Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Kobitki (że się tak seksistowsko odezwę, ale w końcu tu są same baby) może zorganizujemy sobie gdzieś pokój na chacie do swobodnych pogawędek?
Możemy umawiac się na pogaduchy o określonej porze, albo wpadac ot tak, a nuż ktoś się trafi. Co Wy na to?
:?:
Z praktyki wiem, że to wychodzi i to na prawdę fajnie - jestem za
Okej, pytanie gdzie? Przeglądam onet i nie wiem, jak założyć swój pokój. Czy w ogóle ktoś jeszcze reflektuje?
Ja to mogę załatwić, ale dopiero jutro - dziś robi się zbyt napięta sytuacja w domku
Nie zawsze działa- mojej mamie bardzo nie odpowiada styl Austen i kiedy jej kazałam czytać DiU, skapitulowała po dwóch rozdziałach
Moja też, najpierw się skrzywiła i powiedziała "romansidło?!" (a sama czyta Nepomucką!!!!)
Mojej mamci "Duma" kojarzy się głównie z panem Darcy'm (tzn. z CF).
Jeżeli mi się cosik podoba, to znaczy że jest to kit i szmira - zero wspólnych upodobań... A Dumę... z 1995 roku oberzała ot tak od niechcenia, bo nie było nic innego w TV... ale to było {i]głupie[/i]... Obejrzała do końca bo ja chciałam oberzeć, a drugi TV był okupowany przez ojca...
Moja mama przeczytała i poprosiła o następną powieść J.A.
Co z tym chatem?
To mam się tym zająć??
Czy ktoÅ› zaglada na tego chata? 8)
Byłam wczoraj z Mrs. Darcy, chyba musimy się umówić na konkretne godziny
To byłby całkiem dobry pomysł Spotkania na chacie w konkretnych godzinach
Też mi się tak wydaje, to by bardzo pomogło. Choć ja tak wolno piszę, że pewnie nie będę nadążała w konwersacji. :oops:
To może jakieś propozycje co do godzin spotkań na chacie?
Ja myślę, że raczej jakieś wieczorne...
Też mi się tak wydaje, a tak na marginesie, to jest nas już 200! Tzn. zarejestrowanych użytkowników; sporo się ludzi uzbierało, ale tuszę, że to jeszcze nie koniec.
Też mi się tak wydaje, a tak na marginesie, to jest nas już 200! Tzn. zarejestrowanych użytkowników; sporo się ludzi uzbierało, ale tuszę, że to jeszcze nie koniec.
Teoretycznie zarejestrowanych - owszem 200. W praktyce uczestników forum jest ok 50
Czyli chat wieczorami w weekendy