Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Ja to jaka? ?lepa jestem...Nie wy?apuj? ?adnych podobie?stw...A wy ca?y czas. Ale masz racj? Migotko. Co? maj? tuatj podobnego.
?e podobny do Deepa, to tak Ale ?e do Blooma? W ?adnym wypadku 8O
Wracaj?c do tematu... :-)
Dzi? na kó?ku teatralno-filmowym mia?am robi? teatr o?wieceniowy, ale dosz?am do wniosku, ?e nie ma sensu torturowa? uczestników takim czym?, gdy tak pi?knie ?wieci s?o?ce. Wi?c opowiedzia?am o kinie bollywoodzkim, tematyce, konwencjach itd. - i pu?ci?am "Czasem s?o?ce...". Có?, siedzia?y?my dodatkow? godzin? i ledwie zd??y?am na autobus, bo nie mog?y?my przesta? ogl?da? :-)
Nale?y Ci si? nagroda Ambasady Indii w Polsce za krzewienie kultury hinduskiej w?ród m?odzie?y.
Nale?y Ci si? nagroda Ambasady Indii w Polsce za krzewienie kultury hinduskiej w?ród m?odzie?y.
Eeee, ja ich po prostu zam?czam moimi pasjami - np. Jane Austen, N&S czy Bollywoodem w?a?nie. A oni mnie zarazili Potterem dla odmiany :-)
No, Gosiu! Moim zdaniem Hritrik powinien zata?czy? solówk? tylko dla Ciebie! Chcia?abym miec w czasach szkolnych tak? n auczycielk? . Z ciekawo?ci: w jakim wieku masz te Twoje dzieci? Pewnie pisa?a?, ale przeoczy?am. I czy ch?opcy te? ogl?dali bez protestów?