Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
To dobrze, bo mi sie juz oczy kleja, a nie ma Moniki, zeby avatarkiem swoim mnie przebudzila
(juz sie ucieszylam, ze mail przyszedl z fanfikiem, a to tylko reklama Skoku Stefczyka )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To dobrze, bo mi sie juz oczy kleja, a nie ma Moniki, zeby avatarkiem swoim mnie przebudzila![]()
(juz sie ucieszylam, ze mail przyszedl z fanfikiem, a to tylko reklama Skoku Stefczyka)
Przepraszam, że późno - ale w końcu dotarł :-) Życzę miłych wrażeń przed snem :oops:
Qurcze, no nawet na dzień dobry nie da się ukryć, że wstrząsająco urodziwy jest ten nasz aktor brytyjski, lat 35 ;-)
zwala z nóg po prostu.... jak dobrze, że pan Bóczeg czasem się zapomni i nie wszystkie płci brzydkie - brzydkimi uczynia..... 8)
Ciekawe czy tak dobrze będzie wyglądał powiedzmy za 10 lat, mam nadzieję, że należy do tych mężczyzn co to im starsi tym lepsi
Na dzień dobry
Giteczko, dzięki temu zdjęciu mój dzień faktycznie fajnnie się zaczął
Jako lekarz ujdzie
Ale ten Monet, zupełnie mi nie leży, jakos taki nie fotogeniczny
Ciekawe czy tak dobrze będzie wyglądał powiedzmy za 10 lat, mam nadzieję, że należy do tych mężczyzn co to im starsi tym lepsi
![]()
wygląda na to, że tak.... w końcu późno rozpoczął swoja karierę amanta....
Gitka, skad Ty te zdjecia tak pieknie obramowane bierzesz?
Wczesniej Mr Thornton, teraz Pan doktor ..
Podaj mi zaraz adres!
No ten Dr. Alec to faktycznie nieczego sobie
Moneta to ja mam lepszego
Ja w sprawie aktora brytyjskiego, lat 35. Chciałam rzec tylko, że na zdjęciu "lekarskim" wygląda rewelacyjnie :-) A jeszcze mi się przypomniało, że w tym klipie z Kylie w tle jest taka scenka... [autocenzura ;-)] patrzy w bok i TAK się uśmiecha, że ojej! :oops:
Ten fragment to powyzej 18 lat
Ale usmiecha sie ....hmm...... i w ogole ... :oops:
Gosiu te zdjęcia to z jakiegoś forum niemieckiego, byłam tam kiedyś dodałam zdjęcia do ulubionych, ale strony nie zapisałam.
Jak znajdę to dam znać.
Gosiu, Ty masz wszystko Å‚adniejsze
Gosiu te zdjęcia to z jakiegoś forum niemieckiego, byłam tam kiedyś dodałam zdjęcia do ulubionych, ale strony nie zapisałam.
Jak znajdę to dam znać.
OKi. Dzieki
Gosiu, Ty masz wszystko Å‚adniejsze
![]()
No, teraz to przesadzilas!
Ten co teraz zamiescilas jest miodzio, to wlasnie z mojej kolekcji
Pracuje wlasnie nad screensaverem z Monetem i musze sie przyznać,
ze on wyglada tam powalajaco ........ sama sie rozczulam
A ten masz?
Może też się nada
Ja też czekam na ten wygaszacz
Ja w ogole musze podziekowac Alison, ze wpadla na pomysl z tym monetowym wygaszaczem, bo siedze, slucham i zachwycam sie Monetem. Nie sadzilam, ze tyle jest jego ladnych zdjec z tej roli i naprawde robia wrazenie ....
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Ja w ogole musze podziekowac Alison, ze wpadla na pomysl z tym monetowym wygaszaczem, bo siedze, slucham i zachwycam sie Monetem. Nie sadzilam, ze tyle jest jego ladnych zdjec z tej roli i naprawde robia wrazenie ....
Och Gosiu, aż mi się oczy zaszkliły ze fsruszenia, a tak mi nóżyny zaczęły przebierać pod foletelem za tym skreenkiem z ochoty na jego obejrzenie, że nie imaginujesz sobie!
I am WAITING!!!
Wiesz Ali, wlasnie sie zastanawiam czy czekac z publikacja scrinka na 3 odcinek Impresjonistow,
ze moze dojda jakies nowe zdjecia, ale z drugiej strony
tam Monet nie jest juz taki mlody ...
A to co mam i tak robi wrazenie
To ja czekam z niecierpliowścią...
Gosiu wreszcie znalazłam to niemieckie forum
http://www.bboard.de/board/index.php?nx … af3d60f373
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Ja też czekam niecierpliwie na Monetowy wygaszacz :-) Gosiu, widzę, że ikonkę podebrałaś z forum, tę, której u nas tak brakuje :-)
Gitko, jakie piękne zdjęcia! Jaki uśmiech! Jakie oczy! Jakie cudowne zmarszczki wokół oczu!
No to wszystkie czekamy na nowy wygaszacz Gosi