Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Witajcie! Poszukuję "Dumy i uprzedzenia" z Colinem Firthem" z 1995r. Zależy mi na wersji z polskimi napisami. Jeśli ktoś ma i może mi ją przegrać ( na DVD lub CD ), proszę o kontakt na adres: amiga3@o2.pl Oczywiście zapłacę za przegranie i pokryję koszty wysyłki. Proszę o szybki kontakt, bardzo zależy mi na tym mini serialu. Pozdrawiam wszystkie wielbicielki "Dumy i uprzedzenia" i ślicznego Colina
Ja mam film,jak chcesz to mogę udostępnić.
Nie wiem, ale chyba już gdzieś widziaam twój login.
Może już Ci wysyłałam ten film.
Angelix
Witaj!
Bardzo Ci dziękuję, ale już udało mi się zdobyć ten film. Jest naprawdę rewelacyjny :-))) Mimo wszystko raz jeszcze dziekuję za dobre chęci ;-)
Pozdrawiam.
Angelix, ja bym również bardzo chętnie chciała mieć ten film. Czy możliwa byłaby droga pocztowa? Wysłałabym płyty np.
Prosiłabym również o kontakt w tej kwestii.
magdaeo@o2.pl
Witajcie! Poszukuję "Dumy i uprzedzenia" z Colinem Firthem" z 1995r. Zależy mi na wersji z polskimi napisami. Jeśli ktoś ma i może mi ją przegrać ( na DVD lub CD ), proszę o kontakt na adres: amiga3@o2.pl Oczywiście zapłacę za przegranie i pokryję koszty wysyłki. Proszę o szybki kontakt, bardzo zależy mi na tym mini serialu. Pozdrawiam wszystkie wielbicielki "Dumy i uprzedzenia" i ślicznego Colina
Ja również dopisuję się do tej prośby :oops: Zależy mi bardzo na tym serialu, z polskim napisami lub lektorem (na CD lub DVD).
Jeżeli nie sprawi to kłopotu - bardzo proszę (oczywiście, zapłacę za płyty i przesyłkę). Mój mail: aniya@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie!
Ja również dopisuję się do tej prośby :oops: Zależy mi bardzo na tym serialu, z polskim napisami lub lektorem (na CD lub DVD).
Jeżeli nie sprawi to kłopotu - bardzo proszę (oczywiście, zapłacę za płyty i przesyłkę). Mój mail: aniya@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie!
Ja także dopiszę się do tej petycji. Również bardzo mi zależy na tym serialu i na ścieżce dźwiękowej. Jeśli ktoś zechciałby się ulitować to podaję email: erin13@wp.pl Z góry bardzo dziękuję Czekam na kontakt.
Próbowałam ściągać przez emule - nie. Moja cierpliwość tego nie wytrzymuje. Nie mam cały czas włączonego komputera.
Kazaa - nic nie ma.
Shareaza - tu znalazłam ładnych sześć odcinków DiU '97 i sobie ściągam.
Ja niestety nie mam tak dobrze :cry:
Moj Firewall i Norton blokuja dostęp do ściągania, a nie moge ich wyłączyć, ponieważ atakuja mnie różne wirusy z sieci :?
Ale te komputery cuda wyczyniają! Mi zniknęły i rozpłynęły się w niebyt filmy, które ściągałam "osiołkiem". Nie ma ich i koniec. Och!!!
Mam i siÄ™ podzielÄ™
Czy dobrze rozumiem, że jesteś chetna do podzielenia się swoim serialem "P&P"? Rozpaliłaś we mnie nadzieję....
Czy dobrze rozumiem, że jesteś chetna do podzielenia się swoim serialem "P&P"? Rozpaliłaś we mnie nadzieję....
a juści!!!
O jejkju! Wielkie dzięki!!! Jak się z Tobą kontaktować?
O jejkju! Wielkie dzięki!!!
Jak się z Tobą kontaktować?
GG
A czy ja się mogę dopisać i skontaktować z Tobą na gg...?
A czy ja się mogę dopisać i skontaktować z Tobą na gg...?
A juści, co by nie? GG dostępny dla każdego
AineNiRigani - pomóż także mnie i przegraj mi DiU! :-) Będę Ci bardzo wdzięczna. Nie mam gg zainstalowanego, ale czy możesz odezwać sięw tym temacie do mnie na forum, bądź wysłać mi emaila na joanna277@op.pl? Bardzo dziękuję!
AineNiRigani!
Widzę , że znalazłam litościwą duszę na tym forum. Czy ja także mogę dołączyć się do prośby moich poprzedniczek i poprosić o podzielenie się ze mną P&P z 1995r. ( z polskimi napisami)?
Czy mogę się z Tobą skontaktować na gg?
Pozdrawiam
Hmmm, nie będę oryginalna ;-) Widziałam "DiU" ad. 1995 tylko raz, w TVP parę lat temu. Byłabym niezmiernie wdzięczna, gdyby ktoś zechciał mi przegrać serial. Co do szczegółów - to chyba tutaj? Albo mój mail: gogaga@gazeta.pl
moj GG jest aktualny
AineNiRigani, mogę bardzo poprosić o przesłanie mi dumy i uprzedzenia z Firthem? Uwielbiam go... Oczywiście pokryję wszystkie koszty.. bardzo ładnie proszę...Będziesz dziś wieczorkiem na GG?
Zwykle bywam, chyba ze mi net siadzie.
Witam:)Mam taka malutka prosbe Czy moge sie dolaczyc do prosby i poprosic tez o "Dumie i Uprzedzenie"z 1995 roku z boskim Colinem Firthem w roli glownej :oops: Bardzo zalezy mi na wersji nagranej na plycieDVD lub diviks<w skrocie na plycie:>Yezooo moj maz lepiej daje sobie rade na swoim forum niz ja na ktorymkolwiek,a wiec z gory przepraszam za nieudany tekst :oops: Od soboty jestem na tej stronie a juz ja lubie,ciesze sie bardzo ,ze nie jestem jedyna osobka ,ktora uwielbia XVIII wiek i literature z tego okresu,a wszczegolnosci powiesci Jane Austen
Z niecierpliwoscia czekam na odzew na moja prosbe :)Mma nadzieje ,ze zlituje sie na dmena jakas duszyczka:)Oczywiscie pokryje koszty za plyte iwysylke <za pobraniem> Pozrawiam Oliwia
Ps.Moj emiel oliwia.leszek@wp.pl
Cóż... chyba jestem kolejną osobą...jakby tak dobroduszna, zacna Aine zechciała poświęcić jeszcze odrobine czasu dla mnie, bo widze, że to głównie ona wykazuje się wielkodusznością jeśli chodzi o nagranie płyty
Dziewczyny - moj mail jest udostępniony.