Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
No niestety... Ale jakby co adres jest tutaj dzieki Gitce
![]()
![]()
O tak, w "Sin City" też mi się podobał, nie powiem :-) A "Gosford Park" oglądałam dawno i zupełnie go nie kojarzę, nie znałam go wtedy.
http://www.secondsight.sirfrancis.org/COS_buttons.htm
Boski jak najbardziejzwłaszcza z zarostem
...mmmmmm
A co on tutaj ma taki wytrzeszcz? Niczym wystraszony króliczek?
Aine!! Bo powiem Ci: Spójrz na lewo! Tam dopiero zobaczysz prawdziwy 'wytrzeszcz'.
O tak, w "Sin City" też mi się podobał, nie powiem :-) A "Gosford Park" oglądałam dawno i zupełnie go nie kojarzę, nie znałam go wtedy.
W "Sin City" był świetny i nosił czerwone trampki
A co do "Gosford Park" - GosiuJ nie ma problemu, mam go na dvd
Aine!! Bo powiem Ci: Spójrz na lewo! Tam dopiero zobaczysz prawdziwy 'wytrzeszcz'.
:twisted: :twisted: :twisted:
Clive jest piękny - nawet z ewentualnym wytrzeszczem.
ale co powiecie na to?:
albo na to
ostatnio znów zarośnięci wygrywają nad gładko ogolonymi
Izek - czy to aby Hugh Jackman? Tak mi wygląda, ale pamiętam go raczej mniej zarośniętego i z krótszymi włosami. Ale tak wygląda calkiem, całkiem... No.....bardzo całkiem, całkiem
to całkiem na pewno Hugh
tutaj z krótszymi włosami, ale dalej zarośnięty
bez zarostu jakoÅ› nie wyglÄ…da tak pociÄ…gajÄ…co
kurcze nie wiedziałam że się takie duże wyświetli
przepraszam :oops:
to całkiem na pewno Hugh
tutaj z krótszymi włosami, ale dalej zarośnięty
bez zarostu jakoÅ› nie wyglÄ…da tak pociÄ…gajÄ…co
Nooo, całkiem, całkiem - ależ ma piękne oczy! Powinni mu wreszcie jakąś dobrą rolę dać, bo tak jakoś w niczym wybitnym go nie widziałam. Grał w tej komedii romantycznej "Kate i Leopold", jeśli dobrze myślę - nieźle wyglądał w kostiumie.
Chyba sobie gdzieÅ› tÄ™ fotkÄ™ zapiszÄ™ :-)
Harrison Ford, ale jako Luke Skywalker
![]()
autocenzura
... Harrison Ford gral Hana Solo a nie Luke'a... ale to zupelnie inna bajka.
z moich faworytow - tez oczywiscie Sean Connery (jedyny Bond jak dla mnie - innych nie uznaje ), Sean Bean takze (jako Boromir i Janus w Goldeneye), Clark Gable, Liama Neesona tez lubie. A tak w ogole to BRUNECI BRUNECI i jeszcze raz BRUNECI najlepiej z brytyjskim akcentem! pan Darcy na pierwszym miejscu oczywiscie
Jeśli nie Colin to sepleniący Szkoci: Sean Connery i Gerard Butler
ale co powiecie na to?:
Jestem za!! Mniam!
Szczególnie to drugie zdjęcie...
Widzialam kiedyś fajny wywiad z Hugh. Okazało się, że chłopak świetnie śpiewa i tańczy. Dał niezłą próbkę swych umiejętności.
Ja znam go z "Kate i Leopold", "Van Helsinga" i chyba największej jego roli w filmie "X-Men".
ja Jackmana oglądałam ostatnio w Van Helsingu - do twarzy mu w długich włosach
ale nie wykorzystują go niestety a tyle ma czaru, że ach 8)
Dyskretny urok Australijczyków. Po Brytyjczykach najciekawsza nacja w przemyśle filmowym
Ja też go uwielbiam! W "X-Men", kiedy zobaczyłam, jak mu się te pazury wysuwają, to ...ach! :oops:
![]()
![]()
przystojniak, nie powiem, nie powiem;)
w najnowszej Vivie - artykuł nt. Clive`a Owen`a. I do tego 2 świetne zdjęcia, których jednak w wersji elektronicznej nie zamieszczono. Postaram się jakoś je tu "dostarczyć".
* link do artykułu:
http://www.viva.pl/index.php?option=com … ;Itemid=78
m. [/b]
Ja też go uwielbiam! W "X-Men", kiedy zobaczyłam, jak mu się te pazury wysuwają, to ...ach! :oops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O moja droga to juz jest perwersja
a co powiecie o tym panu?
Zwróciłam na niego uwagę w pięknym filmie "Niepokonany Seabiscuit". Grał tam bardzo interesująco, w takim stylu, jaki lubię. Aktor to Tobey Maguire:
monika
ps. nauczyłam się wklejać zdjęcia, yuppii
m.
monika_29_09 napisa³:
a co powiecie o tym panu?
z tej radości, że umiem zamieszczać zdjęcia, zapomniałam napisać, że to Spider Man, ale nie chodzę na takie filmy, więc nie kojarzy mi się z tą rolą.
m.