Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
niestety moj przyjazd do Wrocalawia okazal sie niemozliwy.
Przerpaszam Was bardzo, ale nie wyrobie finansowo.
Cięcia finansowe są zawsze bolesne...
A co, jest spotkanie we Wrocławiu? Brzmi interesująco...
We Wrocławiu ma się odbyć weselny grill Loany
Nom, bede gosci weselnym na grillu piekla ;P.
Szkoda, ze Aine nie dala rady, ale nie martwmy sie! Bedzie jeszcze okazja! Wakacje sa dlugie i na pewno uda nam sie ponownie spotkac.
Trzymam za to kciuki!
Ja się już nastawiłam psychicznie, datę w kalendarzu zarezerwowałam i cholera - proza życia dobija.
To moja ostatnia wypłata, muszę ją wydać rozsądnie, a najlepiej jak najmniej (dostałam propozycję wyjazdu do Irlandii na jakiś czas, Jak mi się uda gdzieś zaczepić, zostane dłuzej - tak na kilka miesięcy. A potem po powrocie zakładam własną firmę. Jeśli nie uda mi się zaczepić, i tak zakładam swój biznes. Straciłam nadzieje na zatrudnienie po moim kretyńskim kierunku, więc muszę się zatrudnić sama...)
A Irlandia piekna jest. Znam mnostwo Polakow, ktorzy przyjechali na kilka miesiecy i sa juz kilka lat. I nie tylko kasa tu trzyma. Mozna sie zakochac w olowianym niebie. No i Northenger Abbey tu krecili........
Ja kocham Irlandie od lat (no bo skąd by się wziął mój nick forumowy? ) i od kilku lat przyjaciółka mnie zapraszała. Ale bilet sporo kosztuje. Wiec, Aga mi go zafundowała - przynajmniej tyle mniej w wydatkach. Oficjalnie jadę na dwa tygodnie, ale kto wie?
Ale mam nadzieję, że wyjazd ci nie przeszkodzi w zaglądaniu na forum
Baw się dobrze i wracaj tu do nas, bo zjazd forumowy bez Aine, to nie będzie to samo....
Mnie też się plany skomplikowały i nie wiem, czy dam radę się z Wami spotkać, choć się postaram... Ale za to pod koniec tygodnia będę w Krakowie na .... jakieś kilka godzin, więc jak ktoś ma ochotę, można skoczyć na kawę
To może od razu grafik bywania forumowiczek/forumowiczów
W Krakowie będę, ale w sierpniu. A we Wrocławiu chyba we wrześniu.
meg - podaj blizej okreslona date i godzine
Przeraża mnie to, że nie mam czasu tu bywać... Moje życie mnie wyprzedza w biegu chyba... W Krakowie jestem jutro, ale też w sumie nie wiem, jak to wyjdzie-- kolega teatr otworzył i wypada się wybrać, nie wiem, jak wyjdzie z czasem. Można się dogadać na gg lub mailowo, wymienić telefonami i w razie czego dam znać. Potrzebuję wakacji jakichś- najlepiej na jakiejś Wyspie Wielkanocnej lub jeszcze dalej...
Wyspy są cudowne. Właśnie wróciłam z Wyspy Jersey. No i teraz już jestem w Krakowie (do następnego wyjazdu)
A ja mam taką prośbę: coś mi świta, że została stworzona relacja ze spotkania krakowskiego... jednak jako że nie widzę takowej tu nigdzie upublicznionej, chciałabym prosić o przesłanie jej na maila (elbereth MAłPKA wp.pl). Z góry dzięki
Relacja, czy prezentacja
Bo prezentacja urosła do 32 MB i nie wiem, czy to jej nie blokuje przed zamieszczeniem.
Postaram się przesłać jedno (o ile wciąż mam) i link do drugiego.
PS. Ale czy ja mam wersjÄ™ oficjalnÄ…?
Ostatnio edytowany przez pak4 (2007-07-16 14:22:37)
Ups... na SendSpace już prezentacji nie ma... Muszę ją załadować jeszcze raz po powrocie z pracy.
I i iiii ja też o tę prezentację z Krakowa poproszę, jeśli jeszcze można.....
ja proponuje jakiegos newsa wrzucic i dac odnosnik
To już na stronie??? Znowu nie wiem co sie dzieje:/
Prezentacja ze zlotu w formie pliku OpenOffice (31MB):
http://www.sendspace.com/file/pv1asi
Dołączam też wersję w PowerPoincie (objętość -- j.w.):
http://www.sendspace.com/file/eu6t8n
Mogę zrzucić kolejne slajdy do plików graficznych, ale wtedy braknie animacji...
Jeśli chodzi o animacje -- przełączania slajdów dokonuje się myszką/spacją, itd. Ale animacje na slajdach, przynajmniej w wersji PPT starałem się zrobić automatyczne.
Ostatnio edytowany przez pak4 (2007-07-17 19:29:11)
Ja w tej chwili nie mogę wrzucić tak dużego pliku na serwer. Mam tak wolne łącze (GSM), że to się po prostu nie da... Jak tylko się coś poprawi, to oczywiście będzie! TPSA obiecuje
Napisze ktoś newsa? Kto był, co robiliście itepe. Można zebrać to co już napisałyście i umieścić.
Ściągnęłam sobie wersję w PowerPoincie. Rewelacyjnie wyszło. Gratuluję i podziwiam, bo ja takich prezentacji robić nie umiem.
Jak tak sobie pooglądałam zdjęcia to wszystko mi się przypomniało i mam wielką ochotę na powtórkę
Aine możesz mi podesłać na maila zdjęcie z haftowaniem w ogrodzie? To moja ulubiona scena z całego filmu. Szukałam go długo i nigdzie w necie nie znalazłam, a chcę je wrzucić na bloga.
Ostatnio edytowany przez Dorfi (2007-07-17 22:17:43)