Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Z powodu mojego hobby przylaczam sie do zdania Aine... tzn jak juz sie nakolekcjonuje czesci do auta to zaczne zbierac na wyjazd. Jestem ZA!
No i to rozumiem
AineNiRigani napisa³:
Dione - ja jestem chetna, zobacze tylko kogo musze okrasc
Nie moge sie jeszcze zdeklarowac, ale wyrazam nieklamana chec...
Czy niekłamana chęć przerodziła się w podjętą decyzję? Pytam, bo jestem jeszcze do piątku (21go), a potem jadę do domu rodzinnego. Przez święta będę odcięta od neta, dopiero 27go będę znowu dostępna. W czasie świąt kontakt ze mną jedynie przez telefon.
no wiec ja chyba zawitam. Ale istnieje to chyba. Jak zawsze moim jedynym ograniczeniem jest kasa. Ale biorac pod uwage, ze od stycznia mam "podwyzke", a od mniej wiecej marca rezygnuje z iberystyki (przenosze sie na wolnego sluchacza), to i placic bede mniej.
W zasadzie wypisalam sobie urlop juz na 2-go
Dione, a czy mogiem z przyjaciolka przyjechac? Ona zna Jozefa
No jasne. Ale niestety mogę wam zaproponować albo wspólne łóżko, albo podłogę. W mieszkaniu są tylko dwa pokoje i dwa łóżka, niestety. Mam jeden śpiworek i dwa kocyki, więc jakby co to jakiś śpiworek byłby przydatny.
Mhm .... muszę w końcu postprzątać
my nie jestesmy wybredne, jesli tylko pokoj bylby zbiorczy - najlepsze pogaduchy sa przed snem, jak juz zgasnie swiatlo
Loana chyba potwierdzi...
Pamiętam z Krakowa
I uprzedzam - wygodne buty. Ja się po Olsztynie poruszam zwykle piechotą i znam takie miejsca, że.... szczęka opada, że tak bywa w mieście
Ostatnio edytowany przez Dione (2007-12-17 15:25:19)
no to Slonce - tus mi siostra
Co jak co, ale ja uwielbiam wloczyc sie, przemykac sie, tudziez lazikowac. Szanowna Barbara - takoz. Jest najlepszym kompanem przy wszelkich wyprawach.
Ostatnio edytowany przez AineNiRigani (2007-12-17 20:47:25)
No to kiedyż można sią was spodziewać?
To pamiętaj: od 21go do 27go dostępna jestem tylko i wyłącznie telefonicznie.
Ja niestety juz wiem, ze sie nigdzie nie rusze, bo mam na miejscu zobowiazania sylwkowe, a 27 ide do pracy. Wolne mam tylko 29, ale na jeden dzien nie mam co jechac...
Ale nic nie jest stracone! W Nowym Roku juz na pewno znajde jakas okazje, zeby przyjechac .
27 i 28 tez ide do pracy (27 to mam nawet zlot maturalny )
Ja wprawdzie do pracy nie idę, ale mam tyle dodatkowych zajęć, że będę przez te dwa dni biegać z językiem na brodzie.