Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
A jaaak
Jesteśmy urocze, uprzejme, przyjacielskie, artystycznie uzdolnione i co tylko najpiękniejszego można sobie wymarzyć. Ale ja mam ascendent w Lwie, więc mi się pewnie przywództwo na ten urok nakłada ;-) co może stanowić mięszankę wybuchową i chyba stanowi :-)
W końcu sama się tu obwołałam Matką Przedłużoną :-)
Nie wiem co sie okaże jak inne forumowiczki ujawnia swój znak, ale zauważyłam wśród bliższych znajomych dziwna prawidlowośc,że są to osoby z okreslonych znaków zodiaku. Dwa z nich juz tu padły; waga i rak. Brakuje wśród nas np. byków, baranów, bliźniąt.
Waga ma wlasne zdanie, ktore trudno podwazyc
Rozsadny znak.
Mi znana waga jest bardzo miła, uczynna, z wielkim poczuciem humoru.
A Raczek jest wrazliwy :oops: latwo ulega wzruszeniu, domator, jest niesmialy, wrazliwy na piekno , ma bogate zycie wewnetrzne i jest sympatyczny
I jest uparty w pogladach , a ja mam dodatkowo Barana w ascendencie
Święta prawda Gosienko, święta prawda.
Zapomniałaś dodać, że nie wymieniłaś negatywów, bo takich poprostu nie ma.
Ja jestem bykiem, ja! I z wagą w ascendencie, najlepsze zestawienie, mowię Wam! I jeszcze z roku węża. Bardzo dobrze mi się udało.
Mick Jagger & me
phy. 96%
emo. 78%
intell. 98%
total 91%.
Sean Connery
p. 77%
e. 62%
i. 99%
total 80%
O proszÄ™:
Clive Owen:
psych - 57%
emot - 90 %
intellect. 98 %
Total 82%
a Viggo:
psych - 68%
emot - 84 %
intellect - 99 %
total- 84%
i Sting:
psych - 77
emot - 78
intell- 100
total - 85%
Intelektualnie sama siebie zadziwiam
Nie chcę Cie dołować Trzykrotko, ale to nie znaczy, że masz 99% możliwego intelektu, tylko, że akurat z tymi panami zwyżkujesz i dołujesz intelektualnie mniej więcej w tym samym czasie ;-) więc się nie zadziwiaj, bo na pewno nic Ci nie brakuje :-)
Dzięki, Alison Ja się tylko zadziwiłam, że sobie dziś samych takich intelektualnie dostosowanych losowo wybrałam.
Ale nam Gosia zrobiła dobrze z ta stronką!
Dzięki, Alison Ja się tylko zadziwiłam, że sobie dziś samych takich intelektualnie dostosowanych losowo wybrałam.
Ale nam Gosia zrobiła dobrze z ta stronką!
O koniecznie - dla Gosi order choć z ziemniaka proszę
I jeszcze może córkę za mąż wydam i klopot z głowy (jeden)
Niezmiernie mi miło!
Wreszcie jakis order dostane, a z jakiego kruszcu to nieistotne
Miło słyszeć jak ktoś się dobrze wypowiada o moim znaku (waga)
No proszę, mówiłam (wyżej) że z tymi znakami to coś jest. Pewne typy trzymają się (przepraszam za wyrażenie) w kupie.
Pewne typy trzymają się (przepraszam za wyrażenie) w kupie.
To ja odstajÄ™ od normy?
Ale ty chyba jeszcze nie zdradziłas swojedo znaku?
He he - nie
No to skąd wiesz? Na razie padły tylko dwie nazwy :rak i waga.
No nie daj sie prosić.
Ech ja tylko konkretnie odpowiadałam na zadane pytanie (tak dzisiaj mam )
A ja wesoły rogaty baranek jestem
Jak dobrze być barankiem
i wstawać sobie rankiem
i biegać na polankę,
i śpiewać sobie tak:
be be be, kopytka niosÄ… mnie,
be be be, kopytka niosÄ… mnie.
Baranek bardzo pozytywnie mi się kojarzy szczególnie z "Piwnica pod Baranami", choc musze przyznac ,że wśród moich bliskich baranków nie ma. Może to dlatego, że ja z Pomorza, a u nas baranków sie nie wypasa. Hej!
To jest jednak zaskakujące, że angażujemy się w znajomości z ludźmi o pewnych znakach zodiaku. Zwykle nie stanowi to dla mnie wytycznik i warunek, ale zawsze jakoś tak się składa, że większość moich bliskich znajomych i przyjaciół mają konkretne znaki zodiaku.
Czasami z jakimś znakiem dogadujemy się lepiej, a z innym gorzej. Horoskopy też w jakiś sposób kształtują nasz charakter. Ja jestem ognistym strzelcem...