Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
? jakie zdanie zmieniles?
Najlepsza Elizabeth? A czemu najlepsza? Co o tym swiadczy?
To, ktore podawalem w poprzednim poscie. :-)
Co swiadczy? ;-) Caloksztalt gry i wygladu.
Tamara napisa³:
Colin seterem???
A juści. Pod koniec patrzy sie na Lizzy z oczami setera - pełnymi begierków
A co to sÄ… , przepraszam , begierki???
To co ma Renata Begier na widok swojego męża. No ale to kulturalne forum, wiec sie wyrażać nie będę. U nas krąży właśnie określenie begierki
Aaaaa , rozumiem: ale w takim razie dlaczego seter? Prawdę mówiąc te żyjątka z seterami mi się nie kojarzą .
Jesli jeszcze Seana Beana porownacie do psa, to obiecuje - bedzie lincz. ;-)
a dlaczemu nie? Kazdy ma swoj totem zwierzecy, a rasy psow sa tak zroznicowane, ze mozna spokojnie dobrac dal kazdego cos milego Dla niego też juz mam cos na oku
Tamaro - o jakich żyjątkach mowisz?
O begierkach - że mi się z seterem nie kojarzą .(dla mnie to one żyjątka są , bo uznać toto za odpowiednik błysków w oczach - zbyt trywialne;))
Ostatnio edytowany przez Tamara (2008-03-05 21:52:57)
Aine - a co masz na oku? ;-)
Colin rewelacyjny pan Darcy napewno. Ale MM jest przystojny i solidaryzuje sie z tymi co go uwielbiajÄ…
Widziałam MM w "Death at the funeral" - wcale nie był taki przystojny jak w D&U. Tylko oczęta miał ciągle smutne, szkliste... Czy on aby nie ma jakiegoś problemu ze wzrokiem?
Ja mu tam w oczy nie patrzyłem, raczej pokładałem się ze śmiechu! Świetny film.
Tak ma problemy,gdzies czytalam ze cos krotkowidzem jest bodajze
Mike Moriarty napisa³:
Aine - a co masz na oku? ;-)
Zapomnialam odpisac - lew
Co do Mateusza i jego pogrzebu, niewiele brakowalo, aby zakonczylo sie moim zgonem i pogrzebem. Ze smiechu. Poza dwiema scenami - wylysmy ze smiechu (a w nie byle jakim towarzystwie ogladalam - bo samej Matki Przedluzonej, Mati i Giteczki )