Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
milosz napisał:
W g?osowaniu przeprowadzonym przez magazyn "FHM", Keira Knightley zosta?a uznana za najseksowniejsz? kobiet? ?wiata.
![]()
![]()
Podoba mi si? na tych zdj?ciach.
m.
To drugie jest bardzo ?adne....
a tego nie umiem zmniejszy?, ale podoba mi si? ta tapeta:
http://img81.imageshack.us/img81/1144/0 … 4ny4bm.jpg
m.
^^ ?liczne zdj?cia.....
Owszem, zdj?cia ?adne, ale nadal uwa?am, ?e najseksowniejsza kobieta ?wiata w odniesieniu do Keiry to troch? za du?o powiedziane :?
Ona jest taka swojska......jak ka?da zwyk?a kobieta......i to ma swój urok.
Na tym zdj?ciu powy?ej wygl?da jak taka porcelanowa laleczka - dotkniesz, to sie rozsypie. A? za ?adna. Te w?oski to jej pewnie przez dwie godziny czesali ;-) Na dodatek to zdj?cia utwierdza mniew przekonaniu, ?e panna KK lepiej wyglada w jasnych w?osach. Na ciemne jest za szczup?a.
?adna to owszem, ale nie najseksowniejsza. Kobieta sexy kojarzy mi si? z zupe?nie innym wygl?dem.
http://www.pudelek.pl/artykul/600
artyku? i sporo zdj?? Keiry
Dziewusia.........
Keira jest tajemnicza i fascynujaca, dopoki...sie nie odezwie. Nie wiem, czy ja slyszeliscie, ale choc ma glos cudowny, to niewiele do powiedzenia.
Ale moze sie wyrobi za pare lat, mlodziutka jest.
choc ma glos cudowny, to niewiele do powiedzenia.
Ale to nie tylko ona, za wczesne zrezygnowanie ze szko?y na rzecz kariery niestety daje si? us?ysze? w wywiadach. Keira pytana o to, jaka jest jej Elizabeth powiedzia?a, ?e nosi po?czochy w paski. No.....!! To naprawd? rzuca nowe ?wiat?o na moj? ulubiona posta? literack?!
http://community.livejournal.com/artic_ … tml#cutid1
m.
Trzykrotka napisał:
choc ma glos cudowny, to niewiele do powiedzenia.
Ale to nie tylko ona, za wczesne zrezygnowanie ze szko?y na rzecz kariery niestety daje si? us?ysze? w wywiadach. Keira pytana o to, jaka jest jej Elizabeth powiedzia?a, ?e nosi po?czochy w paski. No.....!! To naprawd? rzuca nowe ?wiat?o na moj? ulubiona posta? literack?!Trzykrociu, nie b?d? z?o?liwa bestyjko, to? to dzieciak jeszcze ta Keirusia, ona jeszcze si? mo?e troszk? wyrobi. A kiedy ona ma czas na przemy?lenia i lektur?, skoro ona od nastolatki wiecznie tylko - filmy, bankiety, promocje, gale, sesje zdj?ciowe itp...
Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...
No fakt, Alison. Tylko si? martwi?, ?e z potencjalnie mi?ej dziewczyny wyro?nie potem taka.... Twoja studentka na zaj?ciach w plenerze
Tak si? sk?ada, ?e Keira nie lubi wychodzi? z domu na ró?nego rodzaju imprezy w Hollywood. Czyta?am gdzie? artyku? i sama Keira twierdzi, ?e uwielbia czyta? w domu ni? bywa? na wystawnych galach.
Tak si? sk?ada, ?e Keira nie lubi wychodzi? z domu na ró?nego rodzaju imprezy w Hollywood. Czyta?am gdzie? artyku? i sama Keira twierdzi, ?e uwielbia czyta? w domu ni? bywa? na wystawnych galach.
Hmmm, Trzykrocie moje, jaki? teraz mamy argument na rzecz Keirusi :?
No i prosz? - accomplished! Pan Darcy by?by zadowolony.
A serio: ona jest podobno chorobliwie nie?mia?a, pewnie dlatego nie przepada za imprezami. Opowiada?a w wywiadzie, ?e kiedy podszed? do niej Clooney, to nie wykrztusi?a ani s?owa, tak j? spi??o.
Wcale si? nie dziwi?, ?e spi??o.
Ani ja. Ale powinna wykorzysta? okazj?. :twisted:
No i prosz? - accomplished! Pan Darcy by?by zadowolony.
A serio: ona jest podobno chorobliwie nie?mia?a, pewnie dlatego nie przepada za imprezami. Opowiada?a w wywiadzie, ?e kiedy podszed? do niej Clooney, to nie wykrztusi?a ani s?owa, tak j? spi??o.
Wcale si? nie dziwi?, ?e spi??o.
Gupia jaka?! Ka?d? inn? by na widok D?ord?yka rozpi??o a j? spi??o, mówi?am, ?e dzieciuch z niej jeszcze. My Trzykrotka to by?my od razu zaintelektualizowa?y D?ord?ysia, ?eby si? rozumem zachwyci? jakby tak w razie czego, ten... nie by?o czym... ;-)
O tak, Alison, pad?by przed pot?g? naszego rozumu. Podoba mi si? ta wizja. "Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego"
A Keira musi si? jako? prze?amywa?, bo na razie kosi na partnerów ekranowych brzoskwinki z samego czubka drzewa.
O tak, Alison, pad?by przed pot?g? naszego rozumu. Podoba mi si? ta wizja. "Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego"
![]()
A Keira musi si? jako? prze?amywa?, bo na razie kosi na partnerów ekranowych brzoskwinki z samego czubka drzewa.
Ale jej nie zazdro?cimy ;-)
Zna si? t? swoj? warto?? i bez nominacji do Oskara. Nieprawda?? 8)
Ale?! Oskarem mog?yby?my sobie co najwy?ej filmy podpiera?! Phi! Weso?e emerytki, hihi!!