Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Dzi?ki
Sopro czasu mi zaj??o zeby zobaczy? wszystkie te zdj?cia, ale by?o warto. Mateuszek jest na nich energiczny, piegowaty, ?adnie si? usmiecha i ma cudne z?by
Dzi?ki
![]()
Sopro czasu mi zaj??o zeby zobaczy? wszystkie te zdj?cia, ale by?o warto. Mateuszek jest na nich energiczny, piegowaty, ?adnie si? usmiecha i ma cudne z?by![]()
Oj z?by to on ma (przeopraszam za porównanie) jak rasowy ogier czystej krwi arabskiej. I nie, ?ebym kpi?a czy có?, bo kocham konie mi?o?ci? bezgraniczn? ;-)
"Rzeczpospolita" poda?a informacj?,?e Peter Greenaway nakr?ci najnowszy film pt. "Nocna stra?" w Polsce.
Ja s?ysza?am ("Rz" milczy na ten temat),?e posta? Rembrandta zagra MM.
Je?li obie informacje zostan? potwierdzone, Boski_Mateuszek sp?dzi w naszym kraju ponad 2 miesi?ce. Zdj?cia maj? rozpocz?? si? w maju.
*idzie przegl?da? ubrania w szafie*
"Rzeczpospolita" poda?a informacj?,?e Peter Greenaway nakr?ci najnowszy film pt. "Nocna stra?" w Polsce.
Ja s?ysza?am ("Rz" milczy na ten temat),?e posta? Rembrandta zagra MM.
Je?li obie informacje zostan? potwierdzone, Boski_Mateuszek sp?dzi w naszym kraju ponad 2 miesi?ce. Zdj?cia maj? rozpocz?? si? w maju.
*idzie przegl?da? ubrania w szafie*
O matulu! Trzeba b?dzie sie przebiec do fryzjera...
Fajnie jakby Mateuszek zagra? Rembrandta (Colin gra? ju? Vermeera )
Ja ju? jestem gotowa na przywitanie, bo w?a?nie wróci?am od fryzjera. Nie mam tylko jeszcze stroju krakowiaczka ;-)
raczej cekiny, wst??ki i pawie piórka ;-)
Pawie piórka w dziewcz?cym stroju?
A gdzie ty kochana sobie je (przepraszam za wyra?enie) wsadzisz?
Pawie piórka w dziewcz?cym stroju?
A gdzie ty kochana sobie je (przepraszam za wyra?enie) wsadzisz?
A kto powiedzia?, ?e w dziewcz?cym. Powiedzia?am, ze mi brakuje stroju krakowiaczka a nie krakowianki ;-)
W ko?cu Alison sum a nie Alice ;-)
Ali so?ce to chyba w Katowicach dzis za mocno przy?wieci?o.
Ty kochany to w stroju górnika przodownika sztygara zmianowego powiniene? przywita? MM.
To i ja sie moze przejde do fryzjera .... aaaa... to nie Colin ma przyjechac tylko Matthew? Szkoda Chetnie bym go zobaczyla w roli Rembrandta, znowu mialby dlugie wlosy, i w koncu ma juz doswiadczenie w graniu malarzy.
Jesli to nie Colin, to nie ma co sie spieszyc z tym fryzjerem
Ty kochany to w stroju górnika przodownika sztygara zmianowego powiniene? przywita? MM.
Kazi odczepinki od moich szatek, topra? ;-)
Przepraszam, ja mam bujn? wyobra?ni? i w?a?nie sobie wyobrazi?am komitet powitalny dla MM na jakim? lotnisku w postaci takich "krakowiaczków i górali (pardon: górników)"... :-)
odczepi? si? rosze od krakowiaczków...ja mam fio?a na punkcie cepeliowania naszej rodzime kultury ludowej,a ze tu nie miejsce to si? nie b?de m?drzy?.
A propos przyjazdu mojego bohatera z drugim na swiecie najpiekniejszym usmiechem.....moze jakis fanklub zrobimy i bedziemy koczowac na planie,podajac herbatke i takie tam;-)
Tam te? piórka. Tyle ?e bodaj?e kogucie
Przepraszam, ja mam bujn? wyobra?ni? i w?a?nie sobie wyobrazi?am komitet powitalny dla MM na jakim? lotnisku w postaci takich "krakowiaczków i górali (pardon: górników)"... :-)
Twoja wyobra?nia bardzo aktywnie dzia?a na mnoj?
Jeszcze do tego wi?zanka ta?ców ludowych i orkiestra niczym ta z "Nie lubie poniedzia?ku
To koniecznie musi byc ta d?uga tr?ba. Nie wiem jak zwana po ludowemu ale i?ci pasowac b?dzie.
Pami?tajmy o chlebie i soli.
Eee tam chlebem go b?dziecie witac? Pierogów ruskich mu trzeba nagotowa? :-)
A mo?e bigosik? Albo go??bki...
Ja mog? przyjecha? z sernikiem w?asnej roboty. Mia?am ju? 3 propozycje ma??e?skie z jego powodu
Przy czwartej b?d? mog?a skromnie powiedzie?, ?e to która? z was
No co wy dziewczynki! Chcecie patrzec jak b?dzie jad? zamiast ?apac chwile. Mo?e zastanówmy sie o co by?my go spyta?y, tzn. w naszym imieniu owe pytania zadawa?aby nasza Matka Przed?u?onai z racji owego matkowania jak równie? z racji swojej znajomo?ci jego ojczystej mowy.