Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Dżemik i Panienka? =To pachnie rozpustą
Pachnie i to jak
[Nancy właśnie została uściśnięta przez Garfielda] - Ups, Twój avek wygląda jak Pooky
Nie wiem jak wyglada, nie umialam sama zrobic sobie avka wiec wzielam go z jakiej stronki, a ze to mis wiec w tajemniczy sposob nawiazuje do mnie:P
Pooky to miś-przytulak Garfielda. Zwykły brązowy "teddy bear", którego Garf wygrzebał na dnie szuflady z rupieciami Jona i którego uważa za najlepszego przyjaciela.
Oj to miło, więc niech go ściska ile chce jesli to jego przyjaciel.
pozdrowionka Dione :**
Tiaaa, mak, Dzemik, niuchanie i rozpusta. Brzmi rozkosznie... a te cos o misku...
Witam,
jestem z dużego miasta , zawód wolny, mężatka,fanka JA i LvB. Na forum od teraz, czyli nowa zupełnie, ale jak znalazłam te stronkę, to zaniemówiłam - że tez dopiero teraz was znalazłam...
Suuuper po prostu - już was lubię.
Pzdr
Witamy
AineNiRigani napisa³:
Tiaaa, mak, Dzemik, niuchanie i rozpusta. Brzmi rozkosznie... a te cos o misku...
No wiesz, dla Garfielda Pooky to prawie, że nie Dżemik Bardziej kocha chyba tylko siebie i lasagne... A poza tym jak sobie zapewne przypominasz jest takie zdjątko Dżemika w roli misia, że nawet mnie kolanka miętkie się robią
Witaj idgie_t!
Pięknie dziękuję za miłe przyjęcie
Dione napisa³:
A poza tym jak sobie zapewne przypominasz jest takie zdjątko Dżemika w roli misia, że nawet mnie kolanka miętkie się robią
I tym argumentem mnie rozbroiłas kompletnie. Dzemik na Pookiego - no doooobra...
No a jak Aine
Witam wszystkie nowe Damy! Witamy wiosennie!!! (moze w ten sposob zaczaruje ta *** pogode
)
Ktos nowy z Wroclawia jest moze? Jak tak to zapraszam na spotkanko!!!
Ja mieszkam od Wrocka jakies 2,5 godziny jazdy samochodem, a zreszta mam w Włabrzychu rodzinke
Jak sie dodaje swoje zjdecie do galerii?
Galerii na głównej stronie? Podeślij mi na maila: vasco{}janeausten.pl
Dobrze jak jakies wybiore to przesle:)
Cześć!!!
Witam Was wszytkich!!!
Jak już pisałam na innym wątku, moja ponowna przygoda twórczością Jane Austin zaczęła się po obejrzeniu niedawno emitowanego serialu BBC - Duma i Uprzedzenie!!!
No i wpadłam!!!
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i bardzo się cieszę, że takie forum istnieje!!!!