Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Moniczko, ile gracji w tym tańcu.
A tu nowoczesna fryzurka.
Zdjęcie z filmu "Oscar Wilde" 1997
http://www.filmweb.pl/Wilde,%281997%29, … m,id=31937
Musze przyznac, ze po obejrzeniu zdjec w tym temacie, serialowa Lizzy zaczyna mi sie podobac, ma w sobie to cos
Dziewczyny, wlasnie gdzies wyczytalam, ze JE byla zwiazana z CF, poznali sie na planie DiU wow... Mysle, ze to dodaje smaczku serialowi
Wiecie moze cos wiecej na ten temat??
apple_pie napisa³:
Musze przyznac, ze po obejrzeniu zdjec w tym temacie, serialowa Lizzy zaczyna mi sie podobac, ma w sobie to cos
Dziewczyny, wlasnie gdzies wyczytalam, ze JE byla zwiazana z CF, poznali sie na planie DiU wow... Mysle, ze to dodaje smaczku serialowi
Wiecie moze cos wiecej na ten temat??
No nie! A to ci rewelacja. Jestem pod wrażeniem.
hmmm. ja tez nie bardzo rozumiem
Colin to raczej tak kochliwie sie zachowywal w stosunku do kolezanek z planu. Pierwsza zona, druga, kochanki...
apple_pie napisa³:
A co w tym smiesznego??
Ależ wcale się nie śmieję. Jestem śmiertelnie poważna.
A widziałyście ja moze w "Opętaniu"? ciekawa jestem jak zakończyła sie historia Christabel i Henrego Asha...
"Opetanie" jest świetne. Jennifer wygląda tak, że w stroju współczesnym to chyba wyglądałaby dziwnie. Tak do epoki pasuje. A historia miłości ... bajeczna
Eeee Dione co tak skąpo... Opowiedz ta historie.Prosze.Bo ja ostatnio jakoś ma 'szczeście' do tego że nie ma mnigdzie filmów których poszukuje(czyt."Emma" i "Opetanie").Tak bym chciała zobaczyc ten film,a coś czuje że mi sie spodoba bo widziałm 2 filmiki na youtube
Film jest piękny, ale Maro przeglądnij dokładnie forum. Są bardzo dokładne wrażenia z filmu (w zasadzie na granicy spoioleów )
Pogrzebałam w sieci i znalazłam kilka zdjęć Jennifer
Jako Lady Macbeth
,, , , ,
Ostatnio edytowany przez mathilda22 (2007-06-08 23:29:22)
Ja ostatnio kupiłam sobie Skrywane namiętności i Opętanie. Opętanie już widziałam, ale Skrywanych - nie. I chyba dugo nie zobaczę. Po pół godzinie nudów, braku zawiązania akcji, czegoś, co może zainteresować - zrezygnowałam. Kiedyś może dam drugą szansę, ale nieprędko.
Ostatnio edytowany przez AineNiRigani (2007-06-09 12:21:36)
W najnowszym "Teletygodniu" jest króciuteńki artykuł o Jennifer, na 1/3 strony. Strona 75.
A w środe 14 maja o 20.05 na TVN7 "Opętanie".
Widziałam ten film jakiś czasu temu na tvn siedem, ubolewam, że za dużo w nim było g.paltrow i a.eckharta, a za mało jennifer i jeremiego. Ale miło było zobaczyć dawną znajomą po 7 latach-zaskoczyła mnie zmiana w jej wyglądzie-nie wiem czy na in plus, czy na in minus-bardziej to drugie
Link do filmwebu jakby kogoś interesowało: http://opetanie.filmweb.pl/
Szukałam też do teletygodnia, ale chyba ta gazeta nie ma wydania internetowego...
Ostatnio edytowany przez karotka (2008-05-08 17:38:31)
Wydaje mi się, że nie ma wydania internetowego, ale się nie orientuję.
Nie oglądałam "Opętania" i raczej nie obejrzę, bo nie mam tvn7
No, chyba, że się do dziadka wproszę
karotka napisa³:
Widziałam ten film jakiś czasu temu na tvn siedem, ubolewam, że za dużo w nim było g.paltrow i a.eckharta, a za mało jennifer i jeremiego.
Dla mnie było po równo i w sam raz .
Najlepsza Lizzy Niestety nie widziałam jej w żadnym innym filmie ani serialu oprócz DiU.