz? :-)
Harrison Ford, ale jako Luke Skywalker
![]()
autocenzura
... Harrison Ford gral Hana Solo a nie Luke'a... ale to zupelnie inna bajka.
z moich faworytow - tez oczywiscie Sean Connery (jedyny Bond jak dla mnie - innych nie uznaje ), Sean Bean takze (jako Boromir i Janus w Goldeneye), Clark Gable, Liama Neesona tez lubie. A tak w ogole to BRUNECI BRUNECI i jeszcze raz BRUNECI najlepiej z brytyjskim akcentem! pan Darcy na pierwszym miejscu oczywiscie
Je?li nie Colin to sepleni?cy Szkoci: Sean Connery i Gerard Butler
ale co powiecie na to?:
Jestem za!! Mniam!
Szczególnie to drugie zdj?cie...
Widzialam kiedy? fajny wywiad z Hugh. Okaza?o si?, ?e ch?opak ?wietnie ?piewa i ta?czy. Da? niez?? próbk? swych umiej?tno?ci.
Ja znam go z "Kate i Leopold", "Van Helsinga" i chyba najwi?kszej jego roli w filmie "X-Men".
ja Jackmana ogl?da?am ostatnio w Van Helsingu - do twarzy mu w d?ugich w?osach
ale nie wykorzystuj? go niestety a tyle ma czaru, ?e ach 8)
Dyskretny urok Australijczyków. Po Brytyjczykach najciekawsza nacja w przemy?le filmowym
Ja te? go uwielbiam! W "X-Men", kiedy zobaczy?am, jak mu si? te pazury wysuwaj?, to ...ach! :oops:
![]()
![]()
przystojniak, nie powiem, nie powiem;)
w najnowszej Vivie - artyku? nt. Clive`a Owen`a. I do tego 2 ?wietne zdj?cia, których jednak w wersji elektronicznej nie zamieszczono. Postaram si? jako? je tu "dostarczy?".
* link do artyku?u:
http://www.viva.pl/index.php?option=com … ;Itemid=78
m. [/b]
Ja te? go uwielbiam! W "X-Men", kiedy zobaczy?am, jak mu si? te pazury wysuwaj?, to ...ach! :oops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O moja droga to juz jest perwersja
a co powiecie o tym panu?
Zwróci?am na niego uwag? w pi?knym filmie "Niepokonany Seabiscuit". Gra? tam bardzo interesuj?co, w takim stylu, jaki lubi?. Aktor to Tobey Maguire:
monika
ps. nauczy?am si? wkleja? zdj?cia, yuppii
m.
monika_29_09 napisał:
a co powiecie o tym panu?
z tej rado?ci, ?e umiem zamieszcza? zdj?cia, zapomnia?am napisa?, ?e to Spider Man, ale nie chodz? na takie filmy, wi?c nie kojarzy mi si? z t? rol?.
m.