Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
A zadowolona by?am bardzo, a jak?e!
Chyba nie zdradze tajemnicy, jesli powiem ze Caroline tez nie zglosila reklamacji
Co do Caitriony nie wiem, chyba jeszcze nie wyszla z szoku
Chyba nie zdradze tajemnicy, jesli powiem ze Caroline tez nie zglosila reklamacji
![]()
Co do Caitriony nie wiem, chyba jeszcze nie wyszla z szoku
Tadam!!! Tysi?czny post i z tej okazji nie mog?am si? powstrzyma? przed jubileuszowym avatarkiem. A kto by si? lepiej na? nadawa? ni? JT cravatless?
Caiti, wy?a? z szoku i zdawaj relacj?, tylko dyskretnie, wiesz :-) Co jeszcze mia?am powiedzie? w tym po?cie? Kocham Johna Thorntona :!:
I zapraszam wszystkich na wirtualne przyj?cie w stylu mamy Thornton
Ja tez widzia?am owe fotki.
Eeeeeee, 4 ma?e zdj?tka i zaraz rozpustnica. :oops:hmm hmm mi si? nie wyda?y wcale ma?e 8)
a detali tam dla mnie w sam raz Kaziutko"Skromno?c skarb dziewcz?cia" jak mawia?a pani Dulska, ale nam nic co ludzkie (m?skie) nie mo?e byc obce, a poza tym jeste?my doros?e (chyba)
jeste?my
Gratuluj? postostanu, GosiuJ
![]()
I jaki fajny awatarek!
Przeczyta?am "pustostanu" i my?la?am, ?e pijesz do mojej pustej ?epetyny, co o tej porze jest do?? zgodne z prawd? ;-) Dzi?ki, awatarek okazjonalny, jutro chyba wróc? do jakiej? Margotki, tak si? przyzwyczai?am :-) A poza tym tu zawsze tyle pi?knych zdj?? Johna T. :oops:
jeste?my
Izek, Ty si? wczoraj _czym?_ zachwyca?a?, przy?l? Ci na maila takie fajne zdj?tka, co mi je dzi? Gosia szanowna podes?a?a (a teraz ka?e nam by? grzecznymi, w Mam? Przed?u?on? si? zamienia ;-))
Chcesz?
Ojej, dzi?ki za torcik, oczywi?cie si? z Wami podziel? Chocia? raczej jak prezent wygl?da - ciekawe, czy kto? ze ?rodka wyskoczy?
GosiuJ gratulacje 1000-ego posta
to dla Ciebie, niestety nie uda?o mi si? wklei?
http://www.savefile.com/files/1413032
chyba mi si? stronki pomyli?y
Gratuluj? postostanu, GosiuJ
![]()
I jaki fajny awatarek!Przeczyta?am "pustostanu" i my?la?am, ?e pijesz do mojej pustej ?epetyny, co o tej porze jest do?? zgodne z prawd? ;-)
Gosiu, no wiesz? 8O :cry:
A o tej porze to ja co najwy?ej pij? piffo albo melisk? na ?atwiejsze za?ni?cie
Gosiu, gratuluje 1000 posta i pieknego Thorntonowego avatarka.
Chyba Ci zazdroszcze
Gosiu, no wiesz? 8O :cry:
A o tej porze to ja co najwy?ej pij? piffo albo melisk? na ?atwiejsze za?ni?cie
Przepraszam, ale moja ?epetyna naprawd? pusta ;-) Po przygotowaniu 100 pyta? na jutrzejszy konkurs o Harrym Potterze - na szcz??cie uczennice pomog?y mi w wymy?laniu pyta?.
O, piwo mam w lodówce, chyba si? przejd? :-)
Izek, posz?y - ostatnie bardzo mi si? podoba
Gosiu, gratuluje 1000 posta i pieknego Thorntonowego avatarka.
Chyba Ci zazdroszcze
Eeee tam, nie zazdro??, tylko si? napawaj Jasiem cravatless, dopóki nie zobaczymy Moneta cravatless
Musz? dzi? wcze?niej i?? spa?, ale najpierw zobacz? sobie kilka scenek z serialu :-)
A ja do pracy ide jutro z powrotem, laba mi sie skonczyla
A bylo tak fajnie
Oj ponapawam sie jeszcze odrobine Thorntonem i Rysiem w jednym
Izek, posz?y - ostatnie bardzo mi si? podoba
i dosz?y dzi?ki dzi?ki
a mnie si? podoba ?rodkowe, tak? ma tam rozmarzon? mink?
ale mi przypomina w tym uj?ciu mojego znajomego 8O no no
nie wiedzia?am, ?e mam takiego interesuj?cego znajomego :twisted:
Srodkowe? Nie sadze zeby tam bylo widac jego twarz
Gosiu! Rozmawiamy o tych zdj?ciach, które dzi? mi przys?a?a?! Stanowczo wida? tam jego twarz, na wszystkich! I tylko ma?y kawa?ek innej cz??ci cia?a
Nie wiem, o czym Ty mówisz!
Aaaaaaa, to o tych
No to przepraszam.
To faktycznie tam jest jego twarz na poreczy.
Ale te to nawet na forum by sie nadaly ...
Gratulacje GosiuJ! Jeszcze wielu takich tysi?czków Ci ?ycz? Awatarek miodzia?ny 8)
![]()
Co do Caitriony nie wiem, chyba jeszcze nie wyszla z szokuCaiti, wy?a? z szoku i zdawaj relacj?, tylko dyskretnie, wiesz :-)
No moje drogie!! Nie ma jak nasz Rysio w nieco innych uj?ciach Ch?opak, bez dwóch zda?, bardzo dobrze wychodzi na zdjeciach
PS 1000 równie? ju? mi trzasn??
Srodkowe? Nie sadze zeby tam bylo widac jego twarz
Gosiu! Rozmawiamy o tych zdj?ciach, które dzi? mi przys?a?a?! Stanowczo wida? tam jego twarz, na wszystkich! I tylko ma?y kawa?ek innej cz??ci cia?a
![]()
Nie wiem, o czym Ty mówisz!
ha a ja dopiero teraz "przez przypadek" zobaczy?am jeszcze jedno wczorajsze zdj?tko
tam nie wida? jego twarzy :twisted:
Caitriona Tobie te? wszystkiego naj z okazji 1000-ego posta
No moje drogie!! Nie ma jak nasz Rysio w nieco innych uj?ciach
Ch?opak, bez dwóch zda?, bardzo dobrze wychodzi na zdjeciach
![]()
1000 równie? ju? mi trzasn??
A to gratulacje, obowiazkowo!
Dzi?kuj? bardzo dziewcz?ta!
Gosiu, dzieki za zdjecia (ju? schowane w osobnym folderku )
Mam jeszcze malutki dodatek, soft, zaraz przesle
OKI!
Dzieki Gosia - dosta?am.
Richard tak fajnie z tych zdj?? spogl?da, ?e... hmm...