Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
My ten sonet ju? owzdycha?y?my. O g??boko?ci g?osu oraz efekcie ?miechu po otrzymaniu sms-a tez ju? chyba by?o
aaaa, ja ?wie?yzna, jeszcze w tyle jestem Ale nadrabiam, nadrabiam.
Na razie ?ci?ga si? 40 minut i mam po?ow?.
m.
Zwró? uwage na tego sms-a, bo efekt jest pi?kny i ogromnie szczypatielny, kiedy MM tak pi?knie si? ?mieje w po?owie wiersza.
Zwró? uwage na tego sms-a, bo efekt jest pi?kny i ogromnie szczypatielny, kiedy MM tak pi?knie si? ?mieje w po?owie wiersza.
musz? si? jeszcze du?o nauczy?
Sama wklei?am jakis czas temu to zdj?cie w tym w?tku i nie wiedzia?am, ?e pochodzi z tego filmiku. Rozumiem, ?e chodzi o t? scen?:
http://img424.imageshack.us/img424/2042/pdvd11752in.png
m.
Monisu i Trzykrotko podajcie mi swoje meile je?eli mo?ecie.
Mój jest za??czony.
Bardzo prosz?.
Monisu i Trzykrotko podajcie mi swoje meile je?eli mo?ecie.
Mój jest za??czony.
Bardzo prosz?.
july.29@gazeta.pl, pozdrawiam, m.
Mateuszek - grubasek.
Oj, okropna jeste? :-) Moim zdaniem wygl?da ok. Zreszt? sam chyba mówi? w jakim? wywiadzie, ?e bardzo ?atwo przybiera na wadze. Ale nie jest gruby, nie przesadzajmy :-)
Gosia, ja mam dla niego tyle czu?o?ci, ?e wszystko co mówi? mówi? z mi?o?ci?. Do takich Mateuszków z lekk? nadwag? ardzo przyjemnie si? jest przytula?. Troskam si? tylko, czy to nie z ?alu po Rembrandcie troch? si? zapu?ci? :?
Gosia, ja mam dla niego tyle czu?o?ci, ?e wszystko co mówi? mówi? z mi?o?ci?. Do takich Mateuszków z lekk? nadwag? ardzo przyjemnie si? jest przytula?. Troskam si? tylko, czy to nie z ?alu po Rembrandcie troch? si? zapu?ci? :?
No, mam nadziej?, ?e to z mi?o?ci! :-) Chocia? mo?e on przyty?, bo si? ju? zacz?? do roli Rembrandta przygotowywa?, a tu klops, roli nie dali? w takim razie powinien z Rysiem na si?owni? zasuwa? :-)
Powinien! A w?a?ciciel tej si?owni niech tylko za?o?y r?ce i sprzedaje bilety dla widzów.
Widzisz Gosia, st?d moja "klaciana" obsesja - do pi?knej klaty i nie zapadni?tej najmilej si? jest przytuli?, a dobre przytulanie to jest co?, co Trzykrotki lubia wiosn?.
W gwa?towym przyp?ywie t?sknoty za kilkoma niedzielnymi nocami przy Spooksach, wklejam sobie kilka zdj??
gro?ny
zapracowany:
zapracowany2:
czujny:
no, od razu lepiej
pozdr.
m.
W gwa?towym przyp?ywie t?sknoty za kilkoma niedzielnymi nocami przy Spooksach, wklejam sobie kilka zdj??
![]()
gro?ny![]()
![]()
zapracowany:
![]()
zapracowany2:
![]()
czujny:
![]()
no, od razu lepiej![]()
pozdr.
m.
powiedzia?abym raczej: zwarty, sprytny i gotowy
A co do grubaska - mo?e si? tylko grubo ubra?
Ja Wam mówi? - takie s?odkie prawie-grubaski s? najs?odsze.
Matthew ma w?oski krótsze? Wola?am te postawione piórka.
milosz napisał:
![]()
powiedzia?abym raczej: zwarty, sprytny i gotowy![]()
A co do grubaska - mo?e si? tylko grubo ubra?jak zwa?, tak zwa?
Grunt, ?e si? zrobi? ruch w temacie MM
![]()
pozdr.
m.
Moniczka jak one juz wszystkie odkryja ?e RA nie dorasta Jaskowi Thortonowi do pi?t ( i ?yj? u?ud? - ja ju? zrozumia?am) to wróc? tu skruszone :mrgreen:
Moniczka jak one juz wszystkie odkryja ?e RA nie dorasta Jaskowi Thortonowi do pi?t ( i ?yj? u?ud? - ja ju? zrozumia?am) to wróc? tu skruszone :mrgreen:
:twisted: A MM w rzeczywisto?ci to niby Darcy'emu dorasta, ha? U?uda, drogie panie, u?uda :-)
Ja tam lubi? jednego i drugiego. Doooobra, kocham JT/RA ;-)
?eby wróci? to trzeba najpierw odej??
Acha, Thorntonik to u?uda, ale Matthew to trzy razy dziennie moknie przy ?wi?tynce dumania Oni wszyscy s? tworem wyobra?ni (kobiecej nota bene), tyle ?e dali tym tworom swoje cia?ka, oczka i g?osy, to znaczy Cia?ka, Oczka i G?ooosy
Ja tylko powiem ?e nigdzie nie odesz?am ca?y czas ?ledz? z wypiekami ten temat.
I ?ci?gam wszystko co Monika nowego wynajduje
?eby potem nie by?o...
W?a?nie, Monika czuwa przy temacie jak stra?niczka ognia i podsyca jak nale?y. Niechby ten MM ju? zagra? w czym? i to niekoniecznie pastora :cry:
Dziewczyny,
ciesz? si?, ?e zagl?dacie I dzielmy si? MM, nie ma problemu
Trzykrotko (Niechby ten MM ju? zagra? w czym? i to niekoniecznie pastora) - chyba, ?e takiego, który pob??dzi? na manowce
mi?ego dnia,
monika
W?a?nie, Monika czuwa przy temacie jak stra?niczka ognia i podsyca jak nale?y. Niechby ten MM ju? zagra? w czym? i to niekoniecznie pastora :cry:
Moniczka ty sie poprostu przemianuj na "Westalka"
Moniczka ty sie poprostu przemianuj na "Westalka"
ps. dzi? mija mój pierwszy miesi?c na forum, ta?cz? wirtualnie
Pota?cz i moniczka i sie pou?miechaj
Acha i jeszcze sobie mo?esz wyobrazi? ?e? ?on? króla na ten przyk?ad takiego :
milosz napisał:
Acha i jeszcze sobie mo?esz wyobrazi? ?e? ?on? króla na ten przyk?ad takiego :
Pi?kny król, dzi?ki![]()
Wygl?da troch? jak w sukience, czy mi si? zdaje?
m.