Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
AineNiRigani, pisa?a? ?e serial trwa 12 godzin, a w?a?nie dowiedzia?am si?, ?e to s? 4 odcinki po godzinie ka?dy, czyli w sumie 4 godziny.
Sk?d Ci si? wzi??o te 12 godzin?!
z prostej arytmetyki
Pytanie brzmi - co przegapi?a?
Ostatnio edytowany przez AineNiRigani (2007-04-27 18:32:05)
AineNiRigani napisał:
z prostej arytmetyki
Pytanie brzmi - co przegapi?a?
OK, wiem tylko, ?e jedna z osób, która ma ten film napisa?a mi, ?e trwa on 4 godziny. Ty napisa?a?, ?e 12 godzin, wi?c nie wiem co przegapi?am...
Niewa?ne.
Ma kto? na sprzeda? ten serial?
Na sprzeda??
Kochana, czy myslisz, ze ktoras po ciezkim zdobywaniu vel sprowadzaniu bedzie sie chciala go kiedykolwiek pozbyc?
O ludzka naiwnosci
Nie licz na egzemplarz z drugiej reki. Moze kiedys epelpol znowu wyda?
Wszystkich informuj?, ?e ten serial tzn North and south jest do ?ci?gni?cia sobie z programu Ares. W?asnie sobie ?ciagam, s? 4 odcinki trwaj?ce po ok. 1 godz. Niestety nie mam napisów. Jakby ktos mia? to jestem chetna:)
Ale mi chodzi?o o to czy jak kto? jak ma to czy u?yczy mi kopi? serialu.
Gandzia napisał:
Ale mi chodzi?o o to czy jak kto? jak ma to czy sprzeda mi kopi? serialu.
S?dz?, ?e nikt na forum JA (ani na zaprzyja?nionym) nie splami?by si? handelkiem czym?, co otrzyma? z dobrego serca. Trzeba tylko troch? o sobie powiedzie?, porozmawia? z innymi forumowiczami, po prostu - da? si? nieco pozna? z dobrej strony
Gandziu, czy?by? namawia?a nas do nielegalnego procederu i piratowania?
H??
Jak mo?esz o to Gandzi? pos?dza??!
Jakim znowu "piratowaniu"? Co Wam kochanie?cy po tych ?epetynach chodzi lato?, to naprawd?
Ostatnio edytowany przez Marija (2007-07-02 22:10:39)
A ja trac? nadziej?, ?e zdob?d? ten film....
A mia?o by? tak pi?knie.... (tu powinna by? ikonka rozpaczliwie ?kaj?ca).
B?dzie, jak pi?kno duszy swej oka?esz B?dzie zaiste legalnie, pi?knie i ...(dobrra, ju? milcz? ;P)
ja film bed? ogl?dac ju? dzisiaj!!! Juz nie mog? si? doczeka?!! Tylko napisy. Je?li kto? ma w posiadaniu to ja reflektuj?))
Nie chodzi?o mi o piratowanie. Nie chc? od nikogo za darmo tego filmu, bo wiem , ?e kto? musia? go wcze?niej ?ci?gn?? i to kosztowa?o, go kup? czasu i pieni?dzy pewnie te? i dlatego sie spyta?am czy nie ma kto? na sprzeda?. Chcia?am ?ci?gn?? ten serial, ale nie moge go nigdzie znale??. Oczywi?cie mog? si? wymieni? na jakie? inne filmy, ale w?tpi? w to, ?e mam jakie? filmy których inni nie maj?.
Gandzia - to o czym piszesz to tez piractwo
W?a?nie szczególnie to, co piszesz. Nawet je?li jest sie posiadaczem oryginalnej wersji DVD, wersja Divix jest piratem ...
Ale przecie? nie o kwestie prawne tutaj chodzi, prawda?
Tak jak zosta?o wcze?niej powiedziane - sta? si? cz??ci? forum, pisz nam o sobie przy okazji tematyki forumowej, daj si? pozna?. Innego sposobu i innej rady z ca?? pewno?ci? nie otrzymasz.
Ostatnio edytowany przez AineNiRigani (2007-07-05 15:23:27)
Gandziu!
Ja akurat Ci? pami?tam, ale filmu nie mam...
Natomiast przy tej okazji odnowi?a si? inna sprawa -- piractwo jest karalne. Ja wiem, ?e wiele osób uznaje pewn? dopuszczalno?? przegrywania p?yt, je?li co? jest trudno osi?galne i je?li nie czerpie si? z tego korzy?ci materialnych... Ale to nie zmienia faktu, ?e nazbyt jawne og?oszenia zach?caj?ce do przegrywania p?yt mog? by? traktowane jako zaproszenie do ?amania prawa.
Je?li wi?c poszukujesz jakiego? filmu, to uprasza si?, by pisa? aby nie sugerowa? zach?ty do ?amania prawa
Kto chcia? ten film? Mo?e mi si? przypomnie? na maila? Bo za du?o chyba maili otrzymuje dziennie, nie moge znalezc adresow dziewczyn, ktore do mnie pisaly -_-'.
mam pytanie. jako nowy osobnik nie bardzo sie orientuje kto co ma z was. wiec zglaszam sie z prosba (jesli ktos ma) czy moglby mi przeslac napisy do tego serialu. znalazlam tylko angielskie a nie chce sobie psuc przyjemnosci ogladania przez samodzielne ich tlumaczenie (ze slownikiem). wiec moge teraz napisac tylko jedno
POMOCY
macierz swego czasu pope?ni?a by?a takowe
napisz do mnie maila - cos zaradzimy
Ej! Ale bedzie teraz wydanie polskie N&S!!! Czekamy juz!!