Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Dzięki
Sopro czasu mi zajęło zeby zobaczyć wszystkie te zdjęcia, ale było warto. Mateuszek jest na nich energiczny, piegowaty, ładnie się usmiecha i ma cudne zęby
Dzięki
![]()
Sopro czasu mi zajęło zeby zobaczyć wszystkie te zdjęcia, ale było warto. Mateuszek jest na nich energiczny, piegowaty, ładnie się usmiecha i ma cudne zęby![]()
Oj zęby to on ma (przeopraszam za porównanie) jak rasowy ogier czystej krwi arabskiej. I nie, żebym kpiła czy cóś, bo kocham konie miłością bezgraniczną ;-)
"Rzeczpospolita" podała informację,że Peter Greenaway nakręci najnowszy film pt. "Nocna straż" w Polsce.
Ja słyszałam ("Rz" milczy na ten temat),że postać Rembrandta zagra MM.
Jeśli obie informacje zostaną potwierdzone, Boski_Mateuszek spędzi w naszym kraju ponad 2 miesiące. Zdjęcia mają rozpocząć się w maju.
*idzie przeglądać ubrania w szafie*
"Rzeczpospolita" podała informację,że Peter Greenaway nakręci najnowszy film pt. "Nocna straż" w Polsce.
Ja słyszałam ("Rz" milczy na ten temat),że postać Rembrandta zagra MM.
Jeśli obie informacje zostaną potwierdzone, Boski_Mateuszek spędzi w naszym kraju ponad 2 miesiące. Zdjęcia mają rozpocząć się w maju.
*idzie przeglądać ubrania w szafie*
O matulu! Trzeba będzie sie przebiec do fryzjera...
Fajnie jakby Mateuszek zagrał Rembrandta (Colin grał już Vermeera )
Ja już jestem gotowa na przywitanie, bo właśnie wróciłam od fryzjera. Nie mam tylko jeszcze stroju krakowiaczka ;-)
raczej cekiny, wstążki i pawie piórka ;-)
Pawie piórka w dziewczęcym stroju?
A gdzie ty kochana sobie je (przepraszam za wyrażenie) wsadzisz?
Pawie piórka w dziewczęcym stroju?
A gdzie ty kochana sobie je (przepraszam za wyrażenie) wsadzisz?
A kto powiedział, że w dziewczęcym. Powiedziałam, ze mi brakuje stroju krakowiaczka a nie krakowianki ;-)
W końcu Alison sum a nie Alice ;-)
Ali sońce to chyba w Katowicach dzis za mocno przyświeciło.
Ty kochany to w stroju górnika przodownika sztygara zmianowego powinieneś przywitać MM.
To i ja sie moze przejde do fryzjera .... aaaa... to nie Colin ma przyjechac tylko Matthew? Szkoda Chetnie bym go zobaczyla w roli Rembrandta, znowu mialby dlugie wlosy, i w koncu ma juz doswiadczenie w graniu malarzy.
Jesli to nie Colin, to nie ma co sie spieszyc z tym fryzjerem
Ty kochany to w stroju górnika przodownika sztygara zmianowego powinieneś przywitać MM.
Kazi odczepinki od moich szatek, topra? ;-)
Przepraszam, ja mam bujną wyobraźnię i właśnie sobie wyobraziłam komitet powitalny dla MM na jakimś lotnisku w postaci takich "krakowiaczków i górali (pardon: górników)"... :-)
odczepić się rosze od krakowiaczków...ja mam fioła na punkcie cepeliowania naszej rodzime kultury ludowej,a ze tu nie miejsce to się nie będe mądrzyć.
A propos przyjazdu mojego bohatera z drugim na swiecie najpiekniejszym usmiechem.....moze jakis fanklub zrobimy i bedziemy koczowac na planie,podajac herbatke i takie tam;-)
Tam też piórka. Tyle że bodajże kogucie
Przepraszam, ja mam bujną wyobraźnię i właśnie sobie wyobraziłam komitet powitalny dla MM na jakimś lotnisku w postaci takich "krakowiaczków i górali (pardon: górników)"... :-)
Twoja wyobraźnia bardzo aktywnie działa na mnoją
Jeszcze do tego wiązanka tańców ludowych i orkiestra niczym ta z "Nie lubie poniedziałku
To koniecznie musi byc ta długa trąba. Nie wiem jak zwana po ludowemu ale iści pasowac będzie.
Pamiętajmy o chlebie i soli.
Eee tam chlebem go będziecie witac? Pierogów ruskich mu trzeba nagotować :-)
A może bigosik? Albo gołąbki...
Ja mogę przyjechać z sernikiem własnej roboty. Miałam już 3 propozycje małżeńskie z jego powodu
Przy czwartej będę mogła skromnie powiedzieć, że to któraś z was
No co wy dziewczynki! Chcecie patrzec jak będzie jadł zamiast łapac chwile. Może zastanówmy sie o co byśmy go spytały, tzn. w naszym imieniu owe pytania zadawałaby nasza Matka Przedłużonai z racji owego matkowania jak również z racji swojej znajomości jego ojczystej mowy.