Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Tia... ja miałam napisać zeszyt praktyki zawodowej, bo jak tego nie zrobie, to nie dopuszczą mnie do egzaminu... Ale nic to :oops:
Ja chyba też nie jestem zbyt zdyscyplinowana; wolę czasem zrobić coś, co mi poprawi nastrój i co związane jest z jakąś moją pasją niż wykonywać nieuniknione obowiązki(czytaj: rozwiązywać testy na prawo jazdy). :?
Dobrze, że nie tylko ja
Mnie to mówicie! Pranie zalega od kilku dni, naczynia w zlewie nie pozmywane, a pies prosi o spacer... no, może chociaż z nim wyjdę. A potem powrócę do swej ulubionej czynności - śledzenia po raz n-ty losów moich ulubionych bohaterów! Pozdrawiam wszystkie uzależnione od DiU!
Ja powinnam zrobić test, posprzatac mieszkanie, wyprowazic psa...
w zasadzie wszystko z 2 tyg. mi zalega.
I chyba nadal zalegnie :twisted:
Mi zalega również pranie, sprzątanie.. I jeszcze dwa egzamy na studia plus referat...
Czyżby pies od 2 tygodni sobie nie siknął?
Toż ma zaworek "z szwedzkiej stali"
ufff... a ja myslalam, ze tylko ja tak mam... ze zamiast brac sie za cokolwiek innego, biore sie za Dume i wszystko co z nia zwiazane!
Radykalnym krokiem bylby odwyk, ale nie jestem w stanie sama go sobie narzucic, co niestety zle wrozy mojej przyszlosci na studiach ech. A jak przyjdzie jeszcze mania na N&S w tym goracym okresie, to juz naprawde bedzie trzeba zasiegnac porady specjalisty i pojsc na odwyk!!! Ja juz naprawde czuje sie jak na "glodzie" w zwiazku z N&S... jeszcze tego nie widzialam, a juz nie moge bez tego wytrzymac... chyba ze mna gorzej
To ja Ci dobrze radzÄ™ - przed sesjÄ… do tego nie zaglÄ…daj!!
No niestety sesyja sie zbliża WIELKIMI krokami a ja potrafie mysleć tylko o JA, Dumie i od niedawna jeszcze o N&S Jakoś nie wierzę że uda mi się zdać te wszystkie egzaminy, a juz najbardziej przeraża mnie Historia teatru powszechnego. Ale nie będe o tym teraz myślała. Idę sobie puścić wywiad z Thorntonem
Radykalnym krokiem bylby odwyk, ale nie jestem w stanie sama go sobie narzucic, co niestety zle wrozy mojej przyszlosci na studiach
ech. A jak przyjdzie jeszcze mania na N&S w tym goracym okresie, to juz naprawde bedzie trzeba zasiegnac porady specjalisty i pojsc na odwyk!!! Ja juz naprawde czuje sie jak na "glodzie" w zwiazku z N&S... jeszcze tego nie widzialam, a juz nie moge bez tego wytrzymac... chyba ze mna gorzej
Alison dobrze Ci radzi Schowaj płytki gdzieś głęboko, a najlepiej oddaj komuś na przechowanie, by za bardzo Cię nie kusiło. Szkoda, że mi ktoś wcześniej takich rad nie dawał 8)
No niestety sesyja sie zbliża WIELKIMI krokami a ja potrafie mysleć tylko o JA, Dumie i od niedawna jeszcze o N&S
Jakoś nie wierzę że uda mi się zdać te wszystkie egzaminy, a juz najbardziej przeraża mnie Historia teatru powszechnego. Ale nie będe o tym teraz myślała. Idę sobie puścić wywiad z Thorntonem
Dzielimy ten sam los, tyle że ja mam do wykucia coś znacznie nudniejszego :? I dlatego ciągle skłaniam się ku N&S zamiast czytać podręczniki z prawa :cry:
hahaha.. plytki sa daaaaleko ode mnie... niestety (albo i stety) wszystkie odcinki mam zgrane na kompie.. i to jest problem ale jeszcze na sile umiem sie zmusic do czegokolwiek innego niz Duma... wiec poki co poczekam z tym odwykiem
Ja też jestem zupełnie zalatana i tylko jak mam wolną chwilkę to wolę (sto razy) posiedzieć z Wami tutaj niż sprzątać lub pisać pracę licencjacką marzę już o wakacjach bo wtedy mam nadzieję,że znajdę wiecej wolnego czasu chociaż moja córeczka może coś wymyśleć
A ja zwykle siedze przy kompie: to konspekty, to testy, to przygotowanie materialow do lekcji. Wiec jak tylko przychodzi powiadomienie o nowej odpowiedzi z dzika rozkosza odrywam sie od tego wszystkiego i klepie Co chyba widac. POnad 2300 odpowiedzi
no no no ale pies to ci chyba nie zalega od dwócz tygodni co
A ja zwykle siedze przy kompie: to konspekty, to testy, to przygotowanie materialow do lekcji. Wiec jak tylko przychodzi powiadomienie o nowej odpowiedzi z dzika rozkosza odrywam sie od tego wszystkiego i klepie
Co chyba widac. POnad 2300 odpowiedzi
![]()
Masz fajnie.Teraz już rozumię skąd tak dużo postów u Ciebie.
Z leniwej fanki chciałabym się przeistoczyć w fankę pracowitą Jak ktoś wie jak tego dokonać niech da znać. Zapłacę każdą cenę!
Oterwaymistercollins! Przeciez to takie proste - wystarczy odlaczyc kabel z netu albo kategorycznie zabronic bratu i mamie wpuszczania ciebie na kompa <lol>
Oterwaymistercollins! Przeciez to takie proste - wystarczy odlaczyc kabel z netu
albo kategorycznie zabronic bratu i mamie wpuszczania ciebie na kompa <lol>
Latwo powiedziec a trudniej zrobic! Podobno SWOICH rad najtrudniej sie slucha. Ech... to gdzie mozna sie zapisac na odwyk? Dzien dobry.. jestem bezpaznokcianka i jestem uzalezniona od DiU.