Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Dobra. Koniec tego dobrego, bo nie wiem czy jesteście w stanie znieść więcej takiego szczęścia
http://i29.photobucket.com/albums/c293/ … 005-03.jpg
Moniczko zdaje się, że miałaś Upiorne popołudnie
Ale za to z jakimi efektami dla nas. Dzięki!
Moniczko zdaje się, że miałaś Upiorne popołudnie
Ale za to z jakimi efektami dla nas. Dzięki!
To fakt, Upiornie zaczęłam ten dzień
A co do szkockich spódniczek to ten facet z pewnością świetnie się bawił, przechadzając się po wybiegu
Tak sobie myślę, że trzeba być naprawdę 100% facetem, żeby paradować po wybiegu w skórzanej kiecuszce i różowym sweterku w serek i wyglądać przy tym po męsku. Byle popierdułka by się na to nie zdecydowała.
Punkcik dla Upiora.
A jeśli te nóżynki mają całkiem zgrabne? To co wtedy, też zakrywać?
Zakrywać.
No chyba, że gościu nie siedział na beczce i gra w tenisa. W krótkich tenisowych portałkach zniese. Ale wszystkie te pantalony luźne do kolan (kiedyś się na to mówiło dynamówy, bo piłkarze wszystkich krajów świata grali w zgrabnych krótkich spodenkach, a piłkarze Dynamo Kijów w takich do kolan), a nie daj Bóg jeszcze w palemki i fajerwerki, tudzież papugi ary, w tym również spódniczyny do kolan, bleee. Noga jako całość to jeszcze może mieć kształt i być ładna, ale taki owłosiony kawałek nogi...rzecz gustu.
Ja akurat nie gustujÄ™. 8)
Ci Szkoci to tak namieszali tymi swoimi kiltami, bo chyba chcieli światu zrobić na przekór, Szkot zawsze wszystkim robi na przekór. Mnie tam facet w spódniczce raczej żenuje niz pociąga :? chyba, że robi to dla jaj, no to jeszcze...
BiorÄ…c pod uwagÄ™ historiÄ™ ubioru, to nie Szkoci namieszali, a Anglicy
A już tak szczegółowo wgłebiając się, to w zasadzie na początku faceci chodzili w kieckach, a kobiety w spodniach (dla bezpieczeństwa ) i tylko ktoś gdzieś po drodze namieszał zamieniając dolną część garderoby z kobiecej na męska, a zmęskiej na kobieca
Dobra. Koniec tego dobrego, bo nie wiem czy jesteście w stanie znieść więcej takiego szczęścia
[/url]
A co by nie!!!
to w zasadzie na początku faceci chodzili w kieckach, a kobiety w spodniach (dla bezpieczeństwa ) i tylko ktoś gdzieś po drodze namieszał zamieniając dolną część garderoby z kobiecej na męska, a zmęskiej na kobieca
Śmiem twierdzić, że dobrze zrobił! Świat idzie naprzód i po cóż się cofać u Boga Ojca?!
To powiedziałem ja. Jarząbek Wacław, który 360 dni w roku chodzi w spodniach
A co do szkockich spódniczek to ten facet z pewnością świetnie się bawił, przechadzając się po wybiegu
I jaki ma przy tym figlarny uśmiech
Noga jako całość to jeszcze może mieć kształt i być ładna, ale taki owłosiony kawałek nogi...rzecz gustu.
Ja akurat nie gustujÄ™. 8)
Kilkanaście lat temu jako młoda dziołszka ze wsi pojechałam do wielkiego miasta jakim jest Kraków i widziałam faceta, który pieknie odsłonił nogi w skórzanych spodniach o dziwnej konstrukcji.
Otóż spodnie niby zabudowane, ale po zewnętrznych częsciach miał wywietrzniki w postaci paseczków (a raczej paseczki na zatrzaski łaczyły jedną część nogawki z drugą). Przez te paseczki pokazywał światu swoje pięknie ogolone nożyny.
Ali, uwierz mi, nie ma nic bardziej obrzydliwego niż ogolona męska noga. Fuuuj!!! Jak u kurczaka-wyścigówki.
[To powiedziałem ja. Jarząbek Wacław, który 360 dni w roku chodzi w spodniach
Zgodnie z tradycjÄ…
Ali, uwierz mi, nie ma nic bardziej obrzydliwego niż ogolona męska noga. Fuuuj!!! Jak u kurczaka-wyścigówki.
Oj ja też przychylam się do wyższości owłosionej nogi płci męskiej nad nogą nieowłosioną vel ogoloną. Facet musi być facetem
Aine, zgadzam się z Tobą w kwestii "nożnej" - ogolone męskie? A kysz! Co do tych chłopków w spódnicach - zgadzam się, że nie wszyscy wyglądają dobrze w takiej "kreacji". Wszystko zależy od tego, z czym się to ubierze (no i od klasy odnóży!). Bo np. Gerard na tym zdjęciu z tradycyjnym zestawie z tymi podkolanówkami wygląda nie ten tego... Tak to książę Karol kilt nosi :-) Ale już z ciężkimi buciorami wygląda to rewelacyjnie. Już wiem, skąd mam to zboczenie - od Axla Rose'a z Guns n' Roses, on tak przecież na koncertach się odziewał - czerwony kilt + glany!
Gerard na niektórych zdjęciach wygląda rzeczywiście świetnie :-) Nabrałam ochoty, by zobaczyć "Upiora w operze", ale mi się przypomniało, że mamie pożyczyłam...
Aine, zgadzam się z Tobą w kwestii "nożnej" - ogolone męskie? A kysz! Co do tych chłopków w spódnicach - zgadzam się, że nie wszyscy wyglądają dobrze w takiej "kreacji". Wszystko zależy od tego, z czym się to ubierze (no i od klasy odnóży!). Bo np. Gerard na tym zdjęciu z tradycyjnym zestawie z tymi podkolanówkami wygląda nie ten tego... Tak to książę Karol kilt nosi :-) Ale już z ciężkimi buciorami wygląda to rewelacyjnie. Już wiem, skąd mam to zboczenie - od Axla Rose'a z Guns n' Roses, on tak przecież na koncertach się odziewał - czerwony kilt + glany!
Gerard na niektórych zdjęciach wygląda rzeczywiście świetnie :-) Nabrałam ochoty, by zobaczyć "Upiora w operze", ale mi się przypomniało, że mamie pożyczyłam...
Ja przyznam, że dla mnie każdy facet w tym OFICJALNYM zestawie szkockim wygląda smiesznie. Kiecka, kusa kurteczka, podkolanóweczki, żabocik i torebeczka. Jak mały Johny (czy raczej Jerzyk lub Karolek ) wyobraża sobie Szockich górali
Ale TRADYCYJNY szkocki strój - mniam!!!
Kilt, pled, ew. cywilizowane buciory.
Wiem, bo widziałam takie u Colina FUUUUJ!!!
Dlatego generalnie jestem przeciw
Jej, ile Upiora na jeden raz! Fajnie
Tu mi siÄ™ podoba:
No to ja tu wam orgiÄ™ dam
http://img63.imageshack.us/img63/1802/f … t025mt.jpg
wklejam tak coby Kazik nie usunÄ…Å‚
i na dobranoc pocałunek Drakuli
Ach miłoszu orgie to fundujesz przez cały czas
Milosz chyba chce abyśmy tu do rana siedziały ... takie nam obrazy serwuje, że oczu nie sposób oderwać.....
No to w temacie - plecki
I'm a spy pasowałoby jak ulał