Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Super!
![]()
Jak zobaczyłam to zdjęcie to po prostu nie mogłam się oprzeć i zrobiłam tapetkę co by przyozdobić sobie pulpit, a potem wkleiłam ją tu.
Dzięki!
Pięęęękne! Jakie cudne zmarszczki przy oczach! Wspaniale się uśmiecha
[URL=http://img525.imageshack.us/my.php?image=smile0vy.jpg]
[/URL]
Wow Cairionko, ja nawet pisać nie muszę bo Ty odgadujesz moje myśli
Chciałam Cię poprosić znów o coś ładnego na pulpit, a tu taka niespodzianka.
Dziękuję
[URL=http://img525.imageshack.us/my.php?image=smile0vy.jpg]
[/URL]
Wow Cairionko, ja nawet pisać nie muszę bo Ty odgadujesz moje myśli
![]()
Chciałam Cię poprosić znów o coś ładnego na pulpit, a tu taka niespodzianka.
Dziękuję
Jejku, Giteczko dziekuję Ci bardzo! Jak mi miło!
Caitie, Ty Wiesz o co chodzi "po perostu".
Byłybyśmy wszystkie biedniusie kobitki
Gdybyś Ty nie dbała o nasze pulpitki ;-)
A co do studentek to owszem były i gołe brzuchy i klapki, i sandałki bosaczki - a na miejscu piski (majowe pokrzywy parzą jak marzenie ), wyciąganie kleszczyków z gołych brzuszków i natapirowanych fryzurek. Oj działo się działo
A tam Kazik usunie to zdjęcie ale co mi tam
pewnie juz było
[ciach] - a i pewnie że usunął.
Mogę darować nieświadomość, ale za działanie z premedytacją Miłosz dostaje ostrzeżenie.
Hmmm, jakoś dziwnie nie zawiszczę mu kręcenia tej sceny 8)
Jemu nie, ale może jej?
Jej tym bardziej...
Wyobraź sobie ten tłumek - reżyser, operator, dźwiękowcy, oświetleniowcy, sekretarka planu i pewnie jeszcze paru takich co akurat nie mieli nic lepszego do roboty ;-)
A co do studentek to owszem były i gołe brzuchy i klapki, i sandałki bosaczki - a na miejscu piski (majowe pokrzywy parzą jak marzenie ), wyciąganie kleszczyków z gołych brzuszków i natapirowanych fryzurek. Oj działo się działo
Ali, śliczny wierszyk dla Caiti i bardzo na miejscu, bo rzeczywiście dba o nas :-)
A co do studentek - poważnie?? Myślałam, że takie pomysły kończą się na etapie gimnazjum (typu" sylwestrowa bluzeczka z gołym brzuchem na ramiączkach na wycieczkę w góry). A może one zdesperowane, może koledzy z roku jacyś wyjatkowo imponujący, to się trza "zrobić" nawet w pokrzywy leząc? ;-)
Ja codziennie jadę do pracy autobusem pełnym studentów medycyny. Na podstawie usłyszanych rozmów mogę Wam powiedzieć, że rozum gimnazjalisty dłuuugo jeszcze nie chce opuścić głowy, którą zamieszkuje. Niestety...
Mam na plytce "NianiÄ™ MCPhee" jak kto chce?
Colinek mało w filmie boski ale Emma
kontakt ze mnÄ… - gohha2@gazeta.pl
Ja codziennie jadę do pracy autobusem pełnym studentów medycyny. Na podstawie usłyszanych rozmów mogę Wam powiedzieć, że rozum gimnazjalisty dłuuugo jeszcze nie chce opuścić głowy, którą zamieszkuje. Niestety...
Niestety.. przywiązał się i nie chce puścić. Ja czasami bywam w klinice, gdzie studenci medycyny mają zajęcia z udziałem pacjentów. Panie Boże chroń nas od chorób wszelakich, myślę sobie kiedy słyszę jak oni się zachowują i o czym rozmawiają... a przede wszystkim jakie mają podejście do pacjentów. Albo sobie z nich jaja robią popisując się przed sobą nawzajem albo sie ich totalnie boją. Żyć nie umierać...
Jak koleżanka rodziła, przyszła taka szkółka uczyć się jak wygląda poród.
Nie była wzorem szczęscia z tego powodu.
Jak koleżanka rodziła, przyszła taka szkółka uczyć się jak wygląda poród.
Nie była wzorem szczęscia z tego powodu.
A dziwisz się? Człowiek w ogóle w tym stanie raczej nie jest wzorem szczęścia a tu jeszcze z taką "życzliwą" publiką :?
A dziwisz się? Człowiek w ogóle w tym stanie raczej nie jest wzorem szczęścia a tu jeszcze z taką "życzliwą" publiką :?
Nie, w żadnym wypadku nie dziwię. Tak ją oglądali, opisywali niczym szczura doświadczalnego, a zupełnie zapomnieli że jest człowiekiem, który zwłaszcza w takiej chwili potrzebuje odrobiny intymności.
potrafię sobie to wyobrazić :?
jak zobaczyłam co się dzieje na obchodzie na oddziale położniczym w dzień powszedni to się ucieszyłam że urodziłam w piątkową noc gdzie nikogusieńko nie było
Kaziuta, wygląda dokładnie tak, jak na Twoim avatarku
Ech, co za silny mężczyzna... ilość siat jest imponująca.
Colin jako "zwykły" czlowiek
JEJUŚCIEWY!!! JAK MU TE NÓŻKI KRZYWO WYSZłY!!!
Moglabym takiego faceta spotykac codziennie na zakupach w pobliskim sklepiku
Minęłabyś i nie zwróciła uwagi (albo pomyślała, że łamaga, bo drzwi tymi siatami zastawia)
Chyba zartujesz! Na TAKIEGO faceta zawsze zwrocilabym uwage .
A wiecie (sorry bo to watek o Colinie) wczoraj w swojej firmie zauwazylam chlopaka, ktory z profilu wydal mi sie podobny do Rysia i az sie zawrocilam, zeby mu sie przyjrzec, ale niestety akurat tak stal, ze za nic nie moglam zobaczyc jak wyglada en face!
W koncu dalam spokoj, bo byl bardzo mlody ...
A to Gosiu przyznam się, że ilekroć mój promotor się uśmiecha rzuca mi się bardzo podobieństwo do Thorntona. Polubiłam te zajęcia zwłaszcza od kiedy obejrzałam N&S
A Colinek jakie chudziutkie nózki ma Ciekawe co czuły te wszystkie kobiety w sklepie zobaczywszy na żywca pana Darcego