Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Na bazie porówna? MM i Boskiego "C" rozpoczynamy z Bonduelle ranking na najgorszego Darcyego i
Tak... wi?c id?c tym tropem mo?emy sporz?dzi? list? aktorów, którzy absolutnie nie mogliby zagra? Darcy'ego ;P
Moje propozycje: DiCaprio, Josh Hartnett, Ben Affleck.
Ja dorzuce moze jeszcze Blooma, Pitta.
Eddie Murphy *lol*, ale to nie wchodzi w gr?
Eddie Murphy *lol*, ale to nie wchodzi w gr?
Czy ja wiem? Byl rasistowski Kopciuszek, Romeo i Julia, to moze byc i P&P
Tak, Darcy jako syn niewolników sk?d?tam Ale poza tym nie umiem sobie wyobrazi? powa?nego Eddiego
Tak, Darcy jako syn niewolników sk?d?tam
Ale poza tym nie umiem sobie wyobrazi? powa?nego Eddiego
Nie no, Eddy nie. Na Collinsa moglby sie nadawac
Darcy? Moze 50 Cent? he he.
Taaaa... Jackie Chan! CHUCK NORRIS!
Taaaa... Jackie Chan! CHUCK NORRIS!
A pape Benneta zagralby Louis DeFuiness (o ile nie pochrzanilam piswni )
No dobra, zróbmy maksymalnie ?enujac? obsad? "Dumy" Propozycja beznadziejnej Lizzy? :>
Cameron Diaz? Jessica Alba? Halle Berry? Reese Witherspoon?
Reese podobno sobie poradzi?a w "Vanity Fair", wi?c mo?e nie by?aby tak ?enuj?ca
Halle Berry za stara jest :]
Wiem! Lindsay Lohan!
Wiem! Lindsay Lohan!
Bingo!!!
A pani Bennet - Pamela Anderson
i Angelina Jolie jako Charlotte xD
i Angelina Jolie jako Charlotte xD
No tak, taka seksowna Charlotta powali?aby Collinsa na g?owe
Apropos - Collinsa mog?by zagra? w?a?nie Orlando Bloom, albo Bratt Pitt. Szczególnie ten drugi pasowa?by jak ula?
I by?by "Pan i Pani Collins" - typowe nudne ma??e?stwo ;P
Mo?e nie do ko?ca na temat, ale dzis ogl?da?am reporta?yki z kr?cenia filmu i musz? przyzna?, ?e re?ysera bez trudu widz? w kostiumie z epoki. Pasowa?by mi na Bingleya. Ciekawe czemu nie da? sobie jakiej? roli. Jakby re?yserowa? Mel Gibson, na pewno by co? zagra?, wpasowa?by si? w now? wizj? Darcy'ego z tym swoim psim spojrzeniem, ale chyba jest za stary. Ale jako pan Bennet....
W tym temacie... wszystko jest na temat xD
A Hugh Jackman jako Darcy albo Joseph Fiennes? Albo Matthew McConaughey? Qrcze znowu nie na temat, bo oni by mi si? akurat podobali. Najgorszym Darcy’m by?by Gerard Depardieu. 30 lat temu!
O i to dopiero by?o na temat ;-)
Zdecydowanie Hugh Grant,Jude Law,Joseph Fiennes,Matt Damon,jego kumpel Ben, nowy Wickham (kto to w ogóle jest? :twisted: ),Tom Hollander.
Wesley Snipes jako Darcy, Shwarzeneger - pan Bennet, Bruce Willis - Collins Eric Bana - Darcy Justina Timberlake - Bingley,
Lohan - Lizzy, Anderson - pani Bennet, Patis Hilton - Jane, Elisha Cuthbert - ktokolwiek ot chocia?by Lydia
Eric Bana nie jest jeszcze A? TAK denny A Elishy Cuthbert chyba nie znam
Aha, i jeszcze Ursus z "Quo Vadis" powinien si? znale?? w naszej ekranizacji Mo?e jako p?k. Fitzwilliam? :twisted:
Eric Bana nie jest jeszcze A? TAK denny
A Elishy Cuthbert chyba nie znam
Chodzi?o mi bardziej o typ budowy
Chodzi o Kubackiego?
A ja da?abym pewnego bezimiennego aktora w pewnym bezimiennym filmie. Fajny krymina? australijsji, którego akcja dzieje si? w czasach staro?ytnego Rzymu. TEN aktor gra? Gockiego ksi?cia, wzi?tego w dzieci?stwie do niewoli.
Znalaz?am
Chodzi?o mi o Wiek zdrady i Matthias'a Hues'a
http://media.bestprices.com/content/vhs/50/110451.jpg
A mo?e jeszcze w mi??niowo-blond wersji P&P umie?cimy gdzie? Hulka Hogana. Pasuje w obu kategoriach
Mo?e jako pan Lucas?
A mo?e jednak Iwona Guzowska jako Lizzy z Agnieszka Rylik w roli Jane?
Poprzednie panie mog?yby robi? za siostrzyczki
Wesley Snipes jako Darcy, Shwarzeneger - pan Bennet, Bruce Willis - Collins Eric Bana - Darcy Justina Timberlake - Bingley,
Lohan - Lizzy, Anderson - pani Bennet, Patis Hilton - Jane, Elisha Cuthbert - ktokolwiek ot chocia?by Lydia
Aine jeste? castingowcem z piek?a rodem
Aine, Twoje pomys?y zdaj? si? nie mie? ko?ca! Ja musia?abym si? nie?le nag?owi?, ?eby cokolwiek wymy?li?. A co do Hugh Jackmana, to ja go naprawd? lubi? (jest bardzo m?ski!), i zagra? on kiedy? arystokrat? w filmie "Kate i Leopold". Mo?e nie by?o to rcydzie?o, a ja wol? tego aktora z jednodniowym zarostem i w skórzanej kurtce z ?wiekami, ni? we fraku i muszce, ale ostatecznie nie by? taki z?y jako szlachcic.