Ogród Jane Austen

Strona poświecona Jane Austen

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#176 2006-05-16 12:22:31

Caitriona
Użytkownik

Re: Bollywood

Ja to jaka? ?lepa jestem...Nie wy?apuj? ?adnych podobie?stw...A wy ca?y czas. Ale masz racj? Migotko. Co? maj? tuatj podobnego.

The person, be it gentlemen or lady, who has not pleasure in a good novel, must be intolerably stupid - Northanger Abbey

#177 2006-05-16 14:59:17

Monika24
Użytkownik

?e podobny do Deepa, to tak wink Ale ?e do Blooma? W ?adnym wypadku 8O

'Ilekro? opar?em si? pokusie, by?o to pi?kne. Ilekro? pokusie uleg?em, by?o to stokro? pi?kniejsze' Heine

#178 2006-05-16 22:56:53

GosiaJ
Użytkownik

Wracaj?c do tematu... :-)
Dzi? na kó?ku teatralno-filmowym mia?am robi? teatr o?wieceniowy, ale dosz?am do wniosku, ?e nie ma sensu torturowa? uczestników takim czym?, gdy tak pi?knie ?wieci s?o?ce. Wi?c opowiedzia?am o kinie bollywoodzkim, tematyce, konwencjach itd. - i pu?ci?am "Czasem s?o?ce...". Có?, siedzia?y?my dodatkow? godzin? i ledwie zd??y?am na autobus, bo nie mog?y?my przesta? ogl?da? :-)

Thorntonmania... nieustaj?ce apogeum uzale?nienia.

#179 2006-05-16 23:19:47

Kaziuta
Użytkownik

Nale?y Ci si? nagroda Ambasady Indii w Polsce za krzewienie kultury hinduskiej w?ród m?odzie?y.

#180 2006-05-16 23:29:55

GosiaJ
Użytkownik

Nale?y Ci si? nagroda Ambasady Indii w Polsce za krzewienie kultury hinduskiej w?ród m?odzie?y.

lol lol
Eeee, ja ich po prostu zam?czam moimi pasjami - np. Jane Austen, N&S czy Bollywoodem w?a?nie. A oni mnie zarazili Potterem dla odmiany :-)

Thorntonmania... nieustaj?ce apogeum uzale?nienia.

#181 2006-05-17 00:14:15

Trzykrotka
Użytkownik

No, Gosiu! Moim zdaniem Hritrik powinien zata?czy? solówk? tylko dla Ciebie! Chcia?abym miec w czasach szkolnych tak? n auczycielk? big_smile. Z ciekawo?ci: w jakim wieku masz te Twoje dzieci? Pewnie pisa?a?, ale przeoczy?am. I czy ch?opcy te? ogl?dali bez protestów?

Stopka forum