Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Cześć, czy ktoś juz może jest w posiadaniu napisów do filmu: Becoming Jane? Chciałabym sobie go obejrzeć, ale nie mam właśnie napisów Bardzo proszę o pomoc, mój mail: dbj4@gazeta.pl.
Hmm, my to nie jesteśmy w posiadaniu nawet filmu
Heh, możecie być jeśli nie uważacie za nielegalne pobranie sobie z Aresa:)
co uważamy, a co jest faktycznie - to dwie zupełnie różne sprawy.
Osobiscie akurat wole poczekać na kino i DVD.
Czekanie uszlachetnia charakter
Czekanie jak na ścięcie też? (a tak serio to czekanie jest czasem lepsze niż nagroda
)
premiera kinowa jest juz wyznaczona, wiec i DVD sie pojawi
Sa filmy, ktore musze miec w wersji oryginalnej i tyle.
Wiem, wiem Sama musiałam dorwać Rozważną i romantyczną na video, dawno dawno temu. A kiedy ta premiera? Pracuje w kinie a nic mi o tym nie wiadomo
Jak tam sobie chcecie. Mnie akurat frustruje a nie uszlachetnia: )
Ja mam do premier stosunek dość spokojny (na P&P 05 poszłam w ostatnim tygodniu wyświetlania)
A lubię mieć po prostu oryginalne wersje fetyszystycznych filmów. Ot i filozofia.
Dopiero we wrzesniu bedzie? Myslalam, ze w sierpniu. No ale nic nie szkodzi, i tak sie wybiore do kina i zobacze co i jak .
Witam, jestem juz po obejrzeniu Zakochanej Jane (Becoming Jane) i mam wspaniałe wrażenia. Wczoraj natomiast zweryfikowałam sobie prawdziwą historię Jane i Toma dzieki zamieszczonej tutaj z tą ukazaną w filmie. Niestety rzeczywistośc okazał się bardziej okrutna od scenariusza filmowego, jak to często bywa. Całuję...
DVD Można już kupić na brytyjskim amazonie (co zresztą zrobiłam) i nie wypada drożej niż DVD u nas w sklepach. Tylko polskich napisów wtedy brak.