Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Witaj Tamaro i baw siÄ™ dobrze!
witam witam
jako zarejestrowany użytkownik (użytkownicza jestem nowa ale przez dluzszy czas sie przygladalam temu forum
i w koncu odwazylam sie dolaczyc do was
witaj
Witaj :-)!Czy mi się wydaje , czy Twój avatar ma coś wspólnego z Realem Madryt?
tak dokladnie. to moj najukochanszy klub i tym avaterem to pokazuje.
w koncu 6 lat miłości to nie mało
Noo , w dzisiejszych czasach to całkiem przyzwoity staż ;-)
nie pogardze również Dyskobolią. ale Real, a dla mnie przede wszystkim RaĂşl
cudo nie druyna
że tak wtrące
¡¡¡ HALA MADRID!!!
czesc, jestem z krakowa, mam ciezkiegio fiola na tle JA (czytana w oryginale i w tlumaczeniu) komplet w wersji polskiej stoi na polce na wyciagniecie reki. Poza tym szmergiel dosiegnal mnie w obszarze robotkowym i tak wlasnie poznalysmy sie z Dorfi. Mam 6 kotow, wszystkie bure i to juz jest moj ostatni odchyla od 'normy', przynajmniej na razie
Po cichutku licze na spokojny kacik w Waszym gronie
skrzacik
Witaj Skrzaciku , wielbicielko JA, robótek i burasów:! To , co napisałaś o sobie , to nie odchyły , to właśnie norma!!! To ci ,którzy w/w rzeczy nie lubią , są odchyleni!!! (ja mam tylko jednego burasa , ale emocji dostarcza za całe stadko:)
Hej, hej! Ja kompletujÄ™ wszelkie polskie wydania, ale za to nie dziergam
witamy witamy i cieszymy sie z ciagle powiekszajecego sie grona wielbiecielek tworczosci JA
Witaj Skrzaciku/o
Witam Skrzaciku!
W odroznieniu od czesci tutejszych czytelniczek NIE JESTEM fanka kotow . Tzn to bardzo ladnie i mile zwierzeta, ale u kogos - ja nie cierpie tych futrzastych oszustow ;P.
Jestem ze Śląska. Oczywiście szaleję na punkcie Jane Austen a właściwie na punkcie jej twórczości. Notorycznie czytam jej powieści i oglądam adaptacje filmowe.
Ostatnio edytowany przez mizzia (2008-04-12 02:34:10)
Witaj Mizziu!
Śląsk jest tu dość mocno reprezentowany, ale zapytam jeszcze, czy z Dolnego, czy z Górnego?
Stary! No co Ty! Nikt z Dolnego Slaska nie mowi o sobie, ze jest ze Slaska! O.o
Nie zmienia to faktu, ze stolica wszystkich czesci Slaska jest Wroclaw. :-)
Aha, i tez witam. :-)
Ostatnio edytowany przez Mike Moriarty (2008-03-04 14:16:43)
Dyplomatycznie powiem, że Wrocław to przepiękne miasto i uwielbiam je