Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Wysłałabym szybciej ale mieszkam na wsi i do prawdziwej poczty mam 10 km a nie ma na podoredziu gentelmena coby mnie choćby dorożką podwióżł
Ok spoko ważne, że będzie. To będzie nawet fajne tak sobie odliczać dni.
Bardzo Ci dziekuję a czyta Ci napęd DVD to bnagram to na płytę DVD i nagram Ci od razu wersje braci-Hindusów
Aż tak się nie ciesz bo nie wiem czy moje umiejetności poradzą sobie z takim wyzwanie ale będe się starała
No dobra, ale ja w ciebie wierze. Jestem tak podekscytowana. Nawet nie wiesz jak długo czekałam na DiU żeby w ogóle zobaczyc ją chociaż jeden raz. Mimo, że nie mieszkam na wsi to musiałam pojechac do innej miejscowości bo u mnie w wypożyczalni tego nie było. A teraz ta nadzieja, że będę ją miał na własność.
zwykła dumę to masz jak w banku teraz praca nad hindusami
A to nie ma sprawy masz jak w szwajcarskim banku
No nagrałam
nagrałam najnowszą Dume wersje z Indii Przemineło z wiatrem z 1939 r a podjkręc jak Bekham i coś tam jeszcze. W czwartek ejstem w muiescie i wysyłam
Oj ja mam taką zwykłą zwyklastą bez bonusów
Pragne donieść iż płyty doszły i własnie je uwielbiam. A Ja wyślę jutro rano.
To świetnie mam nadzieję, że wszystkie są w całości.
Bo obawiałam się, że koperta ochronna i tekturka może nie być wystarczającym zabezpieczeniem.
Doszły cale. na pocżatku lęk mnie złapał bo nie chciały pójść ale już jest ok skończyłam I CD oglądac
Wysłałam na poczcie powiedzieli że może dojść jutro ale na 99% dojdzie na sobotę no co to jest jak nie ciemnogród???
. Zależy o której godzinie nadałaś. W mieście gminnym musi być do 15:00, a w powiatowym do 16:00. już nie mogę się doczekać. Cały czas tylko oglądam filmiki z DiU, czekając na to kiedy wreszcie zobaczę te sceny w filmie.
Filmiki wymiękają są świetne.
To takie buty tu godziny siÄ™ liczÄ… aaa :oops:
Niestety był już listonosz i nic. To znaczy, że przyjdzie dopiero w poniedziałek, bo u mnie takie przesyłki nie przychodzą w sobote Ale odliczam dni dam znac jak już przyjdzie.
Przepraszam alem się popisała
To nie twoja wina. Wiem, że w twoich stronach poczta nie bardzo spisuje sie na medal. Przesyłki z tamtych okolic często się spóźniają.
Lady kasiek mam jeszcze jedno (obiecuje ostatnie) pytanie. Czy ta DiU jest z lektorem czy z napisami?
MM: Proszę używać przycisku 'zmień' i dopisywać nową treść zamiast tworzyć nowy wpis.