Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Super!
![]()
Jak zobaczy?am to zdj?cie to po prostu nie mog?am si? oprze? i zrobi?am tapetk? co by przyozdobi? sobie pulpit, a potem wklei?am j? tu.
Dzi?ki!
Pi????kne! Jakie cudne zmarszczki przy oczach! Wspaniale si? u?miecha
[URL=http://img525.imageshack.us/my.php?image=smile0vy.jpg]
[/URL]
Wow Cairionko, ja nawet pisa? nie musz? bo Ty odgadujesz moje my?li
Chcia?am Ci? poprosi? znów o co? ?adnego na pulpit, a tu taka niespodzianka.
Dzi?kuj?
[URL=http://img525.imageshack.us/my.php?image=smile0vy.jpg]
[/URL]
Wow Cairionko, ja nawet pisa? nie musz? bo Ty odgadujesz moje my?li
![]()
Chcia?am Ci? poprosi? znów o co? ?adnego na pulpit, a tu taka niespodzianka.
Dzi?kuj?
Jejku, Giteczko dziekuj? Ci bardzo! Jak mi mi?o!
Caitie, Ty Wiesz o co chodzi "po perostu".
By?yby?my wszystkie biedniusie kobitki
Gdyby? Ty nie dba?a o nasze pulpitki ;-)
A co do studentek to owszem by?y i go?e brzuchy i klapki, i sanda?ki bosaczki - a na miejscu piski (majowe pokrzywy parz? jak marzenie ), wyci?ganie kleszczyków z go?ych brzuszków i natapirowanych fryzurek. Oj dzia?o si? dzia?o
A tam Kazik usunie to zdj?cie ale co mi tam
pewnie juz by?o
[ciach] - a i pewnie ?e usun??.
Mog? darowa? nie?wiadomo??, ale za dzia?anie z premedytacj? Mi?osz dostaje ostrze?enie.
Hmmm, jako? dziwnie nie zawiszcz? mu kr?cenia tej sceny 8)
Jemu nie, ale mo?e jej?
Jej tym bardziej...
Wyobra? sobie ten t?umek - re?yser, operator, d?wi?kowcy, o?wietleniowcy, sekretarka planu i pewnie jeszcze paru takich co akurat nie mieli nic lepszego do roboty ;-)
A co do studentek to owszem by?y i go?e brzuchy i klapki, i sanda?ki bosaczki - a na miejscu piski (majowe pokrzywy parz? jak marzenie ), wyci?ganie kleszczyków z go?ych brzuszków i natapirowanych fryzurek. Oj dzia?o si? dzia?o
Ali, ?liczny wierszyk dla Caiti i bardzo na miejscu, bo rzeczywi?cie dba o nas :-)
A co do studentek - powa?nie?? My?la?am, ?e takie pomys?y ko?cz? si? na etapie gimnazjum (typu" sylwestrowa bluzeczka z go?ym brzuchem na rami?czkach na wycieczk? w góry). A mo?e one zdesperowane, mo?e koledzy z roku jacy? wyjatkowo imponuj?cy, to si? trza "zrobi?" nawet w pokrzywy lez?c? ;-)
Ja codziennie jad? do pracy autobusem pe?nym studentów medycyny. Na podstawie us?yszanych rozmów mog? Wam powiedzie?, ?e rozum gimnazjalisty d?uuugo jeszcze nie chce opu?ci? g?owy, któr? zamieszkuje. Niestety...
Mam na plytce "Niani? MCPhee" jak kto chce?
Colinek ma?o w filmie boski ale Emma
kontakt ze mn? - gohha2@gazeta.pl
Ja codziennie jad? do pracy autobusem pe?nym studentów medycyny. Na podstawie us?yszanych rozmów mog? Wam powiedzie?, ?e rozum gimnazjalisty d?uuugo jeszcze nie chce opu?ci? g?owy, któr? zamieszkuje. Niestety...
Niestety.. przywi?za? si? i nie chce pu?ci?. Ja czasami bywam w klinice, gdzie studenci medycyny maj? zaj?cia z udzia?em pacjentów. Panie Bo?e chro? nas od chorób wszelakich, my?l? sobie kiedy s?ysz? jak oni si? zachowuj? i o czym rozmawiaj?... a przede wszystkim jakie maj? podej?cie do pacjentów. Albo sobie z nich jaja robi? popisuj?c si? przed sob? nawzajem albo sie ich totalnie boj?. ?y? nie umiera?...
Jak kole?anka rodzi?a, przysz?a taka szkó?ka uczy? si? jak wygl?da poród.
Nie by?a wzorem szcz?scia z tego powodu.
Jak kole?anka rodzi?a, przysz?a taka szkó?ka uczy? si? jak wygl?da poród.
Nie by?a wzorem szcz?scia z tego powodu.
A dziwisz si?? Cz?owiek w ogóle w tym stanie raczej nie jest wzorem szcz??cia a tu jeszcze z tak? "?yczliw?" publik? :?
A dziwisz si?? Cz?owiek w ogóle w tym stanie raczej nie jest wzorem szcz??cia a tu jeszcze z tak? "?yczliw?" publik? :?
Nie, w ?adnym wypadku nie dziwi?. Tak j? ogl?dali, opisywali niczym szczura do?wiadczalnego, a zupe?nie zapomnieli ?e jest cz?owiekiem, który zw?aszcza w takiej chwili potrzebuje odrobiny intymno?ci.
potrafi? sobie to wyobrazi? :?
jak zobaczy?am co si? dzieje na obchodzie na oddziale po?o?niczym w dzie? powszedni to si? ucieszy?am ?e urodzi?am w pi?tkow? noc gdzie nikogusie?ko nie by?o
Kaziuta, wygl?da dok?adnie tak, jak na Twoim avatarku
Ech, co za silny m??czyzna... ilo?? siat jest imponuj?ca.
Colin jako "zwyk?y" czlowiek
JEJU?CIEWY!!! JAK MU TE NÓ?KI KRZYWO WYSZ?Y!!!
Moglabym takiego faceta spotykac codziennie na zakupach w pobliskim sklepiku
Min??aby? i nie zwróci?a uwagi (albo pomy?la?a, ?e ?amaga, bo drzwi tymi siatami zastawia)
Chyba zartujesz! Na TAKIEGO faceta zawsze zwrocilabym uwage .
A wiecie (sorry bo to watek o Colinie) wczoraj w swojej firmie zauwazylam chlopaka, ktory z profilu wydal mi sie podobny do Rysia i az sie zawrocilam, zeby mu sie przyjrzec, ale niestety akurat tak stal, ze za nic nie moglam zobaczyc jak wyglada en face!
W koncu dalam spokoj, bo byl bardzo mlody ...
A to Gosiu przyznam si?, ?e ilekro? mój promotor si? u?miecha rzuca mi si? bardzo podobie?stwo do Thorntona. Polubi?am te zaj?cia zw?aszcza od kiedy obejrza?am N&S
A Colinek jakie chudziutkie nózki ma Ciekawe co czu?y te wszystkie kobiety w sklepie zobaczywszy na ?ywca pana Darcego