Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Gdzieś nam się zapodziała "Powitalnia", miejsce, w którym nowi użytkownicy mogą się przedstawić, powiedzieć coś o sobie i dać się zalać powitaniami przez "weteranów". A nowych użytkowników przybywa...
Serdecznie Witamy!
Hej jestem Katarzyna. Choć waszą stronę odkryłam już dawno to dopiero od kilku dni piszę na forum. Mieszkam w Jarocinie i niestety nie znam nikogo z mojego otoczenia kto tak bardzo jak ja fascynuje się Jane Austen. Nie wiem czy się mylę, ale czasami wydaje mi się, że jestem najmłodsza z ludzi którzy tu piszą. Poniewaz chodzę do klasy pierwszej liceum.
witamy serdecznie nie martw sie ze jestes mloda, ja jestem starsza od ciebie o jedyna 2 lata. Poza tym nie wazny jest wiek tylko fakt ze fascynujesz sie tworczoscia JA.
Cześć Katarzyno! Na pewno nie jesteś najmłodsza
Witamy!
Z pewnością nie jesteś najmłodsza. Ja jestem w Twoim wieku.
Nieważne ile mamy lat ( ja na przykład mam syna w Twoim wieku Katarzyno). Ważne jest to co nas wszystkie łączy jak napisała Beju- fascynacja JA.
Pozdrawiam
Dziekuje serdecznie za tak miłe powitanie ja też odwazylam sie napisac male co nieco niedawno chociaz podczytuje sobie i ogladam stronke od jakiegos czasu W styczniu odkrylam , ze nie tylko ja sie podkochuje w P. Darcym i zachwycam DiU i innymi powiesciami JA I bardzo sie z tego powodu ciesze! Jestem niesmiala osoba i tak jakos brakowalo mi odwagi wejsc do grupy bardzo dobrych przyjaciolek! :oops: :oops:
Bardzo mi milo Was poznac!!
klania sie aniolek z takimi malymi rozkami :twisted: oczywiscie!!!
jeszcze raz bardzo mi milo
Witam , Kikita sie kłania.Odnosze wrazenie,że z niektórymi dziewczynami znam sie już z innej strony N&S. Na tej tu oto stronie"oglądaczem"byłam od dawna lecz zarejestrowałam sie dopiero dzis.Jestem chyba najstarsza z Was ( 40 l ) ale J.Austem i Colina F. kocham jak małolata.Pozdrawiam i witam
wspaniale, że dołączają tu nowe osóbki, może forum sie ożywi, bo ostatnio coś tu cicho...
Hej Kikita. Ja niedawno przejmowałam się że jestem najmłodsza. Ale jak napisała beju nie ważny jest wiek tylko fakt że fascynujesz się twórczośćią JA.
Witajcie Wielkie Aloha dla naszych forumowych szczypiorków
Parker, chyba właśnie zakończyłaś dyskusję o najmłodszej osobie na forum
Dziękuje za powitanie i za tą informacje .
Cześć jaestem Parker mam 11 lat .
No i foch. A tak ja byłam Juniorkiem... :evil: (Spokojnie, żartuję... )
Zwróciłyście uwagę gdzie mieszkają Katarzyna i Parker?
A ja dzisiaj rano jadę przez stolicę,a przede mną ciężarówka z napisem na plandece -Opalenica
Zwróciłyście uwagę gdzie mieszkają Katarzyna i Parker?
Rockowe dziewczyny
Hej Parker, Katarzyna znacie siÄ™?
A ja dzisiaj rano jadę przez stolicę, a przede mną ciężarówka z napisem na plandece - Opalenica
Zaczynacie kojarzyć
Niech zgadnę. Miała też napis: Remes? [/url]
Tak znamy się. I chociaz czasami sie do niej nie przyznaje (jest strasznie denerwująca) to teraz zrobie wyjątek. Parker to moja siostra i to ja sprawiłam, że tak jak ja kocha JA. Mam nadzieje, że nie macie pretensji, że wprowadzam na forum tak młodą osobę.
Tak znamy się. I chociaz czasami sie do niej nie przyznaje (jest strasznie denerwująca) to teraz zrobie wyjątek. Parker to moja siostra i to ja sprawiłam, że tak jak ja kocha JA. Mam nadzieje, że nie macie pretensji, że wprowadzam na forum tak młodą osobę.
No. Gratulacje! Wirusa trzeba przekazywać! A im wcześniej zacznie, tym lepiej, byleby nie uciekła z żadnym Wickhamem...