Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
To najbrzydsze Coliny jakie udalo mi sie znalezc... oczywiscie jest to wybor bardzo subiektywny
ten glupkowaty usmiech
ok! Enough.. nie moge tego robic ani jemu (wszak to moje bozyszcze) ani sobie (nie mozna obrzydzac sobie bozyszcza...)
dla zrownowazenia
uwielbiam pana Darcy'ego w cylindrze
A tu akurat ladnie wyglada, choc w calym filmie mi sie nie podobal
Kato zważ na to, że może Colin Firth musił do tej roli przytyć?
Moim zdaniem tam był nawet, nawet
Ostatnio edytowany przez Tyna (2007-08-06 14:14:09)
A mnie się wydaje, że Boski CF ma tendencje do tycia. Jak sobie zbyt pozwoli, to robi mu się taki okrągły buziaczek Chyba tak specjalnie nie musi się upasać do roli. Przed D&U był grubaskiem i musiał schudnąć , aby być superzastym Darcy'm, a Dzienniku BJ był już przeraźliwie chudy (tak się facet przejął). Wolał porządnie się odchudzić, aby nie pomylili go z BJ. Ale i tak mi się niezmiennie podoba.
Z brzuszkiem, bez.. obojętnie.
Ale wąsikowi mówimy stanowcze nie :]
Colin zawsze wygląda niezwykle męsko... Krzywe nóżki, zaokrąglający się po cisteczkach brzuszek, lekka łysinka itp. - Kochamy takich facetów
Ostatnio edytowany przez Dione (2007-08-25 23:52:16)
Wiecie że jak nie zauważyłam krzywych nóżek???!!! <leży>
Rosenblaetter, obejrzyj serial. Jest tam scena, gdy Darsik zezłoszczony wraca do Rosings po oświadczynach. Nózki mu się wtedy tak przecudniasto plączą i widać wszystkie krzywizny
Dione, przecież takie krzywe nóżki to bardzo męskie są, niestety To jest skrzywienie od konnej jazdy, a nie od niedoboru wapnia...
To przedostatnie zdjęcie jest, o ile się nie mylę, z "Miłości kibica". Muszę powiedzieć, że to mój ulubiony film z Colinem, chociaż jego postać ma niewiele wspólnego z Darcym. Fantastyczna jest scena, gdy on sobie uświadamia, że jego dziewczyna jest w ciąży.
Hmm... jeśli chodzi o krzywe nóżki to muszę przyznać, że też nie zauważyłam.
Marija napisa³:
Dione, przecież takie krzywe nóżki to bardzo męskie są, niestety To jest skrzywienie od konnej jazdy, a nie od niedoboru wapnia...
Marija, ja siÄ™ nimi absolutnie i zawsze zachwycam
Tak samo jak jednodniowym zarostem u płci przeciwnej
bo te krzywe nóżki są poperostu urocze
W BJ zasłania je płaszczyk, ale w DiU są ukazane z dużą widocznością.
Widocznie mamusia nie dawała drugiej pieluchy.
Yyyy, czy wyobrażacie sobie Colina z pielucha? Ja dostałam czkawki ze smiechu na sama myśl, bo przed oczami mam tylko dorosłego - ze smoczkiem i pielucha przewiązana agrafką
Aine...
....
Chwila...
Muszę opanować atak śmiechu ....
....
@Aine: A czepeczek wiÄ…zany pod brodÄ… ma? Z koronkÄ…?
Dzisiaj włącze serialik przez Was (z resztą już czas, tak długa przerwa jest niedopuszczalna hi hi)
Z koronką, a juści. Taką pofalowaną na otoczku i wiązany pod brodą na kokardkę
Matko, Aine - jaką Ty masz wyobraźnię!
Ale skoro już wyciagnęłaś to mi do pełnego obrazu brakuje jeszcze grzechotki!
Ostatnio edytowany przez Caitriona (2007-08-28 18:16:35)
Wiedziałam :] Że z koronką na otoczku! I ewentualnie loczki mu wystają ;P <koniec..więcej tego nie zniosę>
@Dione: obejrzałam i krzywizny są jak się patrzy btw jeszcze lepiej je widać, jak goni za Lizzie w Pemberley żeby zdążyć zanim odjedzie...
Smoczek, agrawka, grzechotka i czepeczek z koronkÄ…....
.....
......
To wyobraźcie sobie jeszcze jak tak wyglądający Colinek usiłuje sobie piętkę do buzi wpakować ......
....
....
Rosenblaetter napisa³:
Wiedziałam :] I ewentualnie loczki mu wystają ;P
na pierwsi